---Wolt Drive - zapytaj farmaceutę - pytania

Stan (anonim, 195.136.136.) Skawina 3 lata temu

Jaki lek w aptece jest najskuteczniejszy na erekcję?

Jaki jest najskuteczniejszy lek na poprawę erekcji dostępny w aptece bez recepty

24 odpowiedzi, 1 subskrybent
Powiadamiaj o nowej odpowiedzi.
Inne wiadomości nie będą wysyłane.

Sugerowane produkty

Skuteczne rozwiązanie w przypadku łysienia o umiarkowanym nasileniu.

nedom (anonim, 185.108.107.) 3 miesiące temu

Na początek zobacz sobie penis complete. Codziennie bierzesz tabletkę i zero stresu. Dziala to coś tak jak viagra z tym ,że nie ma żadnych chemicznych składników.Same ziołowe. Dobre zestawienie, penis stoi Mozesz zrobić to nawet kilka razy.
Na dlugą metę proponuję jednak dowiedzieć sie z czego biorą się u Ciebie zaburzenia erekcji. Jeśli ze stresu to wypracuj sobie jakieś techniki relaksacji. Czesto człowieka zestresują w pracy i powstają potem takie problemy.

jonter (anonim, 185.97.16.) 3 miesiące temu

No dobra ale jak dziala ten penis complete czy tam viamen. Bierzesz tabletke podobnie jak viagrę i juz nie masz problemu> Czy jednka musisz brac przez jakis czas aby to zadzaialalo? Bym sobie kupil ale wezme i moze nie zadziala? LIpa sie tak wyglupic przed laska.

nedom (anonim, 205.185.193.) 3 miesiące temu

Sam stosowałem kilka środków. Viagrę ale jest droga oraz trochę problemów jest z zamówieniem. Permen też jest ok. Najlepiej działał właśnie Viamen o jakim piszecie. Może nie jest najtańszy ale jak zamawia sie go w pakiecie to nie jest znowu tak drogo i jest przynajmniej skuteczny. Człowiek bierze sobie tabsa i nie musi się stresowac ze nie podoloa. Palka stoi przez kilka godzin.

okar (anonim, 178.175.140.) 3 miesiące temu

Może to tylko chwilowe. Powiem CI, że sam swego czasu miałem problemy teraz tez sie zdarza jak człowiek jest po prostu zestresowany albo po alkoholu. Możesz się tak czy inaczje czymś wspomóc. Akurat miałem z Viamenem kilka razy do czynienia. Dobre tabletki, działają tylko na moje oko ciut za drogie.

pener (anonim, 185.97.16.) 3 miesiące temu

Gdzie je można kupić ? W aptece czy zamawiasz przez internet? Czy sam stosowałeś?

Klaudia Ćwiąkała Farmaceuta, Redaktor

4 miesiące temu

Lek Viagra Connect Max jest dostępny w aptekach bez recepty: https://www.gdziepolek.pl/produkty/116064/viagra-connect-max-tabletki-powlekane/apteki

Na naszym portalu po dodaniu produktu do koszyka, można porównać jego ceny w aptekach internetowych oraz złożyć zamówienie z dostawą do domu lub odbiorem w aptece. W miastach takich jak Warszawa, Wrocław, Łódź czy Białystok produkty można zamówić z dostawą błyskawiczną nawet w 1h dzięki usłudze Wolt Drive - sprawdź czy w Twojej lokalizacji usługa jest dostępna:
https://www.gdziepolek.pl/koszyk/szybka-dostawa?src=zf

trzeci (anonim, 193.19.207.) 4 miesiące temu

viagra z tego co wiem to jest na recepte. Mozna dostac w sieci jakies jej zamiennniki ale są glównie sprzedawane przez nieznanych sprzedawców na allegro tak wiec raczej bym tego nie kupował.
Jeszcze dobrze przebadane sa tabletki Viamen. Wprawdize nie jest to najtanszy srodek ale dzialaja i sa bezpieczne.

gmps (anonim, 185.174.159.) 4 miesiące temu

viagre bez recepty też kupisz

pener (anonim, 185.97.16.) 4 miesiące temu

Czy są jakies inne srodki, ktore moga dzialac ? Nie pisze tutaj o jakims tanim chlamie z allegro bo to nie dziala ale o sprawdzonych srodkach. Tyle ze bez recepty.
Mam pewne problemy, nie chce na razie isc do lekarza a z tego co wiem to viagra jest jedynie na recepte. Macie moze jakies dobre info?

mikar (anonim, 69.16.147.) 11 miesięcy temu

Long men jest okey. Nie powiem, ale na mnie lepiej chyba działa Cum on lub penis complete Biorę zamiennie. Po pierwsze działa tak, że zwiększa ochotę na seks, podniecenie, a w konsekwencji i erekcja jest większa. U mnie problemem może nie są same problemy erekcyjne, co właśnie kiepski temerament łóżkowy ;/

trzer (anonim, 176.67.86.) 11 miesięcy temu

orgasm control jest bardzo przyzwoity i nie tylko jak tutaj piszesz na opóźnienie erekcji jak również i na samą erekcję.
Jednak inne środki jakie proponuję jeszcze wziąć pod uwagę to cum on, man power no i penis complete.

wete (anonim, 176.67.86.) 11 miesięcy temu

W moim przypadku dobry okazał się Orgasm control. Niby jest na przedwczesny wytrysk ale zauwazyłem,ze od kiedy biorę tabletki to nie mam również problemow z brakiem erekji ( a coś takiego niestety równeiż miewałem i wcale nie jestem dużo starszy od Ciebie.....). Tabletki są ogólnie naprawdę niezłe, nie są drogie Kupisz sobie w wielu miejscach w sieci ( chocaiż sugerowałbym te większe sprawdone sklepy). Widzę równeiż chłopie,że zwracasz uwagę na skład i bardzo dobrze. W tym przypadku akurat nie ma się co stresować bo sam patrzylem na to aby tabsy były bezpieczne i te są.

aaams (anonim, 80.246.28.) 11 miesięcy temu

Możesz napisać jakie konkretnie tabletki na erekcję przypisał Ci lekarz? Bo jest ich wiele. I o ile sildenafil oraz viagra to środki przypisywane jedynie w sytuacjach kiedy już nic nie pomaga. To na przykład środki z L argininą są bedzpieczne, nie powodują efketów ubocznych i są przyjmowane przez wielu mężczyzn w takich podbramkowych sytuacjach. Nie uzależniają i czasami potrafia przywrócić erekcję na dlugi czas.

drowski (anonim, 89.40.147.) 12 miesięcy temu

Cum on. jest zdecydowanie najlepszy ze wszystkich środków jakie przyjmowałem. Uratował nasze małżeństwo.Generalnie trochę smutne jst to,że muszę się posiłkować tabletkamik ale dla wyższego dobra w koncu się zdecydowałem. Dobrze,że nie jest to rpzynajmniej sildenafil albo coś w tym stylu bo przynajmniej nie bendzie efektuw ubocznych.

remski (anonim, 37.225.67.) 12 miesięcy temu

No tak to działa. Ja równięz jak się napiję to nie jestem w stanie uprawiać seksu . Nawet jakbym się naćpał tabletkami od góry do dołu. Z tych,które testowałem czyli tych z argininą to cum on jest faktycznie najlepszy. Najszybciej stawi fiutka i erekcja jest najdłuższa .

maczewski (anonim, 128.204.218.) 12 miesięcy temu

Cum on jest ok. Nie polecam jedynie lączyć cum on z wiekszą ilością alkoholu bo tabletki mogą stracić momc. Jedno piwko czy trochę wina nie zaszkodzi. Ale po kilku piwach nie ma opcji postawic do pionu.

nasto (anonim, 195.123.225.) 12 miesięcy temu

Ze wszystkich preparatów jakie przetestowałem najlepsze działanie mają preparaty zawierające w sobie L argininę. Mają bardzo dobry wpływ na erekcję, zwiększają wytrysk. Wcześniej erekcję miałem albo niewielką albo częściową .
Dobry jest Olimp, odkryłem jednak cum ona (na tym forum_ i ten jest moim zdaniem znacznie skuteczniejszy bo działanie jest wydłużone.

dirns (anonim, 37.28.157.) 15 miesięcy temu

No dobra piszecie tutaj,że skład jest taki ziołowy itepe. To co w sumie konkretnie zawiera. Ma ktoś informacje o składzie penis complete?

gordon (anonim, 37.28.157.) 15 miesięcy temu

Niekoniecznie od razu trzeba isć do lekarza. Wiadomo,zę viagra taka super nie jest i jednak są te pewne skutki uboczne stosowania. Ziołowe składniki Ci nie zaszkodzą tak wiec jestem zdania,że warto jest spróbować je na początku. Jak pomogą to super, jak nie to dopiero wtedy trzeba pomaszerować do lekarza.

call (anonim, 185.97.16.) 15 miesięcy temu

Trza się wybrać do specjalisty jakiegoś..On odpowiednio będzie umiał wystawić diagnozę i to w pełni by pomogło do tego czy człowiekowi jest potrzebna viagra czy ta viagra człowiekowi nie jest potrzebna. Tak na sucho nie będziemy w stanie tego stwierdzić.

gordon (anonim, 185.97.16.) 15 miesięcy temu

Sam przetestowałem kilka środków o których tutaj piszecie. IQman jest ok, działanie również ale nie za długie. Za to bardzo dobre efekty są po środku Ma power. Bierze się tak ok 2 godziny przed stosunkiem. Potem spokojnie da się wytrzymać nawet całą moc na dużej erekcji. W sumie penis complete jest równiez ok.

Okki (anonim, 37.28.153.) 15 miesięcy temu

Z wszystkich środków jakie przetestowałem to do tej pory właśnie Penis complete był najskuteczniejszy. Wprawdzie tabletki nie są takie tanie ale z drugiej strony viagra jest o wiele droższa.

Pablo (anonim, 37.47.24.) 3 lata temu

Dziś wziolem mensil . Przyznam że nie potrzebnie 2tabletki.... Jedna zawiera 25mg sildefilu więc daje moc . No przyznam że z przemęczenia miałem problem ale z tym mensilem przemęczenie nie Ma znaczenia. Mega jest

Pytania i odpowiedzi użytkowników zawierające opinie na temat produktów nie są weryfikowane pod kątem nabycia lub używania produktu. Firmy często zamawiają pisanie anonimowych komentarzy, aby kształtować pozytywne opinie o swoich produktach, lub negatywne o konkurencji. Dlatego kieruj się w pierwszej kolejności informacjami w odpowiedziach farmaceutów.

Dodaj produkty do koszyka, aby zobaczyć, w których aptekach kupisz je najtaniej - z odbiorem lub dostawą 👇

Specjaliści

Telekonsultacje
E-wizyta
Potrzebujesz recepty? Odczuwasz niepokojące objawy? Teraz możesz odbyć konsultację z lekarzem nie wychodząc z domu.
Umów telekonsultację

Artykuły