---

Sonek (anonim, 31.0.75.) Warszawa 20 miesięcy temu

Szukam opinii o środku Penis complete.

Szukam opinii o środku Penis complete.Zauważyłem,że jest od jakiegoś czasu w sklepach. Generalnie producent obiecuje powiekszenie penisa , zwiekszenie satysfakcji z seksu oraz zwiekszenie erekcji.

Na ile jest to prawdą a na ile jest to jedynie ściema reklamowa?

32 odpowiedzi

* pole wymagane

Możesz przeciągnąć tu plik zdjęcia.

* pole wymagane

Powiadamiaj o nowej odpowiedzi.
Inne wiadomości nie będą wysyłane.

Anna Lewandowska Farmaceuta, Redaktor

19 miesięcy temu

Preparat Penis complete jest suplementem diety dostępnym wyłącznie w sprzedaży internetowej. Nie jest zarejestrowany jako lek i nie posiada odpowiednich badań klinicznych potwierdzających jego skuteczność ani bezpieczeństwo. Nie określono również możliwych interakcji preparatu Penis complete z innymi produktami leczniczymi.

Nie zaleca się stosowania preparatu dostępnego wyłącznie w sprzedaży pozaaptecznej. Zakup i stosowanie preparatu o bliżej nieokreślonym bezpieczeństwie stwarza ryzyko wystąpienia działań niepożądanych wynikających np. z otrzymania sfałszowanego preparatu.

O tym, dlaczego warto kupować leki z wyłącznie z apteki, pisaliśmy w artykule:
https://www.gdziepolek.pl/artykuly/dlaczego-warto-kupowac-leki-tylko-w-aptece

Zachęcam również do zapoznania się z naszym opracowaniem, w którym wyjaśniamy różnicę między suplementem diety, a preparatem leczniczym: https://www.gdziepolek.pl/artykuly/czym-roznia-sie-leki-od-suplementow

W aptekach stacjonarnych i internetowych dostępne są liczne preparaty wspomagające potencję. Należą do nich m.in. :

https://www.gdziepolek.pl/produkty/60760/permen-king-tabletki/apteki

https://www.gdziepolek.pl/produkty/13524/braveran-tabletki/apteki

Zachęcam do zapoznania się z materiałami dodatkowymi, które mogą okazać się przydatne:

https://www.gdziepolek.pl/kategorie/leki-na-potencje

Gibek (anonim, 92.65.205.) 2 miesiące temu

Chcę sobie powiększyć penisa i nie wiem jaki lek jest najlepszy

solwik (anonim, 173.255.174.) 2 miesiące temu

W takim razie kup sobie spray orgasm control. Wychodzi taniej niż chusteczki, a wystarcza na znacznie dłużej. Ta sama seria. Minus jest ten, że taką chusteczke mozesz mieć zawsze u siebie w kieszeni, a spray jednak trochę miejsca zajmuje

dads (anonim, 185.97.16.) 2 miesiące temu

A jakiś bardziej wydajny środek niż te chusteczki? Chusteczk są tak na marginesie super, ale wychodzą dość drogo jak się ich używa codziennie.

solwik (anonim, 216.131.88.) 2 miesiące temu

Najlepszy żel na erekcję to żel penilarge. Tabletki są na powiekszenie penisa ale żel całkiem nieźle poprawia erekcję.

Najlepszy środek na przedwczesną erekcję to chusteczki orgasm control. Chusteczki są nasączone środkiem przedłużającym stosunek (działa lekko znieczulająco ale na tyle,że cieszysz się seksem ale możesz dłużej). O wiele lepsze niż gumy, bo nie ma bariery pomiędzy Tobą a nią.

Anna Lewandowska Farmaceuta, Redaktor

3 miesiące temu

Do @Stas:
Preparat Penigen Gum jest suplementem diety dostępnym wyłącznie w sprzedaży internetowej. Nie jest zarejestrowany jako lek i nie posiada odpowiednich badań klinicznych potwierdzających jego skuteczność ani bezpieczeństwo. Nie zaleca się stosowania preparatu dostępnego wyłącznie w sprzedaży pozaaptecznej.

Stas (anonim, 5.173.206.) 3 miesiące temu

Szukam opinie o tabletkach penigen gum

trepi (anonim, 176.67.86.) 5 miesięcy temu

Brałem cała tabletkę sildenafilu przed seksem.Własnie teraz czytam na forum jak niektórzy mówiakze biorą sobie pół tabletki. Nie próbowałem bo obawiałem się,ze nie będzie działania po takiej dawce.No nic, zamówiłem sobie ten penis complete Jak przyjdzie to porównam działanie z połową dawki sildenafilu i napiszę tutaj na forum jakie są wrażenia.

Odpowiedź usunięta, ponieważ: inny.
Odpowiedź usunięta, ponieważ: zawiera wulgaryzmy.

dopers (anonim, 69.16.147.) 5 miesięcy temu

jak nie próbowałeś nic jeszcze to spróbuj na początek go naprawdę jest spoko ..taki dopalacz.w młodzi też mogą brać .nawet mam jeszcze w zapasie jak byś chciał wypróbować

makar (anonim, 80.246.28.) 7 miesięcy temu

Zel penilarge nie ma za zadanie w takim stopniu jak tabletki powiekszać penisa ale zapobiega powstawaniu rozstępów. Chociaz to również zalezy od danej osoby. Bo jednej rozstępy się pojawią, druga osoba już nie będzie ich miała. Chociaz warto jest im zapobiec. I do tego wlśnie służy żel. Poza tym nikt tutaj nikogo nie zmusza do brania tabletek i stosowania innych kuracji powiekszających penisa. Sam piszę tutaj tylko o swoich doświadczeniach z tabletkami chociaz byłem wczesniej również sceptycznie nastawiony.
Tyle,że jak nie brałem to nie pisałem,że nie działa bo nie miałem z tym doświadczeń.

romwi (anonim, 85.128.103.) 7 miesięcy temu

Po co niby ten żel?

makar (anonim, 85.128.103.) 7 miesięcy temu

Nie musisz koniecznie brać sobie żelu penis complete, którego faktycznie nie ma ale możesz smarować sobie penisa żelem od Penilarge. Taki żel nie ma działania powiekszającego w tym samym stopniu co tabletki, ale bęziesz mógł zapobiec rozstępom. Które nie pojawiają sie u wszystkich ale jednak mogą się czasami pojawiać przy powiekszaniu penisa.

Akord (anonim, 46.29.20.) 7 miesięcy temu

Z tego co widziałem to penis complete nie ma w serii swojego żelu. Tak wiec na razie biorę jedynie tabletki.

makar (anonim, 158.255.213.) 7 miesięcy temu

Na efekty powiększenia będziesz musiał trochę poczekać. W drugim miesiącu tak jak sam zauważyłeś penis będzie większy w trakcie erekcji ale na trwałe powiększenie trzeba będzie poczekać do 3 miesiąca. Wtedy dopiero ciała jamiste powiększają swoją wielkość. Wiele osób przerywa kurację w drugim miesiącu a jest to błąd. Kluczowe jest kontynuowanie tabletek przez 3-4 miesiąe. I nie dotyczy to jedynie penis complete ale również i innych tabletek na powiększenie penisa. Oczywiście warto jest stosować żel dodatkowo.

Akord (anonim, 212.91.26.) 7 miesięcy temu

Aktualnie jestem w trakcie brania tabletek Penis Complete.Konkretnie od 6 tygodni. Co mogę napisać:

pierwszy tydzień efektów brak
drugi tydzień większa pobudliwośc penisa, miałem częściej erekcje. Zdarzała się erekcja w mało porządnym momencie jednak nie byłem tak bardzo skłonny wierzyćze to z powodu tabletek trzecie tydzień: jeszcze większa pobudliwość penisa, co w sumie wiązałem ze składem tabletek bo L argininy mają w sobie sporo czwarty tydzień: jw w piątym tygodniu wydawało mi się,ze penis się powieksza. Ale nie w stanie potencji ale w stanie erekcji. Podczas erekcji był wyraźnie większy chociaż łączę to jak na razie z wiekszą pobudliwością i wiekszą erekcją Aktualnie jest podobnie.

nozdo (anonim, 31.186.82.) 9 miesięcy temu

Ty w ogóle czytasz ten temat czy nie? Żel penilarge nie ma za zadanie w takim stopniu jak tabletki powiekszać penisa ale zapobiega powstawaniu rozstępów. Chociaz to również zalezy od danej osoby. Bo jednej rozstępy się pojawią, druga osoba już nie będzie ich miała. Chociaz warto jest im zapobiec. I do tego wlśnie służy żel. Poza tym nikt tutaj nikogo nie zmusza do brania tabletek i stosowania innych kuracji powiekszających penisa. Sam piszę tutaj tylko o swoich doświadczeniach z tabletkami chociaz byłem wczesniej również sceptycznie nastawiony.
Tyle,że jak nie brałem to nie pisałem,że nie działa bo nie miałem z tym doświadczeń.

patanak (anonim, 5.133.9.) 9 miesięcy temu

Jak to jest z tym żelem, jak rozsmaruję go ręką, a potem go z niej nie zmyję, to ręce mi urosną?

nozdo (anonim, 31.186.82.) 9 miesięcy temu

Nie musisz koniecznie brać sobie żelu penis complete, którego faktycznie nie ma ale możesz smarować sobie penisa żelem od Penilarge. Taki żel nie ma działania powiekszającego w tym samym stopniu co tabletki, ale bęziesz mógł zapobiec rozstępom. Które nie pojawiają sie u wszystkich ale jednak mogą się czasami pojawiać przy powiekszaniu penisa.

Adnan (anonim, 212.91.26.) 9 miesięcy temu

Z tego co widziałem to penis complete nie ma w serii swojego żelu. Tak wiec na razie biorę jedynie tabletki.

nozdo (anonim, 212.91.26.) 9 miesięcy temu

Na efekty powiększenia będziesz musiał trochę poczekać. W drugim miesiącu tak jak sam zauważyłeś penis będzie większy w trakcie erekcji ale na trwałe powiększenie trzeba będzie poczekać do 3 miesiąca. Wtedy dopiero ciała jamiste powiększają swoją wielkość. Wiele osób przerywa kurację w drugim miesiącu a jest to błąd. Kluczowe jest kontynuowanie tabletek przez 3-4 miesiąe. I nie dotyczy to jedynie penis complete ale również i innych tabletek na powiększenie penisa. Oczywiście warto jest stosować żel dodatkowo.

Adnan (anonim, 178.255.42.) 10 miesięcy temu

Aktualnie jestem w trakcie brania tabletek Penis Complete.Konkretnie od 6 tygodni. Co mogę napisać:

pierwszy tydzień efektów brak
drugi tydzień większa pobudliwośc penisa, miałem częściej erekcje. Zdarzała się erekcja w mało porządnym momencie jednak nie byłem tak bardzo skłonny wierzyćze to z powodu tabletek trzecie tydzień: jeszcze większa pobudliwość penisa, co w sumie wiązałem ze składem tabletek bo L argininy mają w sobie sporo czwarty tydzień: jw w piątym tygodniu wydawało mi się,ze penis się powieksza. Ale nie w stanie potencji ale w stanie erekcji. Podczas erekcji był wyraźnie większy chociaż łączę to jak na razie z wiekszą pobudliwością i wiekszą erekcją Aktualnie jest podobnie.

Pattar (anonim, 5.133.9.) 12 miesięcy temu

Cum on? NIe ma żadnych, jest to lek ziołowy tak więc nie powinien powodować żadnych efektów ubocznych. Nie wiem jednak czy jest sens przekraczać dawkę jaka jest podana na opakowaniu z uwagi na to, ze nie poprawi to działania środka ani nie sprawi, ze będzie działał lepiej. Na początku warto jest zacząć brać 2 tabletki 2 razy dziennie.Z czasem jak zobaczysz dobre działanie, mozesz ograniczyć przyjmowanie srodka do jednej tabletki dziennie.

gatak (anonim, 178.255.44.) 12 miesięcy temu

A czy jest jakieś ryzyko, ze się lek przedawkuje? Czy moze powodować jakieś efekty uboczne?

Pattar (anonim, 212.91.26.) 12 miesięcy temu

Jeśli nie zadziałają, najlepiej będzie nie kombinować samodzielnie ale wybrać się do seksuologa z zapytaniem co pomoże skoro L arginina w takiej ilości nie działa. Nie wiem czy mądre jest bawienie się w dobieranie tabletek samodzielnie. Można sobie naprawdę zrobić krzywdę bo sildenafil wpływa nie tylko na erekcję ale rownież i na wiele organów ( na przykład nie jest wskazany przy problemach z ciśnieniem, zarówno niskim jak i wysokim, może w takim przypadku zaburzać działanie tabletek na ciśnienie). W większości przypadków jednak przez swój skład tabletki penis complete powinny zadziałać.

gatak (anonim, 213.189.52.) 12 miesięcy temu

Ile w takim razie trzeba je brać aby zobaczyć działanie? No i co jeśli nie zadziałają? Pozostaje viagra?

Pattar (anonim, 46.17.63.) 12 miesięcy temu

Przepraszam za odpowiedź dopiero z czasem ale nie widziałem, ze się pani o to zapytała. Pozwolę sobie tutaj umieścić skład tabletek Penis complete:
Tribulus terrestris Saw Palmetto Panax Ginseng L-arginina Lepidium meyenii Turnera diffusa Serenoa repens Sarsaparilla Pestki dyni Pokrzywa

Skład jest naturalny, dzięki temu tabletki o wiele lepiej się przyswajaja. Dodam, ze aktualnie są to tabletki z największą dawką L argininy jaką można dostać w tego typu środkach.

omrono (anonim, 212.91.26.) 12 miesięcy temu

Po części tak, ale w przypadku wydłużonej terapii. Tabletki mają w sobie duże ilości L argiiny, która dobrze wpływa na erekcje. Potencja jest mocniejsza, erekcje potężniejsze. Więcej krwi pompuje się do penisa i tym samym rozszerzają się ciała jamiste w penisie. Tyle,że trzeba brać penis complete przez ponad 3 miesiąca jeśli nie więcej. Można napisać,ze jest to ulepszona wersja penilarge.

krds (anonim, 37.28.157.) 19 miesięcy temu

Penis complete zażywam od samego początku jak się pojawiło w sklepach. i teraz widzę ze penis stoi jak drut. zdarza się ze dochodzę 2 razy na stojąccej pale co mi się nigdy nie zdażylo. aktualnie mam 2 młodsze partnerki, obie zaspokojone hehe. A lata swoje już mam.

sonek (anonim, 212.91.26.) 19 miesięcy temu

Dobra,zamówiłem panowie, namówiliście mnie

godfid (anonim, 185.97.16.) 19 miesięcy temu

Aktualnie biorę. W sumie skład dobry, przyjmuję od 2 tygodni. Pierwsze efekty już widzę bo erekcja lepsza, mam również większą ochotę na seks chociaż nie jestem pewien na 100% czy nie jest to efekt placebo spowodowany braniem tych tabletek. Postaram Ci się napisać po jakimś czasie jak działają. Szczególnie,ze kupiłem od razu 2 opakowania na 2 miesiące. Mam nadzieję,że się nie zawiodę.

zoldak (anonim, 46.17.63.) 19 miesięcy temu

Próbowałem Ogólnie ok chociaż trzeba trochę dłużej poczekać na efekty ( taki man tabs działa natychmiast a jednak penis complete trzeba brać przez jakiś czas aby zobaczyć efekt). Jednak warto bo efekty są stałe, cenowo wychodzi również o wiele korzystniej bo mniej więcej 2 zł za tabletkę dziennie jak uda Ci się to dorwać w promocji. A man tabs jest o wiele droższy.

dratwan (anonim, 185.11.129.) 19 miesięcy temu

Ja polecam. Koszt może pewien trzeba ponieść ale jest skuteczny. Zarówno jeśli chodzi o erekcję jak i o powiększenie penisa. Chociaż na to trzeba poczekać bo pojawia się po kilku miesiącach brania tabletek. Same tabletki zwiększają ilość krwi, która wypełnia ciała jamiste i potem te ciała jamiste powiększają się na stałe ( przynajmniej tak mi tłumaczyli w sklepie bo kupowałem w intymności na dworcu głównym). Chyba nie będzie przesadą jak tutaj napisze,e tabletki uratowały mój związek.

Pytania i odpowiedzi użytkowników zawierające opinie na temat produktów nie są weryfikowane pod kątem nabycia lub używania produktu. Firmy często zamawiają pisanie anonimowych komentarzy, aby kształtować pozytywne opinie o swoich produktach, lub negatywne o konkurencji. Dlatego kieruj się w pierwszej kolejności informacjami w odpowiedziach farmaceutów.

Dodaj produkty do koszyka, aby zobaczyć, w których aptekach kupisz je najtaniej - z odbiorem lub dostawą 👇

Specjaliści

Telekonsultacje
E-wizyta
Potrzebujesz recepty? Odczuwasz niepokojące objawy? Teraz możesz odbyć konsultację z lekarzem nie wychodząc z domu.
Umów telekonsultację

Artykuły