---Pozytywne Konopie olejek 10% - pytania R

Pacjent (anonim, 31.60.239.) Podlaskie 11 miesięcy temu

Czy ktoś już wykupił receptę na nowy susz Cannabis flos THC 22%, CBD <1% Gorilla Glue (Four 20 Pharma GmbH)?

Ktoś już wykupował ten nowy susz Gorillaglue ód Four 20 pharma? Jest to bardziej indica czy sativa jeśli ktoś może jakąś opinie dodać będę wdzięczny ?

61 odpowiedzi, 4 subskrybentów

* pole wymagane

Możesz przeciągnąć tu plik zdjęcia.

* pole wymagane

Powiadamiaj o nowej odpowiedzi.
Inne wiadomości nie będą wysyłane.

Sugerowane produkty

Wypróbuj olejek CBD:

100% naturalny i organiczny.

K2 WW (anonim, 46.112.106.) 9 dni temu

Macie jakieś informacje jak tam Gorilla Glue 22% obecnie wygląda?

Gdy pierwszy raz ją kupowałem w zeszłym roku to kwiaty były lepiste, kleiły się do palców.
A ostatnio jakaś lipa, kupiłem z datą ważności do 30 maja 2024 to kwiaty bardziej suche, w ogóle się nie kleją i działanie również jest jakieś marne.

Rysiek (anonim, 46.175.109.) 45 dni temu

Testowałem wiele rodzajów medycznej ale pierwszy raz po otwarciu worka zobaczyłem że wszystkie topy są sklejone w jedną całość. To już wiele mówi. Zapach bardzo ładny lekko cytrusowy. Wygląd też na poziomie, oszronione zielone i duże topy. Partia z datą do 06.24
Smak również świetny. Jestem po przerwie więc działanie jest wyśmienite. Za 850 zł uważam że warto

Pablo  (anonim, 89.69.208.) 54 dni temu

Kupiona partia z terminem ważności do 31.04.2024. Zapach i wygląd topków niesamowity. Niestety przy paleniu smak okropny, jak jakieś wymiociny. Mango Kush od S-lab miał cudowny sosnowy zapach jak spacer w lesie. Również działanie oceniam na gorsze. Ani to relaks taki jak przy Mango Kush który był 90% indiką ani jakiś super high energetyzujący. Zdecydowanie większe zamglenie mózgu niż przy s-labie 18% mg, trzyma dosyć długo ale s-lab przyjemnie i stopniowo schodził zostawiając nas zrelaksowanych i w dobrym humorze. Tutaj bardziej typowo, jak trzyma to trzyma, potem chce się jeść i totalne zmęczenie wjeżdża.
Na relaks i działanie medyczne zdecydowanie wolę Mango Kush od s-LAb. Nie ma co patrzeć na opinie w internecie. Dużo opinii cpunow które oceniają gatunki tylko pod kątem, który mocniej trzepnie.. nie o to w tym chodzi.

trupqk (anonim, 31.60.120.) 2 miesiące temu

Partia 30.04 Topka

Pacjent (anonim, 88.156.128.) 2 miesiące temu

Mam od dziś partię do 30.04.2023, jakość zdecydowanie 10/10.

Hubert (anonim, 5.173.23.) 2 miesiące temu

Ja wziąłem wczoraj 15 g z datą 31.03. i też wydaje mi się że jest bardzo spoko, ktoś pisał że nie ma zapachu a u mnie czuć już było przed otwarciem opakowania. Topy zbite i tak oszronione ze prawie białe, działanie też ok, mega chilli i odprężenie.

MORWA (anonim, 79.188.74.) 2 miesiące temu

Jestem użytkownikiem GG od początku jej pojawienia się w aptece. Totalnie się nie zgadzam z opiniami poniżej. Mam wrażenie że komuś za mocno tolerancja wjechała, i GG nie działa jak wcześniej.
Sam mam dawkowanie na poziomie 1-1,5 g dziennie, i GG, nie ważne której partii, czy terminie ważności, zawsze jakość jest TOP. Biorę poprawkę że przy takiej ilości suszu, nie będzie on działał, jak przy okazjonalnym spożyciu, ale nadal jest to odmiana która najmniej wpływa na tolerancję, przynajmniej u mnie. Może musicie zmienić aptekę?

Arek (anonim, 5.173.112.) 2 miesiące temu

Niestety kolega poniżej ma rację.
Parta GG 420 z datą do 31.05 wygląda i pachnie jakby to był Goryl z Slabu

rozczarowany  (anonim, 109.233.92.) 2 miesiące temu

Każdy wcześniejszy kontakt, który miałem z GG był bardzo przyjemny. Piękne, pachnące, żywiczne topki, bardzo przyjemny smak, efekty bardziej niż zadowalające. Nowej partii nie polecam nikomu data to 31.05.2024 - wygląd, zapach, "konsystencja topka" jak największy wiór od S-laba. Na GG od Canpoland się nie doczekałem niestety, bo tak już od 4 miesięcy ma być w następnym miesiącu.... Ale po tej partii więcej Four 20 Pharma nie kupię. Pozdrawiam

Calineczka  (anonim, 46.205.141.) 2 miesiące temu

Powiem szczerze, że po opiniach tej odmiany spodziewałam się rewelacji ale niestety mam astmę o tą odmiana mnie dusi, działanie jest dziwne. Jednak wolę hybrydy ale z przewagą sativy tą już sobie odpuszczę

K2 WW (anonim, 5.173.12.) 2 miesiące temu

Tak ja wiem. Normalnie koło 300 zł za 5 gram. Ale teraz jest promocja tak jak wcześniej pisali ze względu na koniec terminu przydatności ok. 230 zł za 5 gram.

Lolek (anonim, 46.134.88.) 2 miesiące temu

Wie ktoś jakieś ceny są teraz ceny Gorilli ? I czy lepsza jest niż Aurora La Confidential ?

Jazz (anonim, 5.173.4.) 2 miesiące temu

Sorki za błędy w pisaniu teraz zauwazylem 😄

Jazz (anonim, 5.173.4.) 2 miesiące temu

Zalegało na hurotenisxj to trzeba było się pozbyć, dlatego nawet jest teraz obniżenie ceny w aptekach 😄😄😄😄

Jazz (anonim, 5.173.4.) 2 miesiące temu

Zgadzam się z tobą kolego. Ta partia z terminem ważności 31.03 która jest teraz to jakaś czysta lipa , tydzień wcz kupiłem z datą ważności 31.04 i zupełnie inny zapach smak itp no wszystko zupełnie inne nawet działanie, porażka totalna żeby pacjent kupował ten sam lek a działa inaczej 😄😄😄😄😄

K2 WW (anonim, 5.173.12.) 2 miesiące temu

Czy tylko ja odnoszę wrażeniami że coraz gorsza ta Gorilla Glue?
Niby wygląd, zapach i konsystencja bardzo dobre ale jeżeli chodzi o działanie to coraz gorzej? Może ktoś się wypowie?

Kundek  (anonim, 213.5.47.) 2 miesiące temu

To hybryda : Sativa 40% Indica 60%

Angelika Talar-Śpionek Farmaceutka, Redaktorka

3 miesiące temu

Do @p.monika:

Pozaapteczna sprzedaż leków dostępnych na receptę jest niezgodna z prawem. W Polsce nie jest możliwa tego typu praktyka i za takie działania grozi odpowiedzialność karna.

Odpowiedź usunięta, ponieważ: niezgodność z zasadami społeczności.

TeHaCjusz (anonim, 188.212.135.) 3 miesiące temu

@klej z goryla - dzieki Kolego za info ;)
Generalnie szukam czegoś co mnie zaskoczy, ale od czasu jak nie mam swoich "choinek" (z dobre 10lat+) to apteka ani żadne "siano" z Holandii, czy Hiszpanii nie jest w stanie mnie zadziwić jak narazie :| W sumie na razie to na plus to był BakerStreet, dlatego dużą nadzieję pokładam w Kryptonie 25% :D Generalnie wole sativki, ale jakoś to co jest na rynku, poza dawnymi partiami GhostTrinHaza wydaje się co najwyżej średniawką ;/ Ciekawe ile pozostanie nam czekać przynajmniej na częściowy legal i możliwość uprawy własnych "choinek" :)

klej z goryla (anonim, 31.11.255.) 3 miesiące temu

Dodam tylko, że "mogłem wyciągnąć więcej", ponieważ była to mocno zbita odmiana, a mimo tego nie przesuszona.

PS podlasie*
:)

klej z goryla (anonim, 31.11.255.) 3 miesiące temu

@THC
Napisałem "od większości partii" z trzech powodów. 1) Możliwe, że nie paliłem jednej czy dwóch odmian, teraz po czasie nie jestem pewien. 2) Partie jednej odmiany są różne w przypadku S-Lab. Ja mieszkam w dziurze na Podlasiu, mało kto tam kupuje, wykupię sobie świeży S-Lab, a później może ten suchy po obniżce ceny. To jest plus. Minusem jest dostępność różnych odmian, nie zawsze są inne, ale to się zaczyna się zmieniać. 3) Jedna indica 22%, którą kupiłem pod koniec 2023 roku (nie wiem jaka to była odmiana, a szkoda), bardzo mnie zaskoczyła swoją mocą. Zresztą jakością suszu też, ale szału nie było, ponieważ te medyczne i tak od jakiegoś czasu muszą być przesuszane. Im ktoś więcej partii wysyła, tym bardziej musi, a raczej chce, z powodu zysku, o to dbać. Ale i tak mimo wszystko z tej partii, która mnie zaskoczyła mogłem z jednego topa wyciągnąć więcej dawek leczniczych, niż teraz z Gorilla Glue, czy wcześniej z Auror. Zapach był lekki, nawet ładny, smaku w ogóle nie było czuć, ale w ogóle nie gryzł w gardło, co jest plusem przy S-Lab. Następną partię z tego roku, którą kupiłem w innej aptece, gryzła jak ruskie papierosy, była charakterystycznie ciemna, tak jak zioło, które za długo przeleżało w nieodpowiednim miejscu (np. w aptece nie ma odpowiednich pojemników i specjalistów, by przechowywać susz). I takie powinno być sprzedawane po obniżce, jak po terminie, bo zdawało się, że takie było i ludzie często takie dostają, mimo tego kupują dalej, a później marudzą.

TeHaCjusz (anonim, 188.212.135.) 3 miesiące temu

@klej z goryla - Kolego, a może byś powiedział, które wg Ciebie odmiany S-Lab (w tym czy 18 lub 22%) są mocniejsze od GG Four20Pharma ("od większości partii z S-Lab")?

klej z goryla (anonim, 31.11.255.) 3 miesiące temu

Ja też dostałem receptę na 22%, ale musiałem zamienić na 20%. Widzę różne opinie. Nie mam porównania do wcześniejszych partii, ale moc jest większa niż u Aurory GTH oraz od większości partii z S-Lab. Red no. 2 też nie próbowałem. Topy różnej wielkości, są małe, średnie i większe. Wilgotność najlepsza ze wszystkich powyższych, porównywalna z pierwszymi Aurorami. Zapach nie jest mocny (należy zauważyć, że Gorilla Glue ma wiele odmian i mogą się różnić), jednak smak jest mocno wyczuwalny.

SzklankaLufka (anonim, 109.243.0.) 3 miesiące temu

U mnie pojawiła się ostatnio Gorilla Glue z Four20Pharma i po opiniach z tamtego roku spodziewałem się totalnie czego innego, topki straszne małe (Pani sama powiedziała że w poprzednich dostawach były wiele większe) oraz praktycznie bezwonny zapach suszu. W moim przypadku susz ma ważność do 31 Marca czyli lekko ponad miesiąca zawsze było to 4/5 miesięcy. Jakie są wasze opinie i czy ktoś po porównanie z teraz do poprzednich Partii?

Jazz (anonim, 5.173.11.) 3 miesiące temu

Nie to chyba jej błąd bo pisze że dotyczyło surowca can Poland

TeHaCjusz (anonim, 188.212.135.) 3 miesiące temu

Interesuje mnie ten wątek z obrazka - zastanawiam się, czy ostatni wpis Pani Angeliki z 16.02.2024 jest aktualny/"niepomylony" o tym, że [GG 22%THC Four20Pharma] dotarła do hurtowni Modumpharma i że jest rozdysponowywana do aptek, jednak nie widać, żeby statystyki procentowe dostępności wzrosły, a wręcz od piątku spadły do 3%

Jazz (anonim, 5.173.11.) 3 miesiące temu

Chyba nie .

TeHaCjusz (anonim, 188.212.135.) 3 miesiące temu

To jak jest ktoś w stanie odpowiedzieć na pytanie - czy w ostatnim (tydzień max) czasie dotarł do Polski dostawa GorillaGlue 22%THC (Four20 Pharma)? Oraz czy jest dystrybuowana do aptek?

Jazz (anonim, 5.173.11.) 3 miesiące temu

Kurde wykupiłem tylko jedno opakowanie więc ciężko mi się tak wypowiedzieć bo jak dla mnie wydawało się to opakowanie okej może akurat na takie trafiłem bo to też loteria

malcolmx (anonim, 46.205.140.) 3 miesiące temu

a jak ten ostatni Red No 2?

Jazz (anonim, 5.173.11.) 3 miesiące temu

Zgadamy się kolego. To nie jest to samo już 😀

malcolmx (anonim, 46.205.140.) 3 miesiące temu

Niestety, ale ta ostatnia dostawa, nawet nie leżała przy tych z jesieni (od 20Farm i Canpoland)...:( Czy ktoś ma podobne zdanie?

TeHaCjusz (anonim, 188.212.135.) 3 miesiące temu

Czy susz GG#4 Four20Pharma o stężeniu 22% THC już trafia do aptek?

Adek oplem jeżdżę  (anonim, 89.64.52.) 5 miesięcy temu

Siema odkryłem coś ciekawego, przypadkiem zupełnie przypadkiem zmieszałem dwie odmiany , mianowicie aurora 22% delahaze i 22% four 20 Pharma gorilla glue , coś niesamowitego

Angelika Talar-Śpionek Farmaceutka, Redaktorka

8 miesięcy temu

Do @Gue5t:

Dominującym terpenem jest kariofilen. Inne o mniejszym stężeniu: humulen, limone, mircen, bisabolol.

Gue5t (anonim, 5.173.103.) 8 miesięcy temu

Jakie terpeny w gg?

Angelika Talar-Śpionek Farmaceutka, Redaktorka

10 miesięcy temu

Z Medicare mamy informację, iż kolejna dostawa Cannabis flos THC 22%, CBD <1% (Four 20 Pharma GmbH) Gorilla Glue ma być realizowana w przyszłym tygodniu. Niebawem spodziewamy się poprawy dostępności tego suszu w aptekach.

Tutaj będzie można śledzić dostępność:

https://www.gdziepolek.pl/produkty/120136/cannabis-flos-thc-22-cbd-1-four-20-pharma-gmbh-gorilla-glue-marihuana-lecznicza-medyczna/apteki

Rudy (anonim, 178.37.89.) 10 miesięcy temu

Gorilla glue najlepszy na rynku póki co jak dla mnie !

Karolowy420 (anonim, 83.26.155.) 10 miesięcy temu

@wiencek dzięki za polecenie, rzetelna recenzja na tym kanale 👌

Wiencek (anonim, 83.26.155.) 10 miesięcy temu

Gorilla Glue - świetne topki, chyba najlepsza jakość jak do tej pory. Mocno żywiczne. Po obejrzeniu recenzji na yt szybko załatwiłem recepte i jestem naprawde zadowolony. Tutaj chłopaki wszystko pokazali co i jak.

***** *** (anonim, 78.11.79.) 10 miesięcy temu

I już po teście Delahaze.
Wygląd topków, zapach - 6/10. Naprawdę były duże obawy. Jednak działanie to mocne 8/10, a nawet 9/10. Bardzo dobra Sativa. Miałem wszystkie odmiany jakie są w polskich aptekach. Tak naprawdę dzisiaj dla mnie liczą się tylko: Gorilla Glue, Red no2, Ghost Traine Haze, Delahaze (kolejność nieprzypadkowa). Gorilla Glue to nowa jakość. Mimo, że preferuję sativę to Gorilla Glue bardzo mi odpowiada. W przyszłym tygodniu mają być kolejne dostawy Gorilla Glue. Moja ulubiona apteka ma mieć bardzo dużą dostawę prosto od producenta, nie z hurtowni. W opakowaniach 5g i 100g.

Gue5t (anonim, 94.254.191.) 10 miesięcy temu

Do@Bodzia: w jakim opakowaniu jest sprzadawana? Takie same jak ghost train haze?( Niebieskie pudelko)

Bodzia  (anonim, 78.8.93.) 10 miesięcy temu

Ja już po testach nowej 22 delaheze. Jak otworzyłam wieko to nieciekawie, zapachu prawie nic. Wygląda jak przesuszony skunk, ciemny nieciekawy ale lekki. Działanie zadziwiająco dobre i jak ktoś pali tylko sativy bez domieszek indyka no się nie zawiedzie bo to typowy haze. Przy objawach nerwicy momentalnie łagodzi objawy i rozluźnia a jednocześnie pobudza. No dla mnie to takie 7,3/10. Warto? Warto myślę. Cena 580zl.

***** *** (anonim, 78.11.79.) 10 miesięcy temu

Wczoraj przetestowałem Gorilla Glue. Moc jakich mało. Zmiata z powierzchni ziemi:) Jakość topów, smak, zapach 10/10! Działanie 10/10 - indica.
To jest całkowicie nowa jakość. Lepsza niż Aurora i nawet Red. Jak wejdą kolejne odmiany od tego producenta to pozostali będą musieli obniżyć ceny. Szczerze Polecam!

Dzisiaj test Delahaze (praktycznie nie pachnie, topy średnio wyglądają). Jutro podzielę się recenzją.

Angelika Talar-Śpionek Farmaceutka, Redaktorka

11 miesięcy temu

Do@K2 W:
Z tego co udało mi się ustalić w hurtowni, producent deklaruje niewielkie dostawy - zaledwie 100 kg do końca tego roku. Dlatego nie należy spodziewać się dużej dostępności tego produktu.

Tutaj można śledzić dostępność:

https://www.gdziepolek.pl/produkty/120136/cannabis-flos-thc-22-cbd-1-gorilla-glue-four-20-pharma-gmbh-marihuana-lecznicza-medyczna/apteki

K2 WW (anonim, 5.173.9.) 11 miesięcy temu

Wiadomo coś jak będzie z dostępnością?

TeHaCjusz (anonim, 188.212.135.) 11 miesięcy temu

@Gue5t - pare postów niżej @Cvssivn wstawił - jak widać na etykiecie brak kodu kreskowego :)

Gue5t (anonim, 94.254.191.) 11 miesięcy temu

A jak wyglada orginalne opakowanie

Pacjent (anonim, 172.226.64.) 11 miesięcy temu

Susz Gorilla Glue

Smak / Zapach - 8.5/10 ( S Lab 5/10)
Działanie : 8/10 ( S Lab 4/10) Czas działania : 8/10 ( S Lab 4/10) Sprawdzi się na problemy z apetytem, zasypianiem. Nie polecam dla osób z depresja i podobnymi dolegliwościami .

2
Pytania i odpowiedzi użytkowników zawierające opinie na temat produktów nie są weryfikowane pod kątem nabycia lub używania produktu. Firmy często zamawiają pisanie anonimowych komentarzy, aby kształtować pozytywne opinie o swoich produktach, lub negatywne o konkurencji. Dlatego kieruj się w pierwszej kolejności informacjami w odpowiedziach farmaceutów.

Dodaj produkty do koszyka, aby zobaczyć, w których aptekach kupisz je najtaniej - z odbiorem lub dostawą 👇

Podobne pytania

Specjaliści

Telekonsultacje
E-wizyta
Potrzebujesz recepty? Odczuwasz niepokojące objawy? Teraz możesz odbyć konsultację z lekarzem nie wychodząc z domu.
Umów telekonsultację

Artykuły