Janusz (anonim, 37.248.153.) Warszawa 2 lata temu

Jakie jest działanie suplementu diety A-Cardin?

A-cardin kupiony przez internet
co to za lek i jego działanie ? Dziękuję.

66
98 odpowiedzi, 5 subskrybentów

* pole wymagane

Możesz przeciągnąć tu plik zdjęcia.

* pole wymagane

Powiadamiaj o nowej odpowiedzi.
Inne wiadomości nie będą wysyłane.

Katarzyna Domagała Farmaceuta

18 miesięcy temu

A-Cardin nie jest środkiem aptecznym, dlatego nie wypowiadamy się na temat możliwości jego stosowania. Proszę skonsultować się w tej sprawie z lekarzem.

41

Dorota (anonim, 188.146.204.) 2 miesiące temu

Jednym słowem naciąganie!.

1

Stan (anonim, 46.67.16.) 2 miesiące temu

To jedne wielkie oszustwo ,a system jest taki sam jak przy poprzednich lekach najpierw opis choroby dość profesjonalnie potem opinia znanego profesora który w rzeczywistości nie istnieje a właściwie istnieje ale całkiem w innej dziedzinie tylko mu zabrali nazwisko dla zmyłki no i potem opinie tych cudownie uzdrowionych no i oczywiście w aptece tego nie kupisz .A jak już kupisz ten cudowny lek to potem będzie że musisz kupić następne opakowania bo prawdziwa kuracja trwa dłużej,też kiedyś dałem się w to wrobić lek był inny ale metoda oszustów taka sama

1

Krzysztof (anonim, 91.231.25.) 2 miesiące temu

Czytam Wasze opinie i z większością się stanowczo nie zgadzam. Jest to suplement diety do których zawsze podchodziłem sceptycznie , jednak w tym wypadku zdecydowałem się na zakup 3 opakowań (90 zł sztuka )Po prawie 2 tygodniach stosowania zwyczajna dla mnie opuchlizna nóg zniknęła , ciśnienie tętnicze jest mniejsze a samopoczucie poprawiło się znacznie. Nie mam intencji namawiać do zakupu tego specyfiku , ponieważ nie leży to w moim interesie. Pisze o reakcji swojego organizmu na suplement czysto informacyjnie. Osobiście jestem bardzo zadowolony z efektów i ciekawy dalszych progresów przy dłuższym stosowaniu o których efekcie lub jego braku poinformuję za miesiąc.

3

Praktyk (anonim, 176.100.195.) 5 miesięcy temu

Totalna bzdura. Niewiadomy skład, brak producenta..... Lepiej sobie kupić wyciąg z karczocha. Taniej i zdrowiej.

7

staruszek... (anonim, 89.64.63.) 5 miesięcy temu

Seler naciowy podobno wymiata cholesterol. Przynajmniej jest to warzywo, którym sobie można pojeść i bez kilokalorii. Można bez ryzyka wypróbować.
Smacznego.

4

Ala123 (anonim, 79.191.200.) 6 miesięcy temu

Lepiej kupic ksiazkę pt. LEKI Z BOZEJ APTEKI Marii Treben i stosowac się do zaleceń tam zawartych niż zjadać cos co ma nieokreslony sklad.

7

Jazzman-emeryt (anonim, 77.252.47.) 6 miesięcy temu

Otóż od kilku dni ciśnienie spadło mi o ok 40 mmHg. 3 dni temu, rano miałem 156/79 i po zażyciu A-Cardinu niopatrznie zażyłem lek na nadciśnienie. Po 2 godzinach efekt był taki, że robi się ciemno w oczach. Mierzę ciśnienie i okazuje się 99/52. Dopiero pod wieczór doszło do 134/60. Parę dni wcześniej miałem podobny przypadek. Od tego dnia przestałem brać leki na nadciśnienie, a ciśnienie ustabilizowało się na dobrym poziomie ok. 135/76 o każdej porze dnia, co w moim wieku (77) jest bliskie ideałowi. Tak więc, w moim przypadku A-Cardin okazał się strzałem w 10-tkę. Mam jeszcze 2,5 mies. kuracji, opiszę efekty po zakończeniu.

1

Aneta z Krakowa (anonim, 5.173.0.) 7 miesięcy temu

Totalne dno. Nie kupujcie tego "preparatu". Brałam kilka miesięcy. Pisali na strnie, że działa cuda na cholesterol i ma oczyścić żyły. Skończyło się to u kardiologa, bo zamiast polepszyć się to się pogorszyło. Nigdy więcej takich "cudów" nie wezmę. Odradzam każdemu, kto chce zaufać tej firmie, która nie wiadomo gdzie ma swoją siedzibę.

16

Zirka (anonim, 37.225.82.) 7 miesięcy temu

Kupowałam od kilku miesięcy i jestem zadowolona....teraz nie wiem gdzie i jak kupic???proszę o pomoc....Dziekuje

6

Andrzej (anonim, 94.254.213.) 7 miesięcy temu

Jak stosować a Cardin dawkowanie i czas brania supjementu

11

Emilia (anonim, 5.173.122.) 7 miesięcy temu

A te suplementy. które ych
widzimy reklamy w telewizji to co taż są bez przepisu lekarza jakie ogromne pieniądze ci co reklamują dostają a jakie z reklam produktów bierze telewizja i można ludziom mydlić oczy ten brawetam i inne na udany stosunek nie szkodzą ma serce albo te niebieskie tabletki to co dla mężczyzn te reklamy dezodorantów podobno wywołują też ciężką chorobę i są w TV kremów i innych rzeczy wędliny ile mają konserwantów to jest zdrowe ma pewno za kasę dla TV a nawozy sztuczna z Polic i dla rolników telewizja bierze ogromne pieniądze za reklamy a to niby szkodliwe dla zdrowia śmieszne tak dbają o nasze zdrowie teraz tylko liczy się kasa co za wściekłość z tą kasa EMILKA

11

Krzysztof (anonim, 5.173.252.) 8 miesięcy temu

A Cardin czy jest faktycznie skuteczny czy to bajka na resorach potrzebuję to wiedzieć od specjalisty żyjącego bo dużo jest wpisów zmarł itd a lek się sprzedaje proszę o odpowiedź

18

Lekarz (anonim, 89.64.91.) 9 miesięcy temu

Caly internetbjest zalany takimi oszustwami,wszedzie niby naukowacdyskusja,czestonautentyczne zdjecia i zawsze lekarz ,nawer profesor,ktorego nie ma.
I zawsz Gowno za ciezka kase,nic nie warte. I zawsze pelno recenzji ,czesto wygladajacych jak prawdziwe,tylko ze Ty nie wstawisz swojej,bo to niemozliwe. Ludzie,zacznijcie wreszcie mysle,nic dziwnegonze Polska jest rajem dla oszustow,bo sluzby tu nic nievrobia,a idiotow jestvrekordowo duzo

11

zgaga  (anonim, 195.128.135.) 9 miesięcy temu

Dlaczego my Polacy jesteśmy do bólu naiwni? W zastraszającym tempie rośnie populacja oszukanych, jak nie na policjanta to pani z mopsu z kasą to wnuczk w potrzebie aż po lekarza na FB. Ludzie używajcie mózgu.

10

Po zawale (anonim, 37.248.222.) 10 miesięcy temu

Któryś z baranów napisał że każdy zabieg ratując życie w postaci agenta kończy się zgonem. Baranki mnie już dwa razy zakładano stenty i dzięki temu żyje. Pomysł zanim coś napiszesz. Dowiedz się co to stent. Więc proszę nie reklamuj byle szansy w miejsce czegoś dobrego pozdrawiam

14

Babcia (anonim, 37.47.247.) 11 miesięcy temu

Jest wiele innych suplementow lekow..o takim dzialaniu...a cena calkiem przystepna..dla seniora..a twn acardin..to naciąganie ..a reklama..pana dr.T...kosztuje..jasne stad ta cena

22

zrywaczlinoleum (anonim, 195.238.184.) 12 miesięcy temu

Suche fakty:
W piśmie, które dostałem od inspektora farmaceutycznego jest napisane: "Według ustaleń stwierdzono, iż produkt pn. A-cardin został w dniu 27 lutego 2020 r. zgłoszony do rejestru Głównego Inspektora Sanitarnego jako suplement diety objęty powiadomieniem o pierwszym wprowadzeniu do obrotu przez firmę FatCat Jerzy Zwiarko prowadzącego działalność gospodarczą przy ul. Świeradowskiej 47, 02-662 Warszawa. Na suplemencie diety pod nazwą stwierdzić można nazwę innej firmy tj. Europe Innovation Group Sp. z o.o. Sp. komandytowa, która swoją działalność gospodarczą prowadzi pod adresem Plac Bankowy 2, 00-095 Warszawa. Ponadto w skład zarządu jako Wspólnik wchodzi również Jerzy Zwiarko." Z tego co można wyczytać w internetach: Jerzy Zwiarko to 29-latek (z pewnością ten starszy pan ma duże doświadczenie w produkcji leków) z Warszawy a Kapitał zakładowy firmy Europe Innovation Group to "zawrotna suma": 5000 zł. Podstawowa działalność: Sprzedaż detaliczna prowadzona przez domy sprzedaży wysyłkowej lub Internet. Myślę, że dalszy komentarz jest zbędny.

76

Robert (anonim, 31.0.38.) 12 miesięcy temu

Kaczyński bierze i jeszcze robi syf to znaczy że dziqła

25

Wyrobnik (anonim, 46.20.57.) 12 miesięcy temu

Dlaczego jest przyzwolenie ze strony władz na jawne oszustwa ludzi w internecie?? Takich i tego typu oszustw jest internecie bardzo dużo ale gdyby głupi ludzie nie dawali się nabierać to i oszuści bez zarobku przestali by wystawiać takie preparaty. Widocznie wielu ludzi ma jeszcze zbyt dużo pieniędzy.

48

ZBIGNIEW (anonim, 95.41.23.) 13 miesięcy temu

Czytam te negatywne opinie Ii powiem tak. Miałem problem z zatkaną tętnicą szyjną wewnętrzną . Żaden medyk nie potrafił skutecznie mnie wyleczyć .Dostałem skierowanie na stenda zabieg inwazyjny zazwyczaj kończy się zgonem. Znalazłem stronę A-CARDIN -kupiłem suplement -zastosowałem jedna rano - jedna wieczorem. Po 1,5 m stosowania w tętnicy zrobił się przepływ 0,9 mm udowodnione badaniem DOPLER . Badania robiłem co 2 tygodnie. Cały czas była penetracja A-cardin-postępy skuteczności.Po 4-rech miesiącach stosowania drożność tętnicy 1,5 mm skuteczny.Biorąc pod uwagę fakt że proces zatykania tętnicy trwał kilkanaście lat a nawet może więcej to uważam że A-cardin poradził sobie z moim proclemem dość szybko .Żadne negatywne opinie nie powstrzymają mnie od stosowania A-cardun . Mam sprawdzony na sobie i jest bardzo skutecznym suplementem nie szkodliwym dla zgrowia . w porównaniu do leków chemicznych.Najważniejsze to w tym jest to że spadło mi ciśnienie krwi i mam normalne książkowe, leki chemiczne poszły do kosza.Posiadam dowody skuteczności A-CARDIN -dla ceniących własne zdrowie gorąco polecam.

43

Leonard (anonim, 91.232.46.) 13 miesięcy temu

W sytuacji jaka jest w internecie, nikt nie jest w stanie zatrzymać tego procederu, żaden Ziobro, czy inny minister. Zatrzyma to tylko ludzki rozsądek. Najpierw sprawdź, potem zamawiaj. Aptek jest pełno. W każdej dowiesz się prawdy o każdym preparacie. Jeżeli powstrzymasz się z zamówieniem kilka godzin zanim nie sprawdzisz, co stracisz? Nie poradzi sobie żaden kraj z naiwnością, nawet najbogatszy. Nie postawi przy każdym obywatelu urzędnika, który będzie za niego myślał i decydował. Trzeba krzyczeć: "halllooo ludzie, opamiętajcie się". Opamiętaj się, podejdź do apteki, zadzwoń do lekarza rodzinnego... itp., możliwości sprawdzenia jest tak wiele i są tak dostępne. Opamiętaj się z naiwnością. Jeżeli masz z tym problem, napisz sobie na dużej kartce "nie będę naiwny". Pomóż sobie sam, bo nie ma możliwości aby poństwo Cię chroniło przed własną naiwnością. Nigdy te nie było możliwe, a oszuści byli od zawsze, nie powstali wraz z internetem.

49

E... tam (anonim, 31.0.89.) 14 miesięcy temu

Pokrzywa + głóg + modrzew + cebula + czosnek + czary mary = lipa czyli bujda na resorach.

35

Joschke  (anonim, 31.60.73.) 14 miesięcy temu

Podnosi ciśnienie do 155/96 to prawda u mnie

15

Aldona (anonim, 195.117.96.) 14 miesięcy temu

To jest ciekawe, a nawet fascynujące. Niby tacy profesjonaliści, niby taki super lek proponują, a zrobili błąd w imieniu i nazwisku lekarza, który poleca ten preparat. MYŚLICIE< ŻE PRZYPADKIEM? ja tak nie myśle. W telefonie wyskoczyła mnie strona internetowa polecająca ten lek, a rekomendował go profesor Raciej Vanach. Sprawdziłam - taki ktoś nie istnieje. Profesor Maciej Banach i ofszem żyje, pracuje , myślę że ma się dobrze i podejrzewam , żę nie wie, że ktoś próbuje sie pod niego podszywać.

52

Zico (anonim, 37.249.151.) 14 miesięcy temu

No i po co stenty,bajbasy i ta cała kardiologia.

15

KAJ. (anonim, 46.204.3.) 14 miesięcy temu

Nigdy suplement diety nie będzie lekiem , no chyba że dla naiwnych .

40

Antoni (anonim, 31.0.71.) 14 miesięcy temu

Kto czyta nie błądzi

20

Bonifacy (anonim, 83.242.68.) 14 miesięcy temu

Czemu PROKURATURA się tym nie zainteresuje!!!!!!!!!!! Przecież to jest
narażanie zdrowia i życia ludzkiego. Ludzie nie dajmy się OSZUSTOM!!!

53

Michał 123r (anonim, 5.173.138.) 14 miesięcy temu

Wiecie może co zrobić jeśli złożyłem zamówienie , a chciałbym anulować ? Zadzwoniłem zaraz po złożeniu zamówienia( jak tylko dowiedzialem się że to oszustwo) poprosiłem o anulowanie, ale boje się że skoro to oszuści to i tak będą rządac kasy . Wie ktoś może czy zamawiając nie wladowalem się w jakiś abonament ?

41

Średnionaiwny. (anonim, 95.40.190.) 14 miesięcy temu

Sam fakt,że suplement diety,to nie zaszkodzi i na pewno nie pomoże,placedo,ale naiwnych nie sieją...Raz cena 137 zł,raz 99 zł.Szkoda,że nie ma opinii tych,których nie wyleczył A-Cardin na Ich reklamowych stronach!

28

leg (anonim, 37.8.230.) 14 miesięcy temu

Otwieramy szeroko oczy ze zdziwienia, że ludzie to coś kupują i jeszcze zażywają. Znalazłem to coś bo wyskoczyła mi reklama w telefonie. I jak widzę długie wywody o przyczynach złego stanu zdrowia dodatkowo potwierdzone to wszystko jakimś profesorem a na końcu cena preparatu to od razu włącza się czerwona lampka! No ale cóż, skoro oszustwa na "policjanta" są skuteczne ...

47

TO (anonim, 91.220.39.) 14 miesięcy temu

Witam, też dałam się nabrać i kupiłam trzy opakowania (to miał być kuracja dla mnie)!To totalna ściema i oszustwo na szeroką skale.Nie kupujcie tego, bo człowiek się chce wierzyć że pomoże ale lepiej i dużo taniej kupić ziołowe herbaty i pić regularnie.

49

Mik (anonim, 188.147.2.) 14 miesięcy temu

Znalazłem producenta (prywatna osoba)
Leków nie robi się chyba w garażu ?! Czytajcie wszystko .....

121

Ja (anonim, 37.47.220.) 15 miesięcy temu

Uważajcie z opiniami bo próbują blokować telefony

35

Ktoś (anonim, 79.191.24.) 15 miesięcy temu

Już lepiej kupić herbatkę z pokrzywy i pić regularnie na zdrowie:)

46

Ona (anonim, 77.255.113.) 15 miesięcy temu

Właśnie znalazłam informację o tym preparacie na stronie internetowej bardzo poczytnego portalu wp.pl

Całe szczęście że trafiłam na waszą stronę o tym suplemencie ponieważ chciałam to kupić dla rodziców.
Ale bym im zrobiła prezent !!!

54

Edmund S. (anonim, 89.239.99.) 15 miesięcy temu

Myślę o zalecanym suplemencie w internecie, na czyszczenie naczyń krwionośnych ,o nazwie A-Cardin. Zużyłem tego suplementu 3 opakowania i mogę powiedzieć , że nie ma żadnego pozytywnego skutku, a raczej czuję ,że moje nogi są coraz słabsze. Przed użyciem przechodziłem bez bólu ok. 200m a po użyciu mogę przejść tylko ~100m. Dałem się nabrać na kupno, ale 3 m-ce temu nie mogłem znaleźć żadnej negatywnej opinii, Obecnie jest już mnóstwo tych negatywnych opinii. Chcecie trochę zaoszczędzić to nie kupujcie tego preparatu.

56

Koska (anonim, 5.173.168.) 15 miesięcy temu

Jest tego coraz więcej w internecie ,na włosy na prostate,na stawy, na serce ,na odchudzanie ,wszystkie preparaty po ,,137zl .
Twarzą w tym naciaganiu ludzi na kase,i zakupu takich preparatów są lekarze ,nie wiem tylko czy prawdziwi którzy nawet są na zdjeciach, tak jak i ta Pani stulatka od czyszczenia "naczyń "

33

Di. (anonim, 62.133.129.) 15 miesięcy temu

Dostałam reklamę tego środka. Na szczęście włączyła mi się "czerwona lampka". Wpisałam w wyszukiwarkę "a-cardin opinie" i ta strona, na której teraz jestem jest jedyną, z której wynika, że to oszustwo. Jak to możliwe? Na wszystkich pozostałych są same superlatywy, zachwalanie, wychwalanie itp. itd. Po sformułowaniach używanych w tych wpisach widać, że nie są wiarygodne. Sztuczne, napompowane wypowiedzi. JAK TO MOŻLIWE, że takie oszustwo przechodzi na taką skalę, na tylu stronach internetowych??? Przerażające. Szkoda ludzi, którzy się na to nabierają - to najczęściej ci, który potrzebują pomocy i płacą za jakieś placebo. Pół biedy, jeśli tylko nikomu nie zaszkodzi...

64

Zosia (anonim, 5.184.12.) 15 miesięcy temu

A ten pan Jerzy Szymaniuk z Zielonej Góry to naprawdę profesor ale nie medycyny tylko od muzyki,życzę wiec muzycznego uzdrowienia.

51

Krystyna (anonim, 5.184.12.) 15 miesięcy temu

Witam.Kochani nie wierzcie nawet w jedno słowo na temat tego a cardin.Wrobili w to świństwo kardiologa Adama Torbickiego,który nigdy nikomu tego nie poleciłby oraz profesora Tadeusza Słowika,który był lekarzem ze Szczecina ale zmarł w 2010 roku w wielu 96 lat a to zdiecie młodego faceta o nazwisku Zygmunt Jan słowik to wzięte chyba od znajomego fotografa.Ze tez Ziobro nie weźmie za te oszustwa zamiast gnębić uczciwych sędziów.pozdrawiam i życzę zdrowego rozsądku

89

Anonimowy (anonim, 46.77.152.) 15 miesięcy temu

To jest sciema proszę te go nie kupować mąż po tym cudownym leku ma bardzo wysokie ciśnienie

42

Ho ho  (anonim, 5.173.10.) 15 miesięcy temu

Z ciekawości próbowałem znaleźć sklad jaki jest na etykiecie tego produktu , a tu nic .
Ktoś może napisać co zawiera ?

29

64 lat (anonim, 178.36.250.) 16 miesięcy temu

Dlaczego ludzie są tacy najwni ?.oszuści działają na dużą skalę .zanim cokolwiek zamówisz proszę sprawdź w aptece lub u lekarza opinie. Dosyć cwaniaków na rynku.Jak czytam opinie ludzi którzy wypowiadają się na temat tych cudownych leków to jestem rozczarowana głupota i ciemną narodu, a złodzieje wykorzystują słabość naiwnych.To nie Średniowiecze a 21 wiek .

48

Tester (anonim, 83.11.41.) 16 miesięcy temu

Tego syfu jest w necie pelno Dlaczego wladze tym sie nie zajma Oszustwo na duza skale Portale publikuja to na okraglo Panie Ziobro juz pana o intetwencje proszono I co i nic

55

Darek (anonim, 88.156.208.) 16 miesięcy temu

Z tego co wiem to istnieje prf. Jerzy Szymaniuk ale on jest profesorem muzyki i dyrygentem

38

Rekin (anonim, 5.173.112.) 17 miesięcy temu

Nie kupujcie tego guwna dopie

51

Kazek (anonim, 5.173.1.) 17 miesięcy temu

Jedna wielka ściema dwadni brałem potym silny ból brzucha

41

PACJĘT (anonim, 217.153.253.) 17 miesięcy temu

nic nie działa wydana kasa na marne

44
2

5 gramów

Podobne pytania

Specjaliści

Telekonsultacje
E-wizyta
Potrzebujesz recepty? Odczuwasz niepokojące objawy? Teraz możesz odbyć konsultację z lekarzem nie wychodząc z domu.
Umów telekonsultację

Artykuły

Ciasteczka

Nasza aplikacja korzysta z plików cookies ("ciasteczka") dla celów technicznych (np. logowanie) i dla statystyk oraz analizy UX (Google Analytics, Hotjar). Więcej informacji o przetwarzaniu danych znajdziesz w regulaminie. Preferencje co do obsługi cookies możesz zmienić w ustawieniach swojej przeglądarki.