Janusz (anonim, 37.248.153.)
około 10 miesięcy temu, Warszawa

Jakie jest działanie suplementu diety A-Cardin?

A-cardin kupiony przez internet
co to za lek i jego działanie ? Dziękuję.

Powiadamiaj o każdej nowej odpowiedzi

@

Nie będą wysyłane inne maile. Polityka Prywatności.

64 lat (anonim, 178.36.250.)
około 4 dni temu

Dlaczego ludzie są tacy najwni ?.oszuści działają na dużą skalę .zanim cokolwiek zamówisz proszę sprawdź w aptece lub u lekarza opinie. Dosyć cwaniaków na rynku.Jak czytam opinie ludzi którzy wypowiadają się na temat tych cudownych leków to jestem rozczarowana głupota i ciemną narodu, a złodzieje wykorzystują słabość naiwnych.To nie Średniowiecze a 21 wiek .

Tester (anonim, 83.11.41.)
około 12 dni temu

Tego syfu jest w necie pelno Dlaczego wladze tym sie nie zajma Oszustwo na duza skale Portale publikuja to na okraglo Panie Ziobro juz pana o intetwencje proszono I co i nic

Darek (anonim, 88.156.208.)
około 12 dni temu

Z tego co wiem to istnieje prf. Jerzy Szymaniuk ale on jest profesorem muzyki i dyrygentem

Rekin (anonim, 5.173.112.)
około miesiąca temu

Nie kupujcie tego guwna dopie

Kazek (anonim, 5.173.1.)
około miesiąca temu

Jedna wielka ściema dwadni brałem potym silny ból brzucha

PACJĘT (anonim, 217.153.253.)
około miesiąca temu

nic nie działa wydana kasa na marne

Anonim (anonim, 46.186.6.)
około miesiąca temu

Ktoś usunął mój komentarz super. Nie polecam tego świństwa ludzie nie kupujcie tego moją mamę ledwo odratowali lekarze z zawału serca

Anonim (anonim, 46.186.6.)
około miesiąca temu

Moja mama tydzień temu miała silny zawał jeszcze jest w szpitalu przestrzegam przed tym świństwem. Brała to 3 tyg i zawał serca.

Ana (anonim, 5.173.8.)
około miesiąca temu

Po tygodniu stosowania ciśnienie 195/160 i nie można zbić. Obrzęk i ból brzucha . Nie polecam.

Marcin (anonim, 37.225.27.)
około miesiąca temu

To jeden wielki „ wałek” nawet podszywają się pod znanego lekarza.

Lekarz (anonim, 5.173.251.)
około miesiąca temu

Jeśli go nie ma w aptekach to znaczy że jest niepewny.Poczekajmy aż będzie w aptekach .Inaczej to kolejna ściema dla naiwnych!!!

Ela (anonim, 31.60.30.)
około miesiąca temu

Kłamią dla kasy.

Janko (anonim, 89.70.85.)
około miesiąca temu

Tak mi wmawiali,że w końcu kupiłem,ale po obniżonej cenie z dostawą 87,-złotych.Robią wszystko,aby namowić biednego emeryta.Czy pomogło nie wiem.Chlesterol i jak był wysoki /Trójglicerydy/ tak i jest.

zen (anonim, 37.47.236.)
około 2 miesięcy temu

oszustwo

BOB (anonim, 176.221.122.)
około 2 miesięcy temu

Szanowni czytelnicy trzeba być bardzo naiwnym by w to uwierzyć.
Ci oszuści co jakiś czas zmieniają cudowny lek na inny cudowny, wpisują sobie pozytywne opinie a biedni i chorzy ludzie myślą, że to prawda.
Prawda jest jedna - TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE OKTADAJĄCY BIEDNYCH CHORYCH- ZAWSZE MAJĄ JAKIŚ CUDOWNY LEK.

Logiczne (anonim, 89.231.207.)
około 2 miesięcy temu

Kiedy ci oszuści będą ścigani z urzędu.Czym się zajmuje rzecznik praw człowieka?.

pinio (anonim, 77.255.227.)
około 2 miesięcy temu

jestem po lekkim udarze i w tej sytuacji przestrzegam innych żeby tego nie brali nic nie daje a zabiera zdrowie i pieniądze to istny kant nich każdy o tym pamięta lepiej kupić zioła i ich używać są bezpieczniejsze.

A-Cardin nie jest środkiem aptecznym, dlatego nie wypowiadamy się na temat możliwości jego stosowania. Proszę skonsultować się w tej sprawie z lekarzem.

EwaPis (anonim, 37.225.62.)
około 2 miesięcy temu

Kupiłam, ale mam niskie ciśnienie, a nie wysokie. Czy mogę st,osować A-Cardin nadal, mam 3 opakowania na 3 mies. Mój wiek 68 lat.

Lekarz ale prawdziwy (anonim, 89.64.5.)
około 2 miesięcy temu

Kolejne oszustow,internet zalany jest takimi przez bezczelnych drani.Wszystko jest klamstwem,NIc nie dziala ,nawet pokazani lekarze NIE istnieja,co latwo sprawdzic.

dz (anonim, 46.204.19.)
około 2 miesięcy temu

Od kiedy stosuję A-cardin nie radzę sobie z ciśnieniem o co chodzi,aparat za każdym razem 2x pompuje i ciśnienie 180/90 a przecież kupiłam z zamiarem uregulowania ciśnienia,jestem zawiedziona

Lobo (anonim, 5.173.64.)
około 2 miesięcy temu

Lek dziala uspokajajaco i lagodzi impuls to jak placebo. Lagodniejesz. Iradujesz sie. Zleczenia. Ito tak dziala a wewnetrznie robisz sie ciasniejszy i na to pracowales las lata to jest interes a pomoc. Dystrybutorom

Katarzyna (anonim, 79.189.143.)
około 2 miesięcy temu

Nie mogę się nadziwić ,że ludzie dają się robić z siebie barana

jesion (anonim, 5.184.88.)
około 2 miesięcy temu

Odpowiedź została usunięta. Powód: wchodzi w obszary polityki, religii lub ideologii.

Zasady społeczności znajdziesz tutaj. Jeśli uważasz, że Twoja odpowiedź została usunięta przez pomyłkę, skontaktuj się z nami. Dziękujemy!

Mikołaj (anonim, 188.147.36.)
około 2 miesięcy temu

To jest jedno WIELKIE OSZUSTWO.
Podobne temu "cudowne" leki
na bóle stawów, cukrzycę a ostatnio na
robaki na który to "lek" namawia
Monika Olejnik, mają na celu wyłudzenie
od ludzi starszych i chorych jak najwięcej pieniędzy. Aż zadziwia fakt że ten proceder jest bezkarnie tyle czasu uprawiany.

Zofia (anonim, 5.173.138.)
około 3 miesięcy temu

Ludzie zapamietajcie raz na zawsze te swinstwa po 87,137zl to oszusci!!!!!!!

A-Cardin nie jest produktem aptecznym. Nie gromadzimy informacji jak stosować produkty pozaapteczne o niewiadomym pochodzeniu, bowiem uważamy, że nie jest to bezpieczne dla zdrowia naszych pacjentów.

Ewa (anonim, 213.238.87.)
około 3 miesięcy temu

Prosze mnie poinformawac jak mam brac ten lek rano czy wieczorem,przed jedzieniem czy po bo zadnych nie dostalam informacji powinna byc ulotka a tu nic. Ja zamowowilam 3 opakowania zaplacilam ponad 300 zl. Wiec nie mało i dlatego uwazam ze producent powinien wiecej zadbac o pacjenta a nie tylko o to ile sie sprzeda. Jeszcze jedno czy leki na cholesterol, nadcisnienie nam odstawic czy nadak brac dziekuje.

PYtam (anonim, 91.240.139.)
około 4 miesięcy temu

Ale jajca. Kosztuje to to 137 zł, wg składu z ulotki te ziólka razem wziete kosztuja wagowo 25 zł. Wynika, że zmieszanie kosztuje ponad 100 zł

Irena (anonim, 2.106.93.)
około 4 miesięcy temu

Trochę rozsądku przed wydaniem takiej kasy - zestaw ziółek, który można sobie samemu zrobić. Ale czy te ziółka pomogą bardzo chorym? No ale naiwni zawsze się znajdą.

Do @Pinokio: zachęcamy do zasięgnięcia opinii farmaceuty, zanim zdecyduje się Pan na zakup produktów tego typu poza apteką.

Pinokio (anonim, 188.146.166.)
około 4 miesięcy temu

Zużyłem 3 opakowania straciłem 300 zł już 2 mce i żadnej poprawy czuje sie oszukany !

AS (anonim, 46.204.49.)
około 4 miesięcy temu

jak to suplement - działa na portfel

Leon (anonim, 89.47.171.)
około 5 miesięcy temu

Ten Pan nie jest lekarzem, kardiologiem. Więcej niestety w stosunku do ludzi wierzacych w te cuda nie mogę nic dodać pozytywnego. Szok!!!

Dziękujemy za tę opinię.

Sceptyk (anonim, 193.19.165.)
około 6 miesięcy temu

Szanowni Państwo jesli w opisie produktu jest napisane ,że lekarze są zdziwieni szybkością działania tego produktu to już powinna zapalać się czerwona lampka.Przytaczani lekarze gwarantujący skuteczność produktu-wystarczy sprawdzić w rejestrze lekarzy i już wiemy ,że ściema.
Gdzie w reklamie jest nazwa firmy i jej tel.do kontaktu-brak.Przekręt

Dziękujemy za Państwa opinie.

olo (anonim, 5.173.184.)
około 7 miesięcy temu

to suplement diety. W składzie posiada m.in. ekstrakt z karczocha. Osobiście stosuję karczoch (jako lek Cynarex z apteki,cena dwadzieścia kilka zł). Obniża mój poziom cholesterolu ogólnego o kilkanaście procent(3xna dobę).

Znawca, cardiologist (anonim, 47.199.32.)
około 7 miesięcy temu

Nie Bierz!!! Zabije Cie Szybciej niz Cholesterol. !!! Ostrzegam !!!

Dociekliwa (anonim, 188.147.41.)
około 7 miesięcy temu

Teraz przeczytałam, że nie wolno długo stosować berberysu, ponieważ odkłada się w sercu, wątrobie i trzustce, więc informuję.

Dociekliwa (anonim, 188.147.41.)
około 7 miesięcy temu

Znalazłam skład A-cardin: miłorząb japoński, rdest, berberys, karczoch. Można więc samodzielnie zrobić mieszankę za ok. 20 zł i spróbować.

Rita (anonim, 83.13.251.)
około 8 miesięcy temu

Niestety nie mogę przyjmować preparatu A-cardin. Po 4 dniach mam silne bóle mięśni i stawów. występuje u mnie większość niepożądanych objawów. Polecam dokładne przeczytanie ulotki przed zakupem, a już nie decydować się na zakup 3 opakowań.

Nie zgłębiamy informacji na temat preparatów, które nie są sprzedawane w aptekach. Proponuję o zwrócenie się z zapytaniem do producenta A-cardin.

Zainteresowana (anonim, 31.0.42.)
około 8 miesięcy temu

Intryguje mnie, dlaczego a cardin łączony jest z nazwiskiem prof. Torbickiego

Wszystkie informacje odnośnie tego, czy preparat to "hit czy kit" można uzyskać czytają pierwszy wpis w tym poście.

Ewa (anonim, 178.36.205.)
około 8 miesięcy temu

Pan Adam Torbicki usilnie zaleca. A-Cardin. Panie profesorze to Hit czy Kit?

Dziękujemy za wszystkie opinie. Wielokrotnie już przestrzegaliśmy naszych pacjentów przed zakupami przez internet produktów, których status trudno zweryfikować, które są nieproporcjonalnie drogie w stosunku do składu i obiecują niewiarygodne efekty w niemożliwie krótkim czasie lub uleczenie chorób, które z definicji są przewlekłe. Zachęcam do lektury naszego opracowania:
https://www.gdziepolek.pl/artykuly/dlaczego-warto-kupowac-leki-tylko-w-aptece

Wit (anonim, 78.8.6.)
około 9 miesięcy temu

Ciemnogród.Kupujcie będziecie żyć 150lat
Pozdrawiam

wit (anonim, 78.8.6.)
około 9 miesięcy temu

To nie jest lek tylko suplement diety.Nie wciskajcie ludziom ciemnoty.Kardiolodzy przepisywali by .Pytałem ich o niby ten lek to odpowiedzieli jednoznacznie nie stosować tego paskudztwa.
Serdecznie Pozdrawiam

Dziękujemy za tę opinię.