---

Bartek (anonim, 37.47.37.) Warszawa 4 lata temu

Gdzie dostanę tabletki na powiekszenie penisa i czy to jest bezpieczne?

Gdzie dostanie tabletki na powiekszenie penisa i czy to jest bezpieczne

54 odpowiedzi, 8 subskrybentów

* pole wymagane

Możesz przeciągnąć tu plik zdjęcia.

* pole wymagane

Powiadamiaj o nowej odpowiedzi.
Inne wiadomości nie będą wysyłane.

Angelika Talar-Śpionek Farmaceutka, Redaktorka

17 miesięcy temu

W aptekach nie ma leków, które pozwalałyby powiększyć rozmiar penisa.

W aptekach może Pan otrzymać leki wspomagające potencję, czyli ułatwiające uzyskanie stanu erekcji, wzwodu prącia oraz preparaty poprawiające libido (popęd seksualny) - tutaj do dyspozycji są środki dedykowane dla mężczyzn oraz produkty dla kobiet.

Środki reklamowane na aukcjach internetowych takie jak tabletki czy pompki na powiększenie prącia nie wydają się być bezpiecznym i skutecznym rozwiązaniem, dlatego należy dla bezpieczeństwa należy powstrzymać się od tego typu praktyk.

Jeśli nie odczuwa Pan satysfakcji ze swojego życia seksualnego lub psychologa, np. tutaj:

https://www.gdziepolek.pl/telekonsultacja

Jeśli dostrzega Pan u sobie problem z utrzymaniem wzwodu, w takiej sytuacji warto skonsultować się z urologiem. Pomocne mogą być dostępne bez recepty leki na bazie sildenafilu czy tadalafilu.

Załączam linki do stron, gdzie można porównać ceny tego typu lekó w aptekach internetowych i zamówić je z odbiorem w aptece lub dostawą do domu:

https://www.gdziepolek.pl/produkty/101014/maxon-forte-tabletki-powlekane/apteki

https://www.gdziepolek.pl/produkty/93531/maxigra-go-tabletki-powlekane/apteki

https://www.gdziepolek.pl/produkty/95430/mensil-tabletki-do-rozgryzania-i-zucia/apteki

https://www.gdziepolek.pl/produkty/115428/tadalafil-maxigra-tabletki-powlekane/apteki

Więcej na temat działania tego typu środków można przeczytać w naszych artykułach:

https://www.gdziepolek.pl/substancje/sildenafil

https://www.gdziepolek.pl/substancje/tadalafil

https://www.gdziepolek.pl/kategorie/leki-na-potencje

Jeśli dostrzega Pan u siebie problem niskiego libido, skorzystać można natomiast z dostępnych w aptece suplementów, np.

https://www.gdziepolek.pl/produkty/60760/permen-king-tabletki/apteki

https://www.gdziepolek.pl/produkty/24406/doppelherz-aktiv-dla-mezczyzn-kapsulki/apteki

W miastach takich jak Warszawa, Wrocław, Łódź czy Białystok produkty można zamówić z dostawą błyskawiczną nawet w 1h dzięki usłudze Wolt Drive - sprawdź czy w Twojej lokalizacji usługa jest dostępna:

https://www.gdziepolek.pl/koszyk/szybka-dostawa?src=zf

Dostępne są również preparaty dla kobiet, o czym przeczytać można tutaj:

https://www.gdziepolek.pl/artykuly/afrodyzjaki-naturalne-sposoby-na-podniesienie-libido

https://www.gdziepolek.pl/artykuly/jak-podniesc-libido-u-kobiet-i-mezczyzn

Olga Sierpniowska Farmaceutka, Redaktorka

4 lata temu

W aptekach może Pan otrzymać leki wspomagające potencję, czyli ułatwiające uzyskanie stanu erekcji, wzwodu prącia. Nie ma jednak leków, które powodowałyby zwiększenie rozmiarów penisa ponad jego fizjologiczne rozmiary.

Wprawdzie na różnych stronach internetowych można znaleźć oferty obiecujące możliwość zwiększenia długości czy grubości prącia za pomocą tabletek czy specjalnych pompek. Doradzałabym jednak daleko idącą ostrożność w przypadku produktów, które oferują niewiarygodne efekty w zdumiewająco krótkim czasie, w cenie odbiegającej od przeciętnego kosztu za produkt ziołowy czy też prostej konstrukcji wyrób.

Stosowanie tego typu produktów może w mojej ocenie nie być bezpieczne. Załączam link do artykułu, w którym może przeczytać Pan, jakiego rodzaju niebezpieczeństwa wiążą się z zakupem produktów związanych ze zdrowiem poza aptekami:
https://www.gdziepolek.pl/tematy/dlaczego-warto-kupowac-leki-tylko-w-aptece

Odpowiedź na bardzo podobne pytanie, dotyczące możliwości powiększenia penisa może Pan znaleźć w poniższym wątku: https://www.gdziepolek.pl/opinie-i-pytania/5205/sildenafil-lek-na-powiekszenie-czlonka

Załączam linki do artykułów na temat zdrowia seksualnego, być może będą przydatne: https://www.gdziepolek.pl/tematy/leki-na-potencje https://www.gdziepolek.pl/tematy/stosowanie-lekow-a-seks

Odpowiedź usunięta, ponieważ: niezgodność z zasadami społeczności.

ndst (anonim, 69.16.147.) 27 dni temu

Tak, to jest konkretnie ten środek. Nie jest tani, ale tego typu środki generalnie nie są tanie. Przechodzą przez sito różnych badań które wykluczają szkodliwość zdrowotną. Po prostu trzeba dowieźć, że lek ten nie jest szkodliwy - a to czasochłonne i drogie badania.

Kordian (anonim, 103.84.173.) 4 miesiące temu

mi tymi maxorman udało sie powiekszyć członka w 3 miesiace o 2,4 cm i na moje oko pogrubić. Lepiej to wygląda w slipach na basenie niż wcześniej. Polecam ta kurację. Zastanawiam się tylko jak długo to się utrzyma na razie jest ok. Czy ktoś ma jeszcze doświadczenie z tym specyfikiem ?

Klaudia Ćwiąkała Farmaceuta, Redaktor

6 miesięcy temu

Do @Chętny:

Leki na potencję bez recepty dostępne są w opakowaniach do 8 tabletek:

https://www.gdziepolek.pl/produkty/92766/inventum-tabletki-do-ssania-gryzienia-zucia/apteki?pvid=259370

Jeśli problemy z potencją się utrzymują, to warto zgłosić się do urologa - jeśli będzie taka potrzeba, to wypisze on leki dostępne na receptę w większych opakowaniach.

Chętny  (anonim, 46.205.140.) 6 miesięcy temu

Dzień dobry mam pytanie czy dostanę jakieś tabletki zastępcze w większej ilości jak inventrum inventrum dobrze działa ale jest mało w opanowaniu.czy może pani coś doradzić.dziekuje.

Skapiec (anonim, 94.254.180.) 7 miesięcy temu

Skuteczne

elewicki (anonim, 85.128.103.) 7 miesięcy temu

Penis Complete. Pełne 4 miesiące kuracji. Pierwszy miesiąc efektów zero ale nie nastawiałem się na to bo inni również pisali,że efektów od razu nie ma. Ale od drugiego miesiąca widziałem,ze erekcje były znacznie większe, częstsze i penis sukcesywnie się powiekszał ( na początku tylko we wzwodzie, potem również w spoczynku).

nostromo (anonim, 85.128.103.) 7 miesięcy temu

Co brałeś?

Elewicki (anonim, 46.29.20.) 7 miesięcy temu

Owszem i powiekszenie było;. 3 cm Nie takie jak w reklamie ale było i to najważniejsze. A przyznam, że również podchodziłem do całego tego tematu sceptycznie. Jednak uznałem, że wyprobuję. Najwyżej stracę kasę ale przynajmniej bedę pewien.

Chętny  (anonim, 46.205.141.) 7 miesięcy temu

Jakie tabletki są najlepsze na szybszy wzwód i podniecenie chodzi dla mężczyzn

nostromo (anonim, 128.204.218.) 7 miesięcy temu

Tak z ciekawości. Sam brałeś,ze możesz napisać,ze dzialają?

elewicki (anonim, 212.91.26.) 7 miesięcy temu

Skąd te informacje o tym,że tabletki nie powodują powiekszania? Skoro jest tyle ich na rynku i ktoś je kupuje to jednak efekty są. Wystarczy sobie poczytać informacje o tym co piszą w sieci.

Pisu (anonim, 46.205.195.) 9 miesięcy temu

Co jest najlepsze i bezpiecne

HubertUrb (anonim, 144.172.118.) 9 miesięcy temu

z mojego doświadczenia najlepsze tabletki na powiększenie penisa to te z USA jak NeoSize XXL oraz Maxorman które tez kupisz w Polsce. Ja wypróbowałem różne i tylko te dały rezultaty. Na inne produkowane w Polsce czy też sprzedawane na Allego szkoda kasy tak sądzę

maglan (anonim, 178.255.42.) 11 miesięcy temu

Tabletki godne swojej ceny. Nie sa tanie ale am próbowałem wielu innych tańszych środków ale żaden z nich nie miał takiego działania jak te. Tyle,że nie trzeba się załamywać brakiem efektów na początku ale brać tabletki przez 3 miesiące kuracji ( i to minimum).

melwin (anonim, 46.242.137.) 11 miesięcy temu

Powiem, Wam, że Penilarge to czołówka tabletek na powiększenie penisa, a nie są wcale droższe niż inne tabletki powiększające. Krotko mówiąc warto

maglan (anonim, 212.91.26.) 11 miesięcy temu

Mi pomogły znacznie powiekszyć przyrodzenie. Troche bałem sie,ze nie beda działać bo mam lekką nadwagę i na jednym forum o powiekszaniu wyczytałem,że przy nadwadze może nie być efektu ale chłopaki powiedzieli abym spróbował. Brałem regularnie,penis sporo się powiekszył tak wiec jestem koniec konców zadowoloy z działania. Trzeba oczywiscie odrobiny cierpliwości ale efekt jest.

Melwin (anonim, 37.28.153.) 12 miesięcy temu

Penilarge. Moim zdaniem najlepsze. Drogie ale jedyne tabletki jakie brałem i po jakich widziałem efekt powiększenia.

Paweł  (anonim, 5.173.140.) 16 miesięcy temu

Gdzie można kupić tabletki na powiększenie penisa i czy to jest bezpieczne i skuteczne

Jacek 666 (anonim, 5.173.56.) 19 miesięcy temu

Nie , to nie jest bezpieczne !
Brałem różne super wynalazki po których mi wyszły złe badania na wątrobie. Ale mam swój sposób na pogrobienie i wydłużenie o 3 cm Środki na erekcje typu ( mensil, penigra itd ) przed sexem, sex 3 x w tygodniu do tego pompka reakcyjna raz w tygodniu na rozciągnięcie precia...

Teodor (anonim, 89.151.35.) 1 rok temu

Przez zażywanie tego specyfiku mam wielki problem - mój penis okropnie zgrubiał i strasznie się wydłużył. Niestety panie jak go zobaczą to uciekają. Co robić? Pomóżcie proszę

Odpowiedź usunięta, ponieważ: wnosi małą wartość do dyskusji.
Odpowiedź usunięta, ponieważ: wnosi małą wartość do dyskusji.
Odpowiedź usunięta, ponieważ: wnosi małą wartość do dyskusji.
Odpowiedź usunięta, ponieważ: wnosi małą wartość do dyskusji.

Angelika Talar-Śpionek Farmaceutka, Redaktorka

1 rok temu

Do @Chętny:

Na problemy z erekcja skuteczny może okazać się lek z sildenafilem.
Należy zwrócić uwagę, iż leku tego nie powinni stosować pacjenci, m.in. z chorobami serca i wątroby, osoby poniżej 18. roku życia lub z niskim ciśnieniem krwi.

W aptece preparaty z sildenafilem można kupić bez recepty - w aptekach stacjonarnych lub on-line (również z wysyłką) np.

https://www.gdziepolek.pl/produkty/93531/maxigra-go-tabletki-powlekane/apteki

https://www.gdziepolek.pl/produkty/101014/maxon-forte-tabletki-powlekane/apteki

https://www.gdziepolek.pl/produkty/95430/mensil-tabletki-do-rozgryzania-i-zucia/apteki

Więcej przykładów znajdzie Pan tutaj:

https://www.gdziepolek.pl/substancje/sildenafil

https://www.gdziepolek.pl/kategorie/leki-na-potencje

Chętny  (anonim, 31.0.123.) 1 rok temu

Dzień dobry,mam pytanie jakie tabletki są najlepsze na wzwód i chęć na sex. Chodzi mi oto żeby była dobra reakcja na członka.dziekuje.

Odpowiedź usunięta, ponieważ: niezgodność z zasadami społeczności.
Odpowiedź usunięta, ponieważ: jest spamem.
Odpowiedź usunięta, ponieważ: jest spamem.

Smutny  (anonim, 31.0.123.) 1 rok temu

Dzień dobry,mam pytanie czuje że mam ochotę podniecają mnie kobiety które mają większy biust jak widzę kobietę to sobie wyobrażam jaki ma biust ale jest problem bo nie ma takiej reakcji na penisa nie robi się twardy czy jakieś dostanę tabletki żeby robił się sztywny.dziekuje.

Jaromir (anonim, 85.221.131.) 2 lata temu

Proponuje sprawdzić czy powodem szybkiego wytrysku nie jest problem zdrowotny, niedobory makro i mikroelementów itd. Są też różne preparaty poprawiające erekcję czy opóźniające wytrysk. Z takich z naturalnym składem, to ja mając ten sam problem, brałem Ereko. I mi bardzo pomogło

Angelika Talar-Śpionek Farmaceutka, Redaktorka

2 lata temu

Do @Robert:
Warto skonsultować się z lekarzem pierwszego kontaktu - lekarzem rodzinnym. Jeśli uzna za zasadne, skieruje Pana do urologa - specjalista zleci dalsze badania.

Robert  (anonim, 188.146.242.) 2 lata temu

I do jakiego lekarza najlepiej się udać

Robert  (anonim, 188.146.242.) 2 lata temu

I w czym będzie problem że bardzo szybko dochodzę

Robert  (anonim, 188.146.242.) 2 lata temu

Mam takie wrażenie że mój penis robi się coraz mniejszy i co to może być za przyczyna

Angelika Talar-Śpionek Farmaceutka, Redaktorka

2 lata temu

Do @Roberto:

W aptekach może Pan otrzymać leki wspomagające potencję, czyli ułatwiające uzyskanie stanu erekcji, wzwodu prącia. Nie ma jednak leków, które powodowałyby zwiększenie rozmiarów penisa ponad jego fizjologiczne rozmiary.

Roberto (anonim, 31.0.67.) 2 lata temu

Mam 57lat i hcialbym sobie powiększyć penisa i jakie środki mogę używać

Roberto (anonim, 31.0.67.) 2 lata temu

Mam 57 lat i hcialbym powiększyć penisa jakie tabletki pani mi poradzi

Odpowiedź usunięta, ponieważ: niezgodność z zasadami społeczności.

Olga Sierpniowska Farmaceutka, Redaktorka

2 lata temu

Do @Smutny: tak, są dostępne leki zawierające sildenafil bez recepty jak i na receptę:

https://www.gdziepolek.pl/substancje/sildenafil

Jak już Panu napisałam - w przypadku zakupu bez recepty, jeśli nie chce Pan wbrew mojej sugestii kontaktować się z lekarzem, o wyborze produktu, jak i dawki powinien zdecydować wywiad farmaceutyczny. Zakup "w większych ilościach", jeśli nigdy nie stosował Pan tego leku nie jest moim zdaniem uzasadniony, jednak ostateczna decyzja należy do Pana.

Odpowiedź usunięta, ponieważ: jest duplikatem istniejącej treści.
Odpowiedź usunięta, ponieważ: jest duplikatem istniejącej treści.

Smutny (anonim, 37.248.159.) 2 lata temu

A czy są dostępne tabletki sidenafil bez recepty ,i większej ilości .

Olga Sierpniowska Farmaceutka, Redaktorka

2 lata temu

Do @Smutny: Z tego co Pan napisał wynika, że dochodzi do erekcji, ale występują problemy z utrzymaniem wzwodu. Warto się zastanowić, czy nie ma jakiś psychologicznych czynników tego zjawiska. Ze względu na Pana wiek korzystna może być konsultacja z lekarzem, aby wykluczyć przyczyny zdrowotne (np. problemy z prostatą, naczyniami). W wielu przypadkach zaburzeń erekcji na różnym tle, lekiem pierwszego wyboru może być sildenafil, jednak działa on wyłącznie razem z odpowiednim pobudzeniem seksualnym. Jak już napisałam poniżej - nie polecam żadnych konkretnych produktów handlowych. Może to uczynić personel fachowy apteki po zapoznaniu się z Pana problemem i wykluczeniu przeciwwskazań. Jeśli chciałby Pan diagnozować swój problem, to właściwym specjalistą jest urolog lub seksuolog.

Smutny (anonim, 37.248.152.) 2 lata temu

Chodzi mi o to że spoczatku jest twardy po paru minutach robi się mieki .

Olga Sierpniowska Farmaceutka, Redaktorka

2 lata temu

Do @Smutny: Stymen jest wskazany w leczeniu niedoboru dehydroepiandrosteronu (DHEA) u mężczyzn z potwierdzonym laboratoryjnie niedoborem DHEA. Jeśli przyczyną Pana problemów jest faktycznie mniejsze stężenie tego związku, to może on być pomocny w zarejestrowanych wskazaniach, do których zalicza się zaburzenia erekcji i spadek aktywności płciowej.

Smutny (anonim, 31.0.124.) 2 lata temu

A pani jako farmaceutka co by poleciła mam 46l.słyszałem ze stymen jest dobry na poprawę chęci na sex ,mi może bardziej by chodziło o pełniejszy i twardszy wzwód.

2
Pytania i odpowiedzi użytkowników zawierające opinie na temat produktów nie są weryfikowane pod kątem nabycia lub używania produktu. Firmy często zamawiają pisanie anonimowych komentarzy, aby kształtować pozytywne opinie o swoich produktach, lub negatywne o konkurencji. Dlatego kieruj się w pierwszej kolejności informacjami w odpowiedziach farmaceutów.

Dodaj produkty do koszyka, aby zobaczyć, w których aptekach kupisz je najtaniej - z odbiorem lub dostawą 👇

Specjaliści

Telekonsultacje
E-wizyta
Potrzebujesz recepty? Odczuwasz niepokojące objawy? Teraz możesz odbyć konsultację z lekarzem nie wychodząc z domu.
Umów telekonsultację

Artykuły

)