---Wolt Drive - zapytaj farmaceutę - pytania

Karol (anonim, 94.230.25.) Warszawa 13 miesięcy temu

Jaką telemedycynę polecacie?

Dzień dobry
Jaką UCZCIWĄ telemedycynę polecacie? Czasami po prostu przydaje się L4 albo recepta bez wychodzenia z domu lub stania w kolejce w przychodni (chociażby z powodu na dzieci i brak czasu).

25 odpowiedzi

* pole wymagane

Możesz przeciągnąć tu plik zdjęcia.

* pole wymagane

Powiadamiaj o nowej odpowiedzi.
Inne wiadomości nie będą wysyłane.

AniaK (anonim, 79.184.246.) 3 dni temu

Skorzystałam ostatnio z radamed jak potrzebowałam recepty. Chyba najtaniej i najszybciej obecnie

Jolka (anonim, 89.64.70.) 15 dni temu

Memedic oszusci! Lekerz medycyny estetycznej odpisuje na zgłoszenie. Dramat, szkoda kasy!

Lli4mntk (anonim, 178.235.226.) 24 dni temu

Nie polecam memedic. Szkoda nerwów i pieniędzy na tą stronę.

wiola (anonim, 185.209.71.) 38 dni temu

Nie polecam Memedic, oszuści, brak jakiegokolwiek kontaktu a w mailu piszą, że lekarz próbował się bezskutecznie skontaktować, szkoda nerwów i pieniędzy na nich.

Dora (anonim, 37.47.151.) 40 dni temu

Memedic oszustwo nie wystawiają leków i nie dzwoni lekarz żeby dopytać co jak dlaczego. Nie polecam, najlepsze halo lek

Gosia (anonim, 31.11.210.) 41 dni temu

oszuści, oszuści , oszuści . Nie wystawione zwolnienie i nie ma pieniedzy.!!!!!!!!!!!!!!!!111

Anna (anonim, 79.139.82.) 49 dni temu

Polecam MeMedic.pl - najlepsi lekarze, którzy chcą przede wszystkim pomóc, nie to co na innych portalach. Jedyny portal godny uwagi

bolek (anonim, 193.19.165.) 50 dni temu

Nie polecam firmy MEMEDIC. Przyjmują zapłatę a potem tworzą problemy i żądają dokumentacji medycznej zanim wypiszą zwykły lek

Beata (anonim, 5.173.34.) 2 miesiące temu

Stanowczo nie polecam
Memedic, skusiłam się bo recepta miała być 20 zł taniej od innej aplikacji Mija ponad 14 h pracy 7-23 i cisza

Pietrino (anonim, 31.60.92.) 2 miesiące temu

Nie polecam memedic.pl
Zapłaciłem za e-konsultację o godz. 11.00 do 23.00 lekarz się nie skomtaktowal .Poinformowałem mailowo o odstąpieniu od umowy - 99 zł i tak zostało pobrane z konta. Ta firma w regulaminie ma wpisane 5 dni czasu na odezwanie się lekarza

Emilia (anonim, 188.147.108.) 2 miesiące temu

Nie polecam memedic.pl oszuści ! Zapłaciłam za receptę 49 zł , po paru godzinach lekarz napisał do mnie maila z zapytaniem jakie mam objawy , po czym zalecił wizytę u lekarza. Recepty brak , konsultacji telefonicznej brak i Kasa wyrzucona w błoto

Lukasz (anonim, 37.248.169.) 3 miesiące temu

Memedic odradzam. Wielkie oszustwo

Jola (anonim, 79.139.82.) 6 miesięcy temu

osobiście polecam memedic.pl - sprawnie i przyjemnie jeśli nie masz czasu stać w kolejkach do lekarzy ;)

KAMIL (anonim, 193.138.218.) 10 miesięcy temu

Od siebie mogę polecićl4online24h.pl
Skorzystałem i portal szybciutko zadziałał. Sprawdzałem na internecie nie mają złych opinii więc chyba można śmiało uderzać. Pozdrawiam:)

Svieta (anonim, 94.46.24.) 12 miesięcy temu

Bardzo fajne rozwiazanie
Wystarczy miec numer PESEL i mozna otrzymywac normalnie leki Dziekuje

Czesław (anonim, 185.65.135.) 12 miesięcy temu

Dzięki temu portalowi w ogóle dowiedziałem się że istnieje telemedycyna. Dziękuje bardzo gdziepolek.pl

Sprawa bardzo fajna w przypadku nagłych potrzeb. U mnie sprawdziło się super w przypadku elekarz24h.pl i polecam każdemu różne formy tych usług.

Dominik (anonim, 146.70.196.) 12 miesięcy temu

Mega oszczędność czasu i zachodu
Po chwili masz kod sms do realizacji z peselem w aptece albo ezla u pracodawcy Bardzo cenię to mimo koniecznej opłaty- jak to w prywatnej służbie zdrowia

Edyta (anonim, 5.173.136.) 12 miesięcy temu

Ja osobiście uwielbiam telemedycynę, jest to mega wygodne. Korzystam z e-lekarz24 ze względu na cenę i rabaciki.

Ps. rabat już wykorzystany :D

Sebek (anonim, 45.83.220.) 13 miesięcy temu

Wlaśnie skorzystałem z elekarz24h
Mam ezla działa i wystawiają jakby co :)

Elzik (anonim, 146.70.116.) 13 miesięcy temu

Wszedłem w pierwszą lepsza z racji pozycjonowania na google, nawet nie pamietam jaka i jakie haslo wpisalem

dostałem recepte wiec chyba nie jest az tak zle z tymi telemedycynami.

PZDR

Emil J. (anonim, 193.138.7.) 13 miesięcy temu

Nie będe wieszał psów bo to nie miejsce do tego.

Dziś przejechałem się i nie polecam memedic.

Portal nie spełnił moich oczekiwań, nie wykonał usługi.

Tyle się stało i tyle podpowiadam innym

Może kiedyś spróbuje innej telemedycyny, póki co podziękuje

Pozdrawiam

Mateusz (anonim, 146.70.116.) 13 miesięcy temu

Popieram poprzedników.
Czytałem opinie na internecie i neistety widzę że jest duzo celowego hejtu uemiszczanego pewnie w ramach swoistej wojny konkurencji

Rozpatrując je logicznie i patrząc również na opinie tutaj wybrałem portal elekarz24h i wszystko działa.

Myślę że żadna telemedycyna nie działa w sytuacji gdy nie posiada lekarza albo popełnia rażące nadużycia co często opisują negatywne komentarze.

Do wszystkiego z głową koledzy i koleżanki.

Ja jedną sprawdziłem w pon 20.03 i podaję dalej Pozdrowienia

Jagoda95 (anonim, 94.230.25.) 13 miesięcy temu

Korzystałam z elekarz24h firmy Telmed centrum medyczne
Działają poprawnie - zaznaczę, że nigdy nie próbowałam nic wyłudzić tylko eZLA/L4 w razie realnej potrzeby i leki które na prawdę przyjmuję. Opinii w internecie cały wachlarz i skrajnie dobre i skrajnie złe- wiarygodność może być różna Polecam Ich z czystym sumieniem

Kamil (anonim, 146.70.132.) 13 miesięcy temu

Drodzy forumowicze....
Tak na prawdę należy polecić każdą telemedycynę. JEST TYLKO JEDEN WARUNEK - nie naciągajmy na zwolnienia czy podejrzane recepty. W takiej sytuacji żaden lekarz się nie podłoży, a za konsultacje - tak jak stacjonarnie u prywatnego lekarza zapłacimy niezależnie od skutku wizyty. Ja osobiście korzystam z lekarza NFZ teleporady a jeżeli w ostateczności nie ma miejsca polecam e-lekarz24h Brałem kilkukrotnie zarówno zwolnienie jak i recepte i było OK.

Pytania i odpowiedzi użytkowników zawierające opinie na temat produktów nie są weryfikowane pod kątem nabycia lub używania produktu. Firmy często zamawiają pisanie anonimowych komentarzy, aby kształtować pozytywne opinie o swoich produktach, lub negatywne o konkurencji. Dlatego kieruj się w pierwszej kolejności informacjami w odpowiedziach farmaceutów.

    Specjaliści

    Telekonsultacje
    E-wizyta
    Potrzebujesz recepty? Odczuwasz niepokojące objawy? Teraz możesz odbyć konsultację z lekarzem nie wychodząc z domu.
    Umów telekonsultację