---Wolt Drive - zapytaj farmaceutę - pytania

Janusz (anonim, 77.112.46.) Łódź 3 lata temu

Skinatrin jest lekiem, czy produktem paramedycznym i w jakiej cenie kupię go w aptece?

Czy Skinatrin jest lekiem czy produktem paramedycznym, w jakiej cenie kupię go w aptece /

30 odpowiedzi, 3 subskrybentów

* pole wymagane

Możesz przeciągnąć tu plik zdjęcia.

* pole wymagane

Powiadamiaj o nowej odpowiedzi.
Inne wiadomości nie będą wysyłane.

Klaudia Ćwiąkała Farmaceuta, Redaktor

18 miesięcy temu

Produkt pod nazwą Skinatrin nie jest dostępny w sprzedaży aptecznej - nie jest to lek, ani dermokosmetyk. Nie zaleca się stosowania preparatów dostępnych wyłącznie przez strony internetowe, bez potwierdzonego składu (na różnych stronach podane są różne składy, a podane nazwy substancji są nieznane lub błędne) i bezpieczeństwa.

Sprawdzone i przebadane preparaty stosowane w leczeniu grzybicy paznokcia można kupić w aptece. Załączam linki do stron, gdzie można porównać ich ceny w aptekach internetowych i zamówić z odbiorem w aptece lub dostawą do domu:

https://www.gdziepolek.pl/produkty/95195/pirolam-lakier-plyn/apteki

https://www.gdziepolek.pl/produkty/4814/amorolak-plyn/apteki

W miastach takich jak Warszawa, Wrocław, Łódź czy Białystok produkty można zamówić z dostawą błyskawiczną nawet w 1h dzięki usłudze Wolt Drive - sprawdź czy w Twojej lokalizacji usługa jest dostępna:

https://www.gdziepolek.pl/koszyk/szybka-dostawa?src=zf

Załączam również artykuł ze wskazówkami jak skutecznie pozbyć się grzybicy paznokci: https://www.gdziepolek.pl/artykuly/grzybica-paznokci-jak-zapobiegac-i-leczyc

oraz artykuł o tym dlaczego leki warto kupować tylko w aptekach: https://www.gdziepolek.pl/artykuly/dlaczego-warto-kupowac-leki-tylko-w-aptece

Joanna (anonim, 104.28.87.) 2 miesiące temu

Ja używałam Skinatrinu, zastosowałam pełną kurację, w sumie 4 flakony. I w końcu mam normalne paznokcie, pozbyłam się grzybicy. Nie wiem skąd takie komentarze, może nie stosujecie się do instrukcji używania. Zanim to kupiłam sprawdziłam czy to jest zarejestrowany i jest. Badziewia bym nie kupiła.

Jadwiga  (anonim, 37.47.181.) 7 miesięcy temu

Po 2miesiacach stosowania skinatrinu widzę dużą poprawę na paznokciach, wcześniej po stosowaniu różnych specyfików nie było żadnych zmian, tak że póki co polecam skinatrin, zobaczę co będzie dalej, poinformuję

Agnieszka  (anonim, 79.184.121.) 8 miesięcy temu

Zamówiłam i zaraz zrezygnowałam bo zobaczyłam te rewelacyjne komentarze to tylko z kont fake więc w porę się ogarnęłam 😏

Wolny elektron (anonim, 188.146.110.) 9 miesięcy temu

Uwaga skinatrin to wielkie oszustwo. Przyuczeni telemarketerzy (szkoleni oszuści) wyłudzą od Ciebie nawet kilka tysięcy za coś co przypomina zawiesinę do spryskiwania roślin przed szkodnikami. Są skuteczni bo likwidują negatywne opinie. No cóż każdy płaci za swoją głupotę. PRZESTRZEGAM i mam nadzieję, że dotrze to do wielu łatwowiernych..

Spróbowałem na Sobie (anonim, 37.47.183.) 10 miesięcy temu

Dałem się nabrać!
Produkt paramedyczny nie pomaga. Zastanawiam się czy nie zaszkodzi?. Na buteleczce jest napisane że podmiot odpowiedzialny Nutra Group z siedzibą na archipelagu Mararioru!

Dudus  (anonim, 160.177.91.) 11 miesięcy temu

Jak ktoś z uwagą czyta artykuł reklamujący produkt to powinien nie dać się nabrać -olej rytynowy to jakiś produkt z Marsa ?

Julka (anonim, 5.173.240.) 12 miesięcy temu

Nic mi nie pomaga, ściema.Udam się do podologa.300 zł za trzy buteleczki.Powinni blokować takie reklamy.

Julka (anonim, 5.173.240.) 12 miesięcy temu

Jak mam wysłać opinię, stosuję Skinatrin od kilku tygodni.Zamówiłam 3-trzy buteleczki po 30 mln za 300 PLN.Nie mam kontaktu z nikim.

Stani (anonim, 84.60.218.) 15 miesięcy temu

Ja też dałem się nabrać kupiłem 4 opakowania po dwóch miesiącach stosowania poprawy żadnej o zwrocie kasy zapomnij musiał bym zrobić zdjęcie i wysłać niech sobie ten skinatrin w majty wsadzą takie gówno na przyszłość to radzę innym aby najpierw poczytali opinie innych zanim coś zamówią pozdrawiam

Naciągany  (anonim, 178.42.209.) 18 miesięcy temu

Nieskuteczny produkt nie jest lekiem a paraspecyfikiem co nie leczy

Miro (anonim, 83.28.215.) 1 rok temu

Po dwóch miesiącach żadnej widocznej poprawy. Jedyny objaw jakiejś jak mi się wydaje pozytywnej zmiany jest to że na dwóch paznokciach jest takie rozjaśnienie jakby ta część paznokcia obumierała. Czy to coś dobrego? Czas pokaże.

samarytanin (anonim, 46.134.143.) 1 rok temu

nalepiej uzyc na grzybice paznokcia chlorheksedyne zawiera ja plyn do plukania ust najlepiej ten stezony
do rozcienczania elurdil

stosowac az zdrowa plytka paznokcia odrosnie usuwac zagrzybione fragmenty i nasaczac dokladnie plynem szczegolnie szczeliny pod plytka paznokcia

stosowac co najmniej raz dzienie do 3 razy dziennie troche to trwa nawet do pol roku wszystko zalezy jak dokladnie wykonamy zabieg i jak szybko odrasta zdrowa plytka

Miro (anonim, 83.28.215.) 1 rok temu

Miro
Po miesiącu stosowania żadnej pozytywnej zmiany. Zobaczymy jak będzie dalej. Napiszę o wyniku leczenia zarówno pozytywnym jak i negatywnym.

Artur z USA (anonim, 5.253.206.) 1 rok temu

Ja tylko najeżdżam kursorem na link i jeśli widzę tysiąc znaków, to jestem pewien, że to kant. Nawet nie czytam bredni. Dziś zrobiłem wyjątek, bo od dłuższego czasu szukam czegoś dla mamy, ale i tak nie dam się nabrać. Piszą o setkach tysięcy Amerykanów szczęśliwych z powodu pozbycia się problemu, ale co ciekawe, nigdzie oficjalnie w USA nie da się tego "specyfiku" kupić. Nie dajcie się nabrać.

Myszka (anonim, 89.64.54.) 1 rok temu

Kupiłam skinatrin na grzybicę paznokci u nóg.Po uzyciu 5 ciu opakowań w spreju nie pozbyłam się grzybicy.Dodatkowo przysłali mi jęczmień w tabletkach aby kuracja się powiodła .Stwierdzam , że jest to naciąganie ludzi na kasę a problem nie znika . Wydałam na to 900 złotych.Nie dajcie się nabrać.

Miro (anonim, 83.28.215.) 1 rok temu

Kupiłem ten specyfik. Za dwa dni dostawa. Zobaczę jakie będą efekty. Będzie szczera i prawdziwa recenzja.

Oszukany Marek  (anonim, 83.28.246.) 2 lata temu

Kupiłem ten produkt w grudniu zeszłego roku, chciałem jedno opakowanie ale oczywiście naciągnęli mnie na więcej opakowań. Szczerze to w żaden sposób ni to gowno nie pomogło. Wydałem kupę kasy i po dłuższym czasie proszenia się o zwrot nawet nie otrzymałem mojej kasy spowtotem. Teraz ostrzegam gzie tylko mogę nie kupujcie tego badziewia

sina2010 (anonim, 85.128.110.) 2 lata temu

stosowałam i pomogło super produkt, pozbyłam się grzyba, mogę śmiało polecić bo pomogło mojej mamie

aga44 (anonim, 85.128.110.) 2 lata temu

Stosowałam ten produkt na grzyba i żaden inny produkt mi nie pomógł. Polecam

karmelizowanemleko3 (anonim, 85.128.110.) 2 lata temu

W moim wypadku strzał w dziesiątkę, trochę się obawiałem, bo zakupy przez internet nigdy nie są bezpiecznie, ale tym razem się nie zawiodłem. Polecam każdemu z czystym sumieniem! :)

Krystyna 12 (anonim, 89.72.140.) 2 lata temu

Mam skinitrin na grzybice paznokci w sprey stosuje od półtora tygodnia czy jest skuteczny czy wyłudzają pieniądze

Oszukana (anonim, 89.71.74.) 2 lata temu

To naciągacze zejdzie tylko z konta ja sie nabrałam a jak się dodzwoniłam przypadkiem to powiedzieli że mogę zwrócić to coś co nie działa i podali mi adres skrzynki impostu jak się okazało po moim sprawdzeniu . Oszuści lecą na najniższych instynktach . Ohyda

Antoni (anonim, 37.30.117.) 2 lata temu

Oszustwo! odpadł mi paznokieć po tym cudownym specyfiku !!!!!! Pani Cichopek - wstydź się, że to reklamujesz !!!

Szczęśliwy (anonim, 80.6.249.) 2 lata temu

Nie wiem czym jest skinatrin ,lekiem czy produktem, mam to gdzieś. Wiem jedno, stosuję ponad pół roku i moje paznokcie są w idealnym stanie. Pozdrawiam.

kali (anonim, 213.146.48.) 3 lata temu

nic nie warta tłusta ciecz!!!

More (anonim, 31.60.73.) 3 lata temu

Witam tez tak mysle ze to naciagacze i sprzedaja badziewie ludzie trzeba uwarzac

Ewa (anonim, 31.60.239.) 3 lata temu

Naciągane ludzi, ale zastanawia mnie fakt, że Pani Cichopek reklamuje ten specyfik. Domyślacie się chyba, że chodzi o .....

Dagmara (anonim, 46.77.175.) 3 lata temu

To znów jakas próba wyłudzania pieniędzy!!! Nie kupię dopóki nie będzie w aptekach typu Gemini czy Wracam do zdrowia. To bajer!!! Już dałam się nabrać na takie zakupy. Pomyślcie zanim kupicie.

Angelika Talar-Śpionek Farmaceutka, Redaktorka

3 lata temu

Produkt pod nazwą Skinatrin nie jest dostępny w sprzedaży aptecznej. Skinatrin nie jest lekiem, ani dermokosmetykiem. Nie ma nawet informacji, iż jest to kosmetyk.
Jeśli planuje Pan używanie tego środka, proszę zachować ostrożność, gdyż z tego co udało mi się zorientować, strony oferujące jego sprzedaż podają zupełnie różne składy produktu, dodatkowo podane nazwy substancji są nieznane lub błędne. Sprawdzone i bezpieczne preparaty stosowane w leczeniu grzybicy paznokcia można kupić w aptece. Przykłady znajdzie Pan tutaj: https://www.gdziepolek.pl/kategorie/grzybica-paznokci

Przesyła również linki do materiałów, które mogą okazać się pomocne: https://www.gdziepolek.pl/artykuly/dlaczego-warto-kupowac-leki-tylko-w-aptece https://www.gdziepolek.pl/artykuly/grzybica-paznokci-jak-zapobiegac-i-leczyc

Pytania i odpowiedzi użytkowników zawierające opinie na temat produktów nie są weryfikowane pod kątem nabycia lub używania produktu. Firmy często zamawiają pisanie anonimowych komentarzy, aby kształtować pozytywne opinie o swoich produktach, lub negatywne o konkurencji. Dlatego kieruj się w pierwszej kolejności informacjami w odpowiedziach farmaceutów.

Dodaj produkty do koszyka, aby zobaczyć, w których aptekach kupisz je najtaniej - z odbiorem lub dostawą 👇

Specjaliści

Telekonsultacje
E-wizyta
Potrzebujesz recepty? Odczuwasz niepokojące objawy? Teraz możesz odbyć konsultację z lekarzem nie wychodząc z domu.
Umów telekonsultację

Artykuły