---Pozytywne Konopie olejek 10% - pytania R

Anka (anonim, 95.90.234.) Warszawa 11 miesięcy temu

Jaka odmiana Tirlay lub S-lab jest na tyle dobrej jakości żeby nie żałować zakupu?

Jaka odmiana Tirlay lub S-lab jest na tyle dobrej jakości żeby nie żałować zakupu?Wcześniej używałam Red no 2 oraz Aurorę 20 i 22.
Proszę o szczere opinie Pozdrawiam Ania

29 odpowiedzi

* pole wymagane

Możesz przeciągnąć tu plik zdjęcia.

* pole wymagane

Powiadamiaj o nowej odpowiedzi.
Inne wiadomości nie będą wysyłane.

Sugerowane produkty

Do stosowania suszu konieczny jest waporyzator:

Certyfikowany i w korzystnej cenie. To jest wyrób medyczny. Używaj go zgodnie z instrukcją.

MuslimPLPL (anonim, 89.64.40.) 14 dni temu

Ja juz dawno odpuściłem sobie s-lab jeszcze sour disel był naprawdę super a że nie ma tej odmiany prawie rok to korzystam z four 20 Pharma (gorilla glue)
Oraz produkty conopy i Aurory Mam pewności że standard zostanie zachowany i wiem czego się spodziewać a przy s-lab to loteria ... droga loteria

Sann (anonim, 188.117.129.) 21 dni temu

Dzień Dobry, Czy możliwa jest reklamacja suszu S-lab ?
Jestem kolejny raz zaskoczony niską jakością produktu, tym razem 18% White Widow. Produkt nie posiada żadnego zapachu ani smaku, podobnie jak Jack Herrer, czy np Blueberry, Jean Guy, czy Sirius Black i wg mnie najgorszy island sweet skunk. Producent deklaruje zawartość terpenów, która totalnie niema odniesienia do realiów. Zapach jest na tyle słaby że suszone zioła w papierowym opakowaniu typu oregano pachną stu krotnie mocniej ! Jedyne odmiany które posiadają smak/zapach to Headband (ale tylko w starych seriach - nowe to podobna historia) i Masterkush.

Kalee (anonim, 95.49.6.) 3 miesiące temu

Hej!
Żadna omijaj te firmę oraz Tilray szerokim łukiem, słabe jakościowo produkty medyczne. Na joutube są porównania terpenów itd. Możesz sobie zobaczyć jak kiepskiej jakości jest to susz.

Janek (anonim, 89.76.81.) 3 miesiące temu

Człowieku to lek jest. Jak można żałować zakupu leku?
Ćpuny zabrały się za medyczną i do tego wybrzydzają. Pozdrawiam prawdziwych pacjentów w potrzebie.

Odpowiedź usunięta, ponieważ: niezgodność z zasadami społeczności.

Pacjent  (anonim, 37.225.48.) 11 miesięcy temu

Jeanguy bardzo energetyczna sativka Pink kush najlepsza indica moim zdaniem od s-lab no i jeszcze warty polecenia jest jackherer tez s—lab

MaroRuman (anonim, 83.26.155.) 11 miesięcy temu

Z s-labu miałem przyjemność spróbować sour diesla i master kusha. Sour diesel to aktualnie moja ulubiona sativa, piękne duże topki i świetnie na mnie działa.

Z master kusha byłem mniej zadowolony, i zastanawiam sie nad inną indicą. Widziałem na yt recenzje blueberry od tilray i wygląda obiecująco

Patryk  (anonim, 5.173.159.) 11 miesięcy temu

Osobiście mogę polecić Jean Guy i headband. Oczywiście można się przyczepić że przesuszone i zapach słabszy niż u konkurencji, natomiast działanie u obu bardzo dobre.
Czytając niektóre komentarze trzeba brać poprawkę na to że część użytkowników to prawdziwi stonersi, co pewnie kilka gramów przepalają jednego dnia i stąd marudzenia i kaprysy. Dla zwykłych pacjentów oraz palaczy okazjonalnych powyższe susze będą naprawdę w porządku.

Pacjent (anonim, 31.60.239.) 11 miesięcy temu

Polecam Jack herrer i Jeanguy obie odmiany to dobre sativy, Blacktuna tez fajna moim zdaniem jest to dobrze zbilansowana hybryda na dzień.

KiloTrawyW3lata (anonim, 89.79.38.) 11 miesięcy temu

@Anka
Od 4 lat zrealizowałem recepty na wszystkie dostępne susze w Polsce oprócz s-lab, bo to podobno odpad, którego Tilrey nie chce. Ostatnio z uwagi na braki Spectrum spróbowałem Tilrey BB - bardzo słabe, zużywać trzeba więcej, a jak ktoś już napisał - działa jedynie relaksująco dość krótko.

Kasjer czy aptekarz?  (anonim, 5.173.140.) 11 miesięcy temu

Nie trzeba pisać oczywistych rzeczy, ale to nie znaczy że mamy akceptować że susz jest mierny xD Zresztą rynek zweryfikuje

Ghee (anonim, 89.64.60.) 11 miesięcy temu

To pytanie chyba do Spectrum i Aurory powinieneś kierować, jakim cudem w UK ich susze są cały czas dostępne a do Polski robią dostawy po 20 kg. I tak w Anglii mamy GTH za 6,50 DelaHaze 5,50 GBP dostępne cały czas. Oby i u nas tak było niedługo. Im większa konkurencja tym lepiej dla pacjentów

nom) (anonim, 62.122.114.) 11 miesięcy temu

Kurcze skoro ten s-lab tilray taki świetny jest, to czemu jest non-stop w aptekach, a jak sie pojawiaja aurory/redy to znikaja w kilka dni? xD

nom) (anonim, 62.122.114.) 11 miesięcy temu

ja testowałem wszystkie odmiany które były i może MK był OK, blueberry akceptowalne, reszta siano, kazdy kto kupil i sie zna ten wie o co chodzi.

Ghee (anonim, 89.64.60.) 11 miesięcy temu

W Polsce S-lab dostał łatkę siana przez Mango, które faktycznie było słabe. Dlatego, żeby zasięgnąć miarodajnych opinii polecam przeglądać reddit wątek r/ukmedicalcannabis

lub w google wystarczy wpisać np. headband tilray reddit

Ja z czystym sumieniem moge polecić Sour Diesel i Headband dla fanów sativy :)

Kasjer czy aptekarz?  (anonim, 5.173.140.) 11 miesięcy temu

No i potwierdzam zdanie Pana Pacjenta, widać że wie ocb. A inni niech wiedzą że S-Lab to mocno średni susz jeśli nie słaby.

Pacjent (anonim, 104.28.131.) 11 miesięcy temu

Szczerze żadne. Wszystko siano. Testowałem wszystko oprócz tego SD właśnie. MK i PK jako tako działają jak powinny ale na tym ich zalety się kończą. Wjechała Gorilla Glue i zaniedlugo nowe Aurory - lepiej poczekać.

Mushroom (anonim, 87.206.95.) 11 miesięcy temu

Na zdjęciu S-lab Sour diesel, zdjęcie z flashem, bez filtrów

nom) (anonim, 62.122.114.) 11 miesięcy temu

wyraziłem tylko opinie, jestesmy nadal w necie wiec majestat schowaj do kieszeni

Mushroom (anonim, 87.206.95.) 11 miesięcy temu

Nie wiem dlaczego sugerujesz mi, że to co napisałem o zapachu to "bullshit", Ty nie masz w domu pudełka mojego suszu, a ja nie mam powodu kłamać, bo i po co miałbym to robić?

nom) (anonim, 62.122.114.) 11 miesięcy temu

Dobrze dobrze, szanuję Twoją opinię, na medycynie sie znasz, na konopiach, ale ja też już wątpię w te wszystkie opinie, zwłaszcza o s-labach i tilrayach, bo są mocno przesadzone, czytasz opinie, wyobrażasz sobie spoko susz, idziesz do apteki i dostajesz mocno średni surowiec. Pacjent dostaje kota w worku, o ile nie ogarnia tematu. Jeśli tak się interesujesz medycyną, to popierasz, że wrzucają tyle różnych odmian, widać że gorszej jakości niż inne, czy raczej wolałbyś coś lepszego?

Mushroom (anonim, 87.206.95.) 11 miesięcy temu

Możliwe, że inne partie/odmiany/opakowania s-labu zasługują na hejt który się na nie wylewa, nie jestem w stanie tego określić bo to jedyny susz od S-lab z jakim miałem do czynienia właśnie na skutek czytania tego hejtu. Po prostu susz który kupiłem i przetestowałem jest W PORZĄDKU I JESTEM POZYTYWNIE ZASKOCZONY. Na pewno sprawdzę też inne dostępne susze S-lab i wtedy będę mógł wypowiedzieć się o reszcie.

Mushroom (anonim, 87.206.95.) 11 miesięcy temu

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem jeżeli nie zrozumiałeś. Nie zaczynam powątpiewać, że są lepsze susze, bo od wielu wielu lat mam do czynienia z lepszymi suszami i nie mowa tu tylko o aptecznych. Zaczynam powątpiewać w tak negatywne opinie jakie ukazują się na tym forum. Tak samo jak nie mówię o ogóle s-labu tylko o produkcie który aktualnie posiadam. Jest on całkowicie inny od tego czego się spodziewałem po przeczytaniu opinii, może po prostu miałem farta, może coś się poprawiło, nie wiem. Red no. 2 czasem trafiał się wyjątkowo dobry, aurora jest w porządku chociaż widziałem parę wpadek, s-lab (KTÓRY POSIADAM) nie odbiega jakoś bardzo od Aurory jeśli uśredni się jakoś wszystkich które miałem i porówna się do tego s-labu. Akurat zarówno medycyna jak i konopie to rzeczy na których się znam i wiem co piszę. Nie muszę się po raz kolejny zastanawiać co piszę, bo nie piszę dopóki się nie zastanowię.

nom) (anonim, 62.122.114.) 11 miesięcy temu

Zaczynasz powątpiewać, że są susze o wiele lepsze niż te marne odpadki? xD gościu zastanów się co piszesz

nom) (anonim, 62.122.114.) 11 miesięcy temu

bullshit z tym zapachem, moje puste opakowania po red no. 2, aurorze 22, 20 pachną kilkukrotnie intensywniej, przyjemniej i naturalniej niż każdy s-lab/tilray ktore probowalem

Mushroom (anonim, 87.206.95.) 11 miesięcy temu

S-lab Sour diesel pozytywnie mnie zaskoczył, byłem bardzo sceptycznie nastawiony po przeczytaniu opinii o S-lab (w głównej mierze bardzo negatywnych), ale ostatecznie na szczęście nie mogę się z tymi opiniami zgodzić. Właściwie nie zauważyłem dużej różnicy między aurorą 22 a sour dieslem jeśli chodzi o działanie. Struktura kwiatów też była dosyć podobna (znacznie luźniejsze niż np. aurora 20, ale bez tragedii). S-lab na plus jeśli chodzi o kolor, zieleń dużo żywsza ale nie po prostu był świeższy od ww. Aurory. Zapach bardzo na plus, chociaż mógłby być bardziej intensywny, ale nie szalał bym ze stwierdzeniem, że susz "nie ma zapachu". Jeśli taka aurora 20 miałaby w skali intensywności zapachu dostać 6.5/10 to diesel na spokojnie miałby 5. Jak na razie z S-labu miałem tylko ten jeden susz, to zaczynam powątpiewać w wiarygodność opinii zamieszczanych na forum. Nie jest to może susz najwyższej jakości tak jak powinno być, ale (zaznaczam, że cały czas mówię o tym co mam, nie wiem jak z innymi partiami itp.) nie odbiega od standardów innych firm

Sadzić palić zalegalizować. (anonim, 46.204.73.) 11 miesięcy temu

Popieram blueberry jest okej.

nom) (anonim, 62.122.114.) 11 miesięcy temu

Dla mnie blueberry jest akceptowalne. Ale wolę inne.

Pytania i odpowiedzi użytkowników zawierające opinie na temat produktów nie są weryfikowane pod kątem nabycia lub używania produktu. Firmy często zamawiają pisanie anonimowych komentarzy, aby kształtować pozytywne opinie o swoich produktach, lub negatywne o konkurencji. Dlatego kieruj się w pierwszej kolejności informacjami w odpowiedziach farmaceutów.

Dodaj produkty do koszyka, aby zobaczyć, w których aptekach kupisz je najtaniej - z odbiorem lub dostawą 👇

Podobne pytania

Specjaliści

Telekonsultacje
E-wizyta
Potrzebujesz recepty? Odczuwasz niepokojące objawy? Teraz możesz odbyć konsultację z lekarzem nie wychodząc z domu.
Umów telekonsultację

Artykuły