---Wolt Drive - zapytaj farmaceutę - pytania

Honorata (anonim, 37.47.211.) Warszawa 2 lata temu

Czy tabletki Holisten rzeczywiście działają odchudzająco?

Witam, czy tabletki holisten rzeczywiście działają odchudzająco? Czy każdy może je stosować? Nie mam nadwagi ale niestety przytyło mi się w udach, biodrach i mam ciągle wzdęty brzuch. Przy okazji czy jest coś dobrego na oczyszczanie jelit? Żeby nie były wzdęte i brzuch powiększony... Przy okazji biorę tabletki na tarczycę i tabletki antykoncepcyjne vibin mini, przez które wydaje mi się że przytyłam. Chciałam bym schudnac gdzieś z 6, 7 kg

221 odpowiedzi, 3 subskrybentów

* pole wymagane

Możesz przeciągnąć tu plik zdjęcia.

* pole wymagane

Powiadamiaj o nowej odpowiedzi.
Inne wiadomości nie będą wysyłane.

Ewa Pilch Farmaceuta, Redaktor

2 lata temu

Preparat Holisten jest suplementem diety dostępnym wyłącznie w sprzedaży internetowej. Nie jest zarejestrowany jako lek i nie posiada odpowiednich badań klinicznych potwierdzających jego skuteczność i bezpieczeństwo. Nie określono również możliwych interakcji preparatu Holisten z innymi produktami leczniczymi.

Nie zaleca się stosowania preparatu dostępnego wyłącznie przez strony internetowe. Zakup i stosowanie preparatu o bliżej nieokreślonym bezpieczeństwie stwarza ryzyko wystąpienia działań niepożądanych wynikających np. z otrzymania sfałszowanego preparatu.

O tym, dlaczego warto kupować leki z wyłącznie z apteki, pisaliśmy w artykule:
https://www.gdziepolek.pl/artykuly/dlaczego-warto-kupowac-leki-tylko-w-aptece

Zachęcam również do zapoznania się z naszym opracowaniem, w którym wyjaśniamy różnicę między suplementem diety, a preparatem leczniczym: https://www.gdziepolek.pl/artykuly/czym-roznia-sie-leki-od-suplementow

W aptekach stacjonarnych i internetowych dostępne są liczne preparaty wspomagające oczyszczanie jelit. Należą do nich m.in. :

https://www.gdziepolek.pl/produkty/29714/fibraxine-proszek-do-wytworzenia-zawiesiny/apteki

https://www.gdziepolek.pl/produkty/25058/dr-uroda-blonnik-z-ananasem-tabletki-do-ssania-gryzienia-zucia/apteki

W przypadku zastosowania preparatów błonnikowych, zachęcam do zachowania odpowiedniego odstępu czasu (minimum 4 godziny) między pozostałymi stosowanymi lekami (jak antykoncepcja hormonalna) a błonnikiem. Niektóre preparaty błonnikowe mogą wpływać na skuteczność antykoncepcji hormonalnej, co opisaliśmy w artykule:

https://www.gdziepolek.pl/artykuly/jakie-leki-oslabiaja-skutecznosc-antykoncepcji

W trakcie odchudzania zaleca się stosowanie odpowiedniej diety. Zachęcam do skorzystania z konsultacji z dietetykiem, który ułoży prawidłową i zbilansowaną dietę, zgodną z potrzebami Pani organizmu. Zachęcam również do zwiększenia lub wprowadzenia aktywności fizycznej w plan dnia. Regularne ćwiczenia korzystnie wpływają na utratę masy ciała.

Zachęcam do zapoznania się z materiałami dodatkowymi, które mogą okazać się przydatne:

https://www.gdziepolek.pl/artykuly/fakty-i-mity-o-odchudzaniu

https://www.gdziepolek.pl/artykuly/rosliny-na-odchudzanie-i-oczyszczanie

Piksi (anonim, 31.0.75.) 45 dni temu

Ja byłam bardzo zadowolona z tych tabletek teraz nie mogę ich dostać schudłam 12 kg biorąc 3 miesiące. Przestałam je brać bo zaszłam w ciążę teraz z chęcią nadal bym je brała 😁😎

Małgorzata  (anonim, 89.64.40.) 11 miesięcy temu

Pic na wodę, bo to ona ma znaczenie. Szkoda kasy. Wystarczy zastosować dietę 1200 kal. Trochę samozaparcia bez idiotycznych tabletek. Woda !!!!!!

..  (anonim, 31.179.53.) 12 miesięcy temu

Zarówno ja jak i moja mama bralysmy te suplementy i szczerze dziwią mnie komentarze. Miałyśmy super efekty, oczywiście nie po dniu ani dwóch tylko miesiącu/dwóch stosowania. Skóra była bardziej napięta i ogólnie ja bym poleciła
Aktualnie problem mam tylko taki że są bardzo ciężko dostępne, o ile w ogóle są jeszcze gdzieś dostępne

Garti (anonim, 37.47.109.) 13 miesięcy temu

Skład bardzo słabiutki, może na niemowlaka by podziałał

Olek (anonim, 188.33.248.) 14 miesięcy temu

Ściema oszuści podać ich do sadu

Ewa  (anonim, 31.0.43.) 15 miesięcy temu

Holisten biorę już od 4 m-cy i zamiast schudnąć to przytyłam mimo że słuchałam zaleceń osobiście nie polecam jest zdecydowanie za drogi i niestety nie skuteczny jestem zniesmaczona

Eryk (anonim, 88.152.9.) 15 miesięcy temu

Zwyczajne naciaganie. Schudnie tylko Pani Portfel. Sprytnie namawiaja na duzen zakupy. Zwonia i zwodza aby kupic. Potem jak juz kupisz czlowieku- nie ma zwrotu. NIE SCHUDLEM ANI KILOGRAMA!
WIDOCZNIE JESTEM TYM PROMILEM CO NIE SCHUDL...HAHA ostrzegam!

Michał (anonim, 37.248.216.) 16 miesięcy temu

Na początku wydawało się wszystko okej, rzeczywiście wydawało się że po rozpoczęciu spożywania suplementu jest lepsze samopoczucie. Oczywiście było to tylko i wyłącznie mylne uczucie. Pierwszy miesiąc stosowania suplementu plus stosowanie zasad które niby miały sprawić że w ciągu miesiąca schudnę nawet do 5 kg, a efekt wzrost wagi o 3 kg. Po miesiącu dzwoni Pani ktora twierdzi że wszystko jest okej ale trzeba kupić kolejny suplement który trzeba dołączyć. Zaryzykowałem. Po kolejnym miesiącu dalszy brak efektów. Dzowni znów Pani i mówi że nic się nie dzieje ale trzeba kupić jeszcze 3 suplement ale w specjalnej cenie tak to jest dwa razy droższy. Głupi dalem się nabrać dopiero wtedy zapaliła się lampka że jest coś nie tak. Oczywiście poza telefonami namawiającymi do zakupu kolejnych suplementów zero kontaktu. Oszustwo

Ada  (anonim, 176.111.22.) 16 miesięcy temu

Witam
Dziwią mnie te negatywne komentarze wy myślicie ze tyjąc całe życie schudniecie po kilku dniach niewiadomo ile śmiać mi sie chce, stosuje Fatoslimin 2 i pół tyg i mam minus 4.5kg do tego mam dietę ćwiczę na rowerku stacjonarnym i faktycznie pomaga brzuch nie ten sam co był! A jeśli jesteście niedowiarki zapraszam na mojego fb Ada Adriana zdjęcie profilowe mam z kotem i pokaże wam różnice jak wyglądałam a jak wyglądam. Bzdury wypisujecie nikt nie schudnie tak naprawdę obrzerajac sie tu trzeba jeść racjonalnie regularnie zdrowo i prowadzić zdrowy tryb życia i wtedy efekty są! Kapsułki mi sie kończą ale napewno zamówię kolejne bez żadnego ale. Pozdrawiam

Kinga (anonim, 89.79.254.) 16 miesięcy temu

Nie. Nie działają. To oszustwo. Do tego nie dostaniesz obiecanego zwrotu pieniędzy w razie czego. Nie odbierają telefonów i nie reagują na maila. Oszuści!

Mateusz (anonim, 5.173.97.) 16 miesięcy temu

Oszuści naciągają anpozniej na reklamację każą pisac maila a na koncu odpisują że vzas na reklamację 28dni był jak oni już po 15 dniach naciągają na następny produkt który jest ściema a po telefonie do śmiesznej pani konsultant pani twierdzi że nic nie może z tym zrobić oszuści złodzieje przestrzegam też uwierzyłem i dałem się naciągnąć na ponad 800zl złodzieje!!!!

Oliwia (anonim, 5.173.112.) 16 miesięcy temu

Zgłaszał ktoś do sądu, taka sytuacje o naciąganie?

Iwona (anonim, 178.235.186.) 16 miesięcy temu

Nie dajcie się oszukać produkt nie działa to jest zwykłe naciąganie na kasę ja też się dałam naciągnąć

Żaneta (anonim, 37.248.217.) 17 miesięcy temu

Na mnie podziałały schudłam po 3 opakowaniu ale nie polecał skutek uboczny poznałam co mi tego nikt nie powiedział. Zabyzyky moją antykoncepcję teraz jestem w28tc

Maria (anonim, 80.55.177.) 17 miesięcy temu

Nieee działa. Zażywałam Holisten następnie zgodnie z zaleceniami także Actiwator i jeszcze biostinex. całe 5 miesięcy zapewniana byłam, że teraz to na pewno schudnę tylko mam zakupić następny produkt, no i ja naiwna tak robiłam. Straciłam 824 złote i nie schudłam zupełnie nic. W tych kapsułkach to chyba sianko. Mam nadzieję, że nieszkodliwe. Na reklamacje też nie ma co liczyć. NIEEEE działa

Kinga (anonim, 83.142.187.) 18 miesięcy temu

Witam. Też się dałam nabrać. Chciałam zwrócić te nic nie warte tabletki. Ktoś z Was wie gdzie złożyć reklamację?

Ja naiwna (anonim, 31.7.46.) 18 miesięcy temu

Tak mi wstyd, że dałam się oszukać! Wywaliłam ponad 800 zł. Nie wierzę w to, że jestem tak naiwna! Nie kupować, nie dawać wciągać się w rozmowę z konsultantkami! Masakra!

Ewa. (anonim, 188.147.12.) 18 miesięcy temu

Zaczęłam wczoraj jeść drugie opakowanie Holistenu. W pierwszym tygodniu schudłam 4 kg, brzuch mi spadł. Widać było poprawę. Teraz ważę o 1 kg więcej, kiedy zaczynałam. Płakać mi się chce.

Ruda (anonim, 31.61.185.) 18 miesięcy temu

Holisten Nie pomaga na odchudzanie. To jest zwykło oszustwa. W ciągu miesiąca miałam schudnąć około 5 kg. Biorę od dwóch miesiącu i schudłam ze dwa kg. OSZUSCI I NACIAGACZE

Olek (anonim, 85.221.151.) 18 miesięcy temu

Trzeba to nagłośnić i podać tych oszustów do sądu jak można tak naciągać ludzi.Sciema totalna i oszustwo

HOLISTEN TO GOWNO  (anonim, 37.249.79.) 18 miesięcy temu

Kometnie nie polecam, nic nie działa. Waga stoi w miejscu mimo brania tabletek i zwiększenia ruchu. Kupa pieniędzy wydana w błoto. Odradzam

Anna (anonim, 83.25.208.) 18 miesięcy temu

Sprawa powinna trafić do Sądu, jak można tak oszukiwać ludzi . Tabletki nie działają, powodują zaburzenia żołądkowo- jelitowe , a dzwoniące panie nie chcą słuchać o zwrocie pieniędzy tylko namawiają na zakup jakiegoś kolejnego cudownego środka, który ma rzekomo coś odblokować. Generalnie bawią się ludźmi bezkarnie. Nie dajcie się nabrać

Layla  (anonim, 5.173.152.) 19 miesięcy temu

Oszustwo,odeślę opakowanie, jeśli nie dostanę zwrotu pieniędzy, to zgłosi mój adwokat oszustwo i wyłudzenie i spotkamy się w sądzie.

sawa (anonim, 213.146.62.) 19 miesięcy temu

holisten to sciema drogi i bez efektow.lepiej brac leki przypisane przez lekarza a nie podroby z inernetowej reklamy..absolutnie nie polecam.

Oddajcie pieniądze  (anonim, 89.230.17.) 19 miesięcy temu

Zostałam ewidentnie i bez skrupułów oszukana. Będę wszystkim odradzać zakup tego wyrobu.

Gabi  (anonim, 217.227.48.) 19 miesięcy temu

Witam biorę tabletki już 18 dni i zamiast chudnąć 2kg przytyłam więc tabletki nie działają

Renata  (anonim, 188.47.8.) 19 miesięcy temu

Oszustwo i jeszcze raz oszustwo. W ogóle nie działa . Dzwonią Panie, które potem nie reagują na telefony i maile, gdy chodzi o zwrot pieniędzy ,zgodnie z obiecaną gwarancją satysfakcji.

Krzysztof (anonim, 138.199.17.) 19 miesięcy temu

Nie dajcie się nabrać na promocje tego produktu. Te opinie są pisane przez opłacanych ludzi. Produkt jest drogi, nie działa, powoduje alergię. Nie ma możliwości obiecanego zwrotu.

Zwykłe naciąganie naiwnych ludzi. Zero korzyści w zamian za setki złotych!

Magik (anonim, 31.0.91.) 19 miesięcy temu

Szczerze powiem że sam nie byłem przekonany ale zeczywistosci w 4 miesiące schudłem 13kg kontaktowałem się z dietetykiem też mi polecił ten produkt, ale żeby się przekonać sprawdziłem czy przeszedł odpowiednie badania co mnie zaskoczylo bo na stornie GIS faktycznie widnieje wiec to rozwiało wątpliwości. A osoby które zaniedbują się połowę życia i myślał ze w miesiąc schudnąć 15kg to powodzenia życzę. Nikt za was tego nie zrobi

Alicja (anonim, 89.230.17.) 19 miesięcy temu

Totalnie odradzam. Możesz przytyć , a potem będą Cię nawadniać na zakup drugiego produktu!!!

Dereck (anonim, 217.30.10.) 19 miesięcy temu

Produkt wykorzystuje kombinację składników aktywnych występujących w przyrodzie o wielu korzystnych właściwościach. Składniki te mogą pomóc w osiągnięciu szybkiej redukcji tkanki tłuszczowej.

Suplement diety wykorzystuje kombinację składników aktywnych występujących w przyrodzie o wielu korzystnych właściwościach. Składniki te mogą pomóc w osiągnięciu szybkiej redukcji tkanki tłuszczowej.

Gdzie można kupić Holisten w najlepszej cenie? Jakie składniki są zawarte w tym suplemencie? Więcej informacji można znaleźć w tym nowym artykule!

Holistin nie zawiera żadnych potencjalnie agresywnych substancji, które są szkodliwe dla dobrego samopoczucia organizmu. Szereg naturalnych elementów starannie dobranych przez producenta i zespół ekspertów mają niesamowite efekty odchudzające. Oto składniki zawarte w produkcie:

Berberyna: może przyczyniać się do regularności funkcji trawiennych i metabolicznych.

L-karnityna: może pomóc promować działanie drenujące i odtruwające w przypadku odpadów, płynów i toksyn.
Garcinia Cambogia: może wspomóc działanie detoksykacyjne w przypadku nagromadzenia substancji odpadowych. Bacopa Monnieri: może wspomagać dobre samopoczucie układu odpornościowego, koncentrację i odpoczynek.

W przeciwieństwie do agresywnych preparatów Holisten wykorzystuje naturalny skład. Tabletki nie powinny być stosowane w przypadku alergii i ciąży.

Najlepszym sposobem, aby doświadczyć wszystkich korzyści opisanych przez producenta jest przyjmowanie suplementu diety zgodnie z zaleceniami zawartymi w ulotce dołączonej do opakowania.

Jedyną oryginalną wersję Holisten można znaleźć na oficjalnej stronie producenta, gdzie można uzyskać dostęp do wszystkich istotnych informacji. Producent oferuje 50% zniżki na pierwsze opakowanie.

Dereck (anonim, 217.30.10.) 19 miesięcy temu

Produkt wykorzystuje kombinację składników aktywnych występujących w przyrodzie o wielu korzystnych właściwościach. Składniki te mogą pomóc w osiągnięciu szybkiej redukcji tkanki tłuszczowej.

Suplement diety wykorzystuje kombinację składników aktywnych występujących w przyrodzie o wielu korzystnych właściwościach. Składniki te mogą pomóc w osiągnięciu szybkiej redukcji tkanki tłuszczowej.

Gdzie można kupić Holisten w najlepszej cenie? Jakie składniki są zawarte w tym suplemencie? Więcej informacji można znaleźć w tym nowym artykule!

Holistin nie zawiera żadnych potencjalnie agresywnych substancji, które są szkodliwe dla dobrego samopoczucia organizmu. Szereg naturalnych elementów starannie dobranych przez producenta i zespół ekspertów mają niesamowite efekty odchudzające. Oto składniki zawarte w produkcie:

Berberyna: może przyczyniać się do regularności funkcji trawiennych i metabolicznych.

L-karnityna: może pomóc promować działanie drenujące i odtruwające w przypadku odpadów, płynów i toksyn.
Garcinia Cambogia: może wspomóc działanie detoksykacyjne w przypadku nagromadzenia substancji odpadowych. Bacopa Monnieri: może wspomagać dobre samopoczucie układu odpornościowego, koncentrację i odpoczynek.

W przeciwieństwie do agresywnych preparatów Holisten wykorzystuje naturalny skład. Tabletki nie powinny być stosowane w przypadku alergii i ciąży.

Najlepszym sposobem, aby doświadczyć wszystkich korzyści opisanych przez producenta jest przyjmowanie suplementu diety zgodnie z zaleceniami zawartymi w ulotce dołączonej do opakowania.

Jedyną oryginalną wersję Holisten można znaleźć na oficjalnej stronie producenta, gdzie można uzyskać dostęp do wszystkich istotnych informacji. Producent oferuje 50% zniżki na pierwsze opakowanie.

O Holisten Cała Prawda (anonim, 46.204.72.) 19 miesięcy temu

Witam wszystkie kobiety
Jest mi bardzo przykro ze zostałyście naciągnięte w ten sposób Kobitki która chcą poznać prawdę o produkcie holiten zapraszam na mój Facebook tam wytlumacze o co tutaj chodzi i w jaki sposób działa ta firma również przestrzec przed zakupem i również osoby które rozpoczęły kuracje która się nie powodzi i kupują aktywatory Również kobiety które zaczęły kuracje nie dawno proszę napisać Facebook nazywa się: O Holisten Cała Prawda

Mmmm (anonim, 139.28.177.) 19 miesięcy temu

A więc za sukcesem Holisten stoi skład kapsułek oparty w 100% na naturalnych składnikach. Konkretnie:

Garcinia Cambogia
Berberyna Bacon Monnieri L-Karnityna Kwas hydroksycytrynowy Garcinia Cambogia jest niezbędna w zmniejszaniu wielkości porcji przy stole i promowaniu stopniowej utraty wagi.

Berberyna jest niezbędna w regulowaniu poziomu cukru we krwi i zapobieganiu zachciankom na słodycze.

Bacopa Monnieri odgrywa zasadniczą rolę w dostarczaniu energii i poprawie nastroju. To ostatnie to nie byle co, zwłaszcza jeśli jesteś na diecie.

L-Karnityna jest przydatna w oddziaływaniu na proces termogenezy, co sprzyja spalaniu zbędnej tkanki tłuszczowej.

Kwas hydroksycytrynowy jest kluczowy w utrzymaniu apetytu pod kontrolą i promowaniu przyswajania mniejszej ilości kalorii. Mieszanka składników, krótko mówiąc, ułatwiająca odchudzanie.

Holisten to całkowicie naturalne tabletki, które służą do skutecznego zrzucania nadwagi w bezpieczny i zdrowy sposób. Jest to potężne rozwiązanie, które działa w celu przyspieszenia metabolizmu i wyeliminowania uporczywej tkanki tłuszczowej, które są zdeponowane w obszarze ud i brzucha.

niepolecam (anonim, 91.206.168.) 19 miesięcy temu

Stosowałam przez 4 dni i musiałam przestać bo dostałam mocnego zatrucia pokarmowego. Nie polecam

Kobieta  (anonim, 188.146.69.) 19 miesięcy temu

Kolejne naciąganie, po miesiącu stosowania i zerowych efektach słyszysz, że musisz jeszcze brać kolejne 2 miesiące, a potem znowu kolejne z aktywatorami i innymi wynalazkami. Oczywiście za odpowiednią cenę w specjalnej promocji... u mnie efekt wprost przeciwny, kg zamiast ubyć przybyły, dodam, że ruszam się, piję wodę i staram się racjonalnie odżywiać. Zdecydowanie nie polecam.

Darko (anonim, 111.90.148.) 19 miesięcy temu

Jak działa Holisten? Efekty

Wielu dietetyków zdecydowanie poleca Holisten za jego niesamowite korzyści odchudzania. Dodają również, że jest to lepszy preparat niż wiele innych rozwiązań odchudzających dostępnych na rynku, ponieważ nie powoduje negatywnych skutków ubocznych. Pierwsze pozytywne rezultaty są zauważalne już po tygodniu (przy codziennym stosowaniu), a kuracja powinna trwać minimum przez 30 dni.

Martin (anonim, 37.120.140.) 19 miesięcy temu

A więc za sukcesem Holisten stoi skład kapsułek oparty w 100% na naturalnych składnikach. Konkretnie:

Garcinia Cambogia
Berberyna Bacon Monnieri L-Karnityna Kwas hydroksycytrynowy Garcinia Cambogia jest niezbędna w zmniejszaniu wielkości porcji przy stole i promowaniu stopniowej utraty wagi.

Berberyna jest niezbędna w regulowaniu poziomu cukru we krwi i zapobieganiu zachciankom na słodycze.

Bacopa Monnieri odgrywa zasadniczą rolę w dostarczaniu energii i poprawie nastroju. To ostatnie to nie byle co, zwłaszcza jeśli jesteś na diecie.

L-Karnityna jest przydatna w oddziaływaniu na proces termogenezy, co sprzyja spalaniu zbędnej tkanki tłuszczowej.

Kwas hydroksycytrynowy jest kluczowy w utrzymaniu apetytu pod kontrolą i promowaniu przyswajania mniejszej ilości kalorii. Mieszanka składników, krótko mówiąc, ułatwiająca odchudzanie.

Holisten to całkowicie naturalne tabletki, które służą do skutecznego zrzucania nadwagi w bezpieczny i zdrowy sposób. Jest to potężne rozwiązanie, które działa w celu przyspieszenia metabolizmu i wyeliminowania uporczywej tkanki tłuszczowej, które są zdeponowane w obszarze ud i brzucha.

niezadowolona klientka (anonim, 37.28.159.) 19 miesięcy temu

ten produkt to sciema

tyle pieniedzy a efektow brak

dieta deficytowa, duzo ruchu a waga stoi

NIE POLECAM

Judy (anonim, 185.40.20.) 19 miesięcy temu

Opinie osób, które go stosują mówią, że Holisten wspiera ich w ograniczeniu apetytu i przyspieszeniu metabolizmu, co z kolei prowadzi do stopniowej, ale trwałej utraty wagi.

Gdzie kupić Holisten w dobrej cenie? Czy Holisten jest sprzedawany na stronach takich jak Amazon i Allegro? Czy istnieją podobne produkty? Jak należy dawkować kapsułki na odchudzanie? Czy Holisten powoduje jakiekolwiek skutki uboczne? Dowiedzmy się wszystkiego na jego temat w tej recenzji Holisten!

Holisten to całkowicie naturalne tabletki, które służą do skutecznego zrzucania nadwagi w bezpieczny i zdrowy sposób. Jest to potężne rozwiązanie, które działa w celu przyspieszenia metabolizmu i wyeliminowania uporczywej tkanki tłuszczowej, które są zdeponowane w obszarze ud i brzucha.

Główne rezultaty, które można osiągnąć stosując tabletki Holisten to:

Ograniczenie apetytu.
Oczyszczanie organizmu. Eliminacja tkanki tłuszczowej. Przyspieszenie przemiany materii.

Od momentu wprowadzenia na rynek, producent sprzedał ponad 50.000 butelek suplementu w całej Europie, co czyni go niezwykle popularnym. Szczególnie biorąc pod uwagę fakt, Holisten jest dostępny wyłącznie w sprzedaży internetowej.

Jak działa Holisten? Efekty

Wielu dietetyków zdecydowanie poleca Holisten za jego niesamowite korzyści odchudzania. Dodają również, że jest to lepszy preparat niż wiele innych rozwiązań odchudzających dostępnych na rynku, ponieważ nie powoduje negatywnych skutków ubocznych. Pierwsze pozytywne rezultaty są zauważalne już po tygodniu (przy codziennym stosowaniu), a kuracja powinna trwać minimum przez 30 dni.

Mimi (anonim, 64.227.171.) 19 miesięcy temu

Produkt wykorzystuje kombinację składników aktywnych występujących w przyrodzie o wielu korzystnych właściwościach. Składniki te mogą pomóc w osiągnięciu szybkiej redukcji tkanki tłuszczowej.

Suplement diety wykorzystuje kombinację składników aktywnych występujących w przyrodzie o wielu korzystnych właściwościach. Składniki te mogą pomóc w osiągnięciu szybkiej redukcji tkanki tłuszczowej.

Gdzie można kupić Holisten w najlepszej cenie? Jakie składniki są zawarte w tym suplemencie? Więcej informacji można znaleźć w tym nowym artykule!

Holistin nie zawiera żadnych potencjalnie agresywnych substancji, które są szkodliwe dla dobrego samopoczucia organizmu. Szereg naturalnych elementów starannie dobranych przez producenta i zespół ekspertów mają niesamowite efekty odchudzające. Oto składniki zawarte w produkcie:

Berberyna: może przyczyniać się do regularności funkcji trawiennych i metabolicznych.

L-karnityna: może pomóc promować działanie drenujące i odtruwające w przypadku odpadów, płynów i toksyn.
Garcinia Cambogia: może wspomóc działanie detoksykacyjne w przypadku nagromadzenia substancji odpadowych. Bacopa Monnieri: może wspomagać dobre samopoczucie układu odpornościowego, koncentrację i odpoczynek.

W przeciwieństwie do agresywnych preparatów Holisten wykorzystuje naturalny skład. Tabletki nie powinny być stosowane w przypadku alergii i ciąży.

Najlepszym sposobem, aby doświadczyć wszystkich korzyści opisanych przez producenta jest przyjmowanie suplementu diety zgodnie z zaleceniami zawartymi w ulotce dołączonej do opakowania.

Jedyną oryginalną wersję Holisten można znaleźć na oficjalnej stronie producenta, gdzie można uzyskać dostęp do wszystkich istotnych informacji. Producent oferuje 50% zniżki na pierwsze opakowanie.

Oszukany  (anonim, 93.105.176.) 19 miesięcy temu

Bez żadnego skutku, zwykle oszustwov

Rita (anonim, 185.234.52.) 19 miesięcy temu

Holisten skrywa w sobie substancje naturalnego pochodzenia w odpowiednich proporcjach. Główne składniki to Berberyna, L-karnityna, Garcinia Cambogia, HCA (kwas hydroksycytrynowy) i Bacopa Monnieri. To pokazuje, że ten suplement bazuje wobec tego przede wszystkim na roślinnych ekstraktach, a jego formuła jest organiczna.
Jak stosować Holisten?

Preparat Holisten stosujemy zawsze zgodnie z zaleceniami producenta, czyli według informacji znajdujących się na opakowaniu. Nie każdy wie, że w ciągu dnia trzeba regularnie nawadniać organizm, dzięki temu składniki odżywcze będą się lepiej wchłaniać. Co ważne, ten preparat trzeba używać przez co najmniej miesiąc, a więc 30 dni. Jakie efekty daje stosowanie suplementu Holisten?

Holisten na odchudzanie działa, bo zawiera składniki, które wspomagają ten proces. HCA hamuje apetyt, ponadto wspomaga metabolizm węglowodanów. Berberyna również pozwala opanować apetyt, bo wykazuje właściwości kontrolujące poziom insuliny. Natomiast L-karnityna przekształca kwasy tłuszczowe w energię. Ekstrakt z rośliny Bacopa Monnieri obniża poziom kortyzolu wobec tego redukuje stres, który często pojawia się w procesie odchudzania. Za to Garcinia Cambogia zmniejsza potrzebę podjadania.

Tabletki Holisten:

eliminują toksyny zmniejszają stres pozytywnie wpływają na samopoczucie zmniejszają apetyt podkręcają metabolizm wysmuklają sylwetkę spalają tłuszcz.

Nie da się ukryć, że Holisten na odchudzanie wspiera spadek masy ciała. Trzeba jednak pamiętać, że to wyłącznie dodatek do zdrowej diety i do aktywności fizycznej! Zażywany sam niestety, ale nie da spektakularnych rezultatów.

Bartek (anonim, 178.255.45.) 19 miesięcy temu

Suplement okropnie drogi, nie działa, biegunka po kilku dniach stosowania. O obiecanym zwrocie kosztów możecie tylko zapomnieć. OSZUSTWO

Nicea (anonim, 5.188.183.) 19 miesięcy temu

Suplement diety wykorzystuje kombinację składników aktywnych występujących w przyrodzie o wielu korzystnych właściwościach. Składniki te mogą pomóc w osiągnięciu szybkiej redukcji tkanki tłuszczowej.

Holistin nie zawiera żadnych potencjalnie agresywnych substancji, które są szkodliwe dla dobrego samopoczucia organizmu. Szereg naturalnych elementów starannie dobranych przez producenta i zespół ekspertów mają niesamowite efekty odchudzające. Oto składniki zawarte w produkcie:

Berberyna: może przyczyniać się do regularności funkcji trawiennych i metabolicznych.

L-karnityna: może pomóc promować działanie drenujące i odtruwające w przypadku odpadów, płynów i toksyn.
Garcinia Cambogia: może wspomóc działanie detoksykacyjne w przypadku nagromadzenia substancji odpadowych. Bacopa Monnieri: może wspomagać dobre samopoczucie układu odpornościowego, koncentrację i odpoczynek.

Olek (anonim, 85.221.151.) 19 miesięcy temu

Szajs ściema totalna i oszuści, którzy powinni oddać pieniądze i odpowiedzieć za oszukiwanie ludzi

ania (anonim, 217.146.82.) 19 miesięcy temu

ten produkt nie działa. tyle pieniędzy za taki kicz. żałuję, że dałam się naciągnać i przestrzegam innych przed zakupem

Marcin (anonim, 141.164.48.) 19 miesięcy temu

Za sukcesem Holisten stoi skład kapsułek oparty w 100% na naturalnych składnikach. Konkretnie:

Garcinia Cambogia
Berberyna Bacon Monnieri L-Karnityna Kwas hydroksycytrynowy Garcinia Cambogia jest niezbędna w zmniejszaniu wielkości porcji przy stole i promowaniu stopniowej utraty wagi.

Berberyna jest niezbędna w regulowaniu poziomu cukru we krwi i zapobieganiu zachciankom na słodycze.

Bacopa Monnieri odgrywa zasadniczą rolę w dostarczaniu energii i poprawie nastroju. To ostatnie to nie byle co, zwłaszcza jeśli jesteś na diecie.

L-Karnityna jest przydatna w oddziaływaniu na proces termogenezy, co sprzyja spalaniu zbędnej tkanki tłuszczowej.

Kwas hydroksycytrynowy jest kluczowy w utrzymaniu apetytu pod kontrolą i promowaniu przyswajania mniejszej ilości kalorii. Mieszanka składników, krótko mówiąc, ułatwiająca odchudzanie.

Holisten to całkowicie naturalne tabletki, które służą do skutecznego zrzucania nadwagi w bezpieczny i zdrowy sposób. Jest to potężne rozwiązanie, które działa w celu przyspieszenia metabolizmu i wyeliminowania uporczywej tkanki tłuszczowej, które są zdeponowane w obszarze ud i brzucha.

Główne rezultaty, które można osiągnąć stosując tabletki Holisten to:

Ograniczenie apetytu. Oczyszczanie organizmu. Eliminacja tkanki tłuszczowej. Przyspieszenie przemiany materii.

Od momentu wprowadzenia na rynek, producent sprzedał ponad 50.000 butelek suplementu w całej Europie, co czyni go niezwykle popularnym. Szczególnie biorąc pod uwagę fakt, Holisten jest dostępny wyłącznie w sprzedaży internetowej.

Jak działa Holisten? Efekty

Wielu dietetyków zdecydowanie poleca Holisten za jego niesamowite korzyści odchudzania. Dodają również, że jest to lepszy preparat niż wiele innych rozwiązań odchudzających dostępnych na rynku, ponieważ nie powoduje negatywnych skutków ubocznych. Pierwsze pozytywne rezultaty są zauważalne już po tygodniu (przy codziennym stosowaniu), a kuracja powinna trwać minimum przez 30 dni.

Formuła działa od wewnątrz, aby zwiększyć energię, przyspieszyć metabolizm, promować szybsze spalanie tłuszczu, usuwanie toksyn i eliminację nadwagi. Eksperci twierdzą, że Holisten oferuje wiele korzyści i zalet, jeśli chodzi o odchudzanie w naturalny sposób. Witaminy, minerały i składniki odżywcze w suplemencie sprawiają, że komórki tłuszczowe są spalane, a poziom energii jest wysoki mimo ograniczeniu spożywania kalorii.

Mirka (anonim, 37.30.12.) 19 miesięcy temu

Ciekawe że zawsze kiedy ktoś napisze prawdę że jest ściema i oszustwo od razu pojawia się reklama zachęcająca i zachwalająca holisten .Ja też kupiłam z oryginalnej strony producenta i też nie było efektów. Przepraszam efekt to uszczuplony portfel i zawiedzione nadzieje

Pytania i odpowiedzi użytkowników zawierające opinie na temat produktów nie są weryfikowane pod kątem nabycia lub używania produktu. Firmy często zamawiają pisanie anonimowych komentarzy, aby kształtować pozytywne opinie o swoich produktach, lub negatywne o konkurencji. Dlatego kieruj się w pierwszej kolejności informacjami w odpowiedziach farmaceutów.

Dodaj produkty do koszyka, aby zobaczyć, w których aptekach kupisz je najtaniej - z odbiorem lub dostawą 👇

Podobne pytania

Specjaliści

Telekonsultacje
E-wizyta
Potrzebujesz recepty? Odczuwasz niepokojące objawy? Teraz możesz odbyć konsultację z lekarzem nie wychodząc z domu.
Umów telekonsultację

Artykuły