---Wolt Drive - zapytaj farmaceutę - pytania

Mary (anonim, 77.222.246.) Warszawa 14 miesięcy temu

Czy nadal brać probiotyk, jeśli mam biegunkę podczas brania Levoxy?

Biorę antybiotyk levoxa 500mg 9 dni i probiotyk są probiotyk.od dwóch dni mam biegunkę.czy nadal brać probiotyk?

1 odpowiedź

* pole wymagane

Możesz przeciągnąć tu plik zdjęcia.

* pole wymagane

Powiadamiaj o nowej odpowiedzi.
Inne wiadomości nie będą wysyłane.

Anna Lewandowska Farmaceuta, Redaktor

14 miesięcy temu

Tak, proszę kontynuować przyjmowanie probiotyku. Można też zwiększyć jego dawkę do 2 kapsułek dziennie.

Biegunka może wynikać z działania niepożądanego leku Levoxa (antybiotyk). Zachęcam do konsultacji z lekarzem prowadzącym, który zaleci dalsze postępowanie. W przypadku niemożności dostania się do swojego lekarza serwis GdziePoLek.pl umożliwia także uzyskanie telekonsultacji z odpowiednim specjalistą: https://www.gdziepolek.pl/telekonsultacja

Zachęcam do zapoznania się z materiałami dodatkowymi, które mogą okazać się przydatne:
https://www.gdziepolek.pl/artykuly/czy-mozna-laczyc-leki-ze-soba

https://www.gdziepolek.pl/artykuly/jak-i-dlaczego-zglaszac-dzialania-niepozadane

Doceń odpowiadającego i wyróżnij pytanie na stronie głównej
Pytania i odpowiedzi użytkowników zawierające opinie na temat produktów nie są weryfikowane pod kątem nabycia lub używania produktu. Firmy często zamawiają pisanie anonimowych komentarzy, aby kształtować pozytywne opinie o swoich produktach, lub negatywne o konkurencji. Dlatego kieruj się w pierwszej kolejności informacjami w odpowiedziach farmaceutów.

Dodaj produkty do koszyka, aby zobaczyć, w których aptekach kupisz je najtaniej - z odbiorem lub dostawą 👇

Specjaliści

Telekonsultacje
E-wizyta
Potrzebujesz recepty? Odczuwasz niepokojące objawy? Teraz możesz odbyć konsultację z lekarzem nie wychodząc z domu.
Umów telekonsultację

Artykuły