---OMNi-LOGiC Fibre - pytania

Marta (anonim, XXX.XXX.XXX.XXX) Warszawa 18 miesięcy temu

Czy tabletki Fatoslimin rzeczywiście pomagają schudnąć?

Czy tabletki Fatoslimin rzeczywiście pomagają schudnąć?

Jakiś czas temu natrafiłam na reklamę Fatoslimin i nie będę ukrywała, że produkt bardzo mnie zaciekawił. W internecie znalazłam pełno pozytywnych recenzji na temat tego produktu. Każda z nich gwarantowała spadek wagi w szybki i bezpieczny sposób.

Zamówiłam dwa opakowania i i podjęłam wyzwanie dodatkowo zmniejszając bilans kaloryczny oraz dodając aktywność fizyczną.

Okazało się, że po miesiącu stosowania Fatoslimin nie udało mi się schudnąć obiecanych kilogramów. Waga nie drgnęła nawet o pół kilo.

Mam pytanie, czy jest to produkt cud tak jak opisują go w Internecie, czy jest to zwykły marketing?

Produkt niby ma w sobie składniki tj. garcinia cambogia, które w największym stopniu pomagają spalić tkankę tłuszczową, ale dlaczego w takim razie u mnie waga nie drgnęła?

66 odpowiedzi, 2 subskrybentów

* pole wymagane

Możesz przeciągnąć tu plik zdjęcia.

* pole wymagane

Powiadamiaj o nowej odpowiedzi.
Inne wiadomości nie będą wysyłane.
Odpowiedź usunięta, ponieważ: jest spamem.
Odpowiedź usunięta, ponieważ: jest spamem.

Nie bądźmy naiwni (anonim, 62.254.68.) 17 miesięcy temu

Wiadomo, że oszustwo! To zbyt łatwe żeby mogło być prawdziwe. A samo to, na początku artykułu piszą, że może wspomóc odchudzanie przy zbilansowanej diecie i aktywności fizycznej, a kilka zdań później - schudniesz kiiilogramy bez diety i wychodzenia z domu, jeśli nie masz czasu na fitness to jest właśnie dla ciebie.

Maja55 (anonim, 83.11.13.) 17 miesięcy temu

Ja również dałam się nabrać. Ponad 3 tygodnie stosowania i nic. Nawet 0,5 kg nie spadło.

BBen (anonim, 146.190.212.) 17 miesięcy temu

Oszustwo z tym Fatoslimin

Polecam Keto Slim na odchudzanie

Olga (anonim, 89.64.10.) 17 miesięcy temu

A jeszcze pani konsultantka namowila mnie na inne tabletki dodatek do fatoslimin jako wspomagajace po miesiacu brania -biostinol czego nie bylo wiadomo na poczatku kuracji biore prawie 2 miesiace i nic sporo kasy poszlo bez efektu odchudzenie ale portfela

Olga (anonim, 89.64.10.) 17 miesięcy temu

Nie dziala wydalam kase bez sensu

bzdury (anonim, 79.110.206.) 17 miesięcy temu

Autorowi tych wypocin na temat strony. Kontakt jest umiejscowiony na stronie, jest regulamin i polityka prywatności. Poza tym nie ma nic o plastrach .. Jawne wprowadzanie ludzi w błąd.. autor nie ma lepszych zajęć chyba...

Naciągnięty  (anonim, 37.47.146.) 17 miesięcy temu

Oszustwo 4 tygodnie i 3, 5 kg więcej przy takim samym trybie życia

Uka46 (anonim, 81.163.203.) 17 miesięcy temu

Organizm potrzebuje około 3 tygodni, aby rozpoczął spalanie zmagazynowanego tłuszczu. Oczywiście po zmniejszeniu ilości przyjmowanych kalorii. Ww tabletki owszem odchudzają, ale portfel, a nie pacjenta.

Ibroneczka (anonim, 185.71.241.) 17 miesięcy temu

Witam,
u mnie podobnie jak u jednej z Pań, waga ani drgnęła a kontaktu ze strony miłej pani konsultantki nie ma. Choć zapewniała, że co tydzień będziemy się zdzwaniały. Gdy ja wykonałam telefon to po kilka sygnałach włącza się muzyczkę i tyle. Kupiłam dwa opakowania, każde po 60 tabl, szkoda kasy, naciągacze. I jeszcze się zastanawiam, co jest w środku tych kapsułek bo na fotkach widać, że są białe a ja mam koloru brunatnego.

Marta (anonim, 217.30.10.) 18 miesięcy temu

Oryginalny produkt można kupić na FATOSLIMIN.pl

Zamawiając tam odrazu otrzymałam produkt następnego dnia i był zgodny z pozytywnymi doświadczeniami kupujących.

Annette (anonim, 195.123.246.) 18 miesięcy temu

Za 159 złotych warto
Tylko nie mam pojęcia czy wysyłają do Czech bo chciałabym kupić jeszcze jedną sztukę bo pierwsza sztuka pomogła mi schudnąć

Jaro (anonim, 188.146.138.) 18 miesięcy temu

Do mnie dzwonili że mam zapłacić 99,99zl chociaż w ogóle nie złożyłem zamówienia. Mieli wszystkie dane. Nie wiem nawet jak weszli w ich posiadanie

Karolina  (anonim, 31.61.240.) 18 miesięcy temu

Dzień dobry. Ja 9 stycznia kupiłam 2 opakowania. Mój błąd że zapłaciłam z góry. Do dnia dzisiejszego nie dostałam żadnego opakowania. W między czasie był kurier z paczka za pobraniem której nie przyjęłam ponieważ już placilam z góry. Pisałam maile i zero odzewu. Zwykli naciągacze!

Marta (anonim, 188.93.234.) 18 miesięcy temu

Schudłam 14 kilogramów w około 2 miesiące. Ze względu na okres nie było łatwo. Święta i jedzenie w tym tryb siedzący bo mroźne dni ale się udało.

Allblack  (anonim, 91.90.58.) 18 miesięcy temu

Potwierdzam. U mnie było dokładnie tak samo. Zwykli naciągacze. Niepotrzebnie wydana kasa.

Maxi (anonim, 37.7.11.) 18 miesięcy temu

Z opinii i informacji zawartych w stosowaniu tego suplementu to wygląda bardzo obiecująco. Ciekawe czy jest możliwe aby był jednak tak skuteczny.

Odpowiedź usunięta, ponieważ: jest duplikatem istniejącej treści.

Lola  (anonim, 89.70.116.) 18 miesięcy temu

Niestety też dałam się nabrać na
tabletki Fatoslimin . Kupiłam dwa opakowania,biorę regularnie. Do tego zmniejszyłam bilans kalorii , piję dużo wody i biegam. Waga ani nie drgnęła. Do tego nie mogę się dodzwonić do przemiłej Pani która upchneła mi towar, a obiecywała,że będziemy w stałym kontakcie , jeśli pojawią się pytania mam dzwonić . Brak słów...

1
Pytania i odpowiedzi użytkowników zawierające opinie na temat produktów nie są weryfikowane pod kątem nabycia lub używania produktu. Firmy często zamawiają pisanie anonimowych komentarzy, aby kształtować pozytywne opinie o swoich produktach, lub negatywne o konkurencji. Dlatego kieruj się w pierwszej kolejności informacjami w odpowiedziach farmaceutów.

    Specjaliści

    Telekonsultacje
    E-wizyta
    Potrzebujesz recepty? Odczuwasz niepokojące objawy? Teraz możesz odbyć konsultację z lekarzem nie wychodząc z domu.
    Umów telekonsultację

    Artykuły