---Wolt Drive - zapytaj farmaceutę - pytania

TeHaCjusz (anonim, 188.212.135.) Warszawa 12 miesięcy temu

Kiedy dostępny będzie susz od CanPoland?

Nowe odmiany w III kwartale 2023 od CanaPoland?

Obiło mi się o uszy, że CanaPoland ma wprowadzić na nasz rynek medyczną marihuanę, pakowaną po 10g w 2 odmianach:
17%THC - Shishkaberry 22%THC - GorilaGlue#4

28 odpowiedzi, 2 subskrybentów

* pole wymagane

Możesz przeciągnąć tu plik zdjęcia.

* pole wymagane

Powiadamiaj o nowej odpowiedzi.
Inne wiadomości nie będą wysyłane.

Kamidagi (anonim, 5.173.5.) 5 miesięcy temu

TeHaCjusz
Moc ocenił bym na 7 w skali od 1-10 Zapach 6 Czas działania Między 7-8

Na pewno pomoże przy Migrenach I przede wszystkim bardzo rozluźnia mięśnie, Mi pomaga też w złagodzeniu bólu przed operacją 😀 No i przede wszystkim jest efekt pobudzający niż w przypadku for 20 Pharma co przykleiła mnie do kanapy momentalnie 😁 Odczucia gastropylyjne ocenił bym na 7

KiloTrawyW3lata (anonim, 37.30.116.) 5 miesięcy temu

Ponoć Gorilla Glue CanPoland to ten sam susz co 420.

Polecam każdemu GG kto cierpi na nieuleczalne dystonie i dyskinezy, które jak się okazuje są jednak uleczalne od 2023 poprzez stosowanie MM.

Mi ogranizm w trakcie leczenia GG włączył "odkręcanie ciała. Po 4tyg leczenia GG nastąpiły duże zmiany na plus.

GG jest innym suszem od innych. Niestety do walki z bezsennością się nie nadaje zupełnie w moim przypadku. Bardzo ciekawa przewaga sativa.

TeHaCjusz (anonim, 188.212.135.) 5 miesięcy temu

@Kamidagi - bardziej niż sam wygląd interesuje mnie zapach, moc, czas działania oraz na jakie schorzenia może pomóc :) Jakby Kolega mógł streścić będę wdziędzny :)
Skoro to sativka 60% to podobnie do RedaNo2 - może jakieś porównanie, no i może do GhostTraina (mam nadzieję, że wróci na półki). Przy okazji, oże Kolega testował JeanGuya od ODI Pharma?

Kamidagi (anonim, 5.173.13.) 5 miesięcy temu

Mogę ci wrzucić zdjęcie jak chcesz 😃

Kamidagi (anonim, 5.173.13.) 5 miesięcy temu

TeHaCjusz

No jak dla mnie to nie to samo wiesz :)
Zapach zbliżony ale działanie zupełnie inne bo jest 40 idnici i 60 staivy Bardziej pobudza 😃

TeHaCjusz (anonim, 188.212.135.) 5 miesięcy temu

Ktoś może próbował tn susz GG od CanPoland?

Pacjent  (anonim, 31.61.189.) 6 miesięcy temu

Dzieki za info i opinie już wiadomo żeby tego nie kupować tylko ewentualnie spróbować od nich ta Gorille

Rulonxxx (anonim, 89.64.88.) 6 miesięcy temu

Dzień dobry
Mam podobne odczucia co kolega poniżej słaby ten susz 17/1 T od Canpoland poziom S lab Pozdrawiam

Pacjent (anonim, 104.28.129.) 6 miesięcy temu

ShiskaBerry od CanPoland - szczerze nic specjalnego , słaby zapach i smak

xzxz (anonim, 83.2.161.) 6 miesięcy temu

no i co? ta firma co sprzedaje gorilla glue tez ma torby po 100 gram, i kto to niby kupi? 6 tyś chcesz wydać na legalne ćpanie? prosze bardzo xd

MuslimPL  (anonim, 89.64.43.) 6 miesięcy temu

CanaPoland ma opakowania po 100g

Rulonxxx (anonim, 89.64.88.) 6 miesięcy temu

Dzień dobry
Ktoś już sprawdzał susz od Canpoland chodzi mi konkretnie o odmianę 22/1 czy to jest to samo co Gorilla glue 22/1 od 420 pharmy ???

TeHaCjusz (anonim, 188.212.135.) 6 miesięcy temu

@Albert - i jeszcze jedno, jest już ustawa, która pozwala państwowym instytutom badawczym (chyba tylko tym, które są pod szkrzydłem Ministerstwa Rolnictwa) na uprawę na cele komercyjne (lecznicze) MM - niestety wielkie nadzieje były pokładane w Instytucie Włukiennictwa w Poznaniu, ale jakoś do dzisiaj nic nie drgneło ;/
Na szczęście ten instytut w Konopnicy już działa :) Jak kotś będzie miał jakieś szersze informacje, to proszę o info ;)

TeHaCjusz (anonim, 188.212.135.) 6 miesięcy temu

@Albert - @Gue5t ma racje tam w Konopnicy będzie lub już jest prowadzona uprawa (2szklarnie) MM (jakieś Kalifornijskie szczepy) - to jest w współpracy przez ten instytut rolnictwa (Państwowy) + jakieś 2-3 podmioty zewnętrzne związane aktualnie z rynkiem CBD ;)
W przyszłym roku powinien być susz od nich ;) Generalnie słabo, że tak mało informacji jest o tym projekcie :|

Albert  (anonim, 31.60.64.) 6 miesięcy temu

Na pewno nie będą w Polsce rosły te rośliny. Póki co jeszcze ustawa na to nie pozwala. „Produkcja” chodzi o po prostu zapakowanie sprowadzonego jurorowi suszu a Kanady. W niedalekiej przyszłości, owszem będą hodowle polskie.

Gue5t (anonim, 91.232.175.) 6 miesięcy temu

Z tego co wiem to produkcja ma byc w konopnicy w pl a nie kanadzie

Albert  (anonim, 31.60.101.) 6 miesięcy temu

@Gue5t - ta tez jest importowana ( wychodowano w Kanadzie) w PL jest tylko przepakowywania przez firmę CanPoland w Łodzi. Na polskie uprawy niestety jeszcze musimy zaczekać, ale wtedy będzie tańsza (powinna być w każdym razie) …

Gue5t (anonim, 5.173.96.) 6 miesięcy temu

Nie moze byc w tej samej cenie co importowana...

Pacjent (anonim, 31.61.244.) 6 miesięcy temu

Myślę że październik/listopad

Rulonxxx (anonim, 213.134.183.) 6 miesięcy temu

Siema
Coś wiadomo kiedy ma się w końcu pojawić w aptekach ten susz od Canpoland ???

Pacjent (anonim, 31.61.190.) 6 miesięcy temu

Myślę że jak przy większości nowych które wchodzą do sprzedaży obstawiam że ceny będą się wachać od 650 do 800zl są 10g,

Gue5t (anonim, 94.254.184.) 6 miesięcy temu

Ciekawe jaka cena za 10g polaczka bedzie

mieczkowski8901@gmail.com (anonim, 31.60.230.) 6 miesięcy temu

Wczoraj wleciał wpis farmaceuty że pojawia się dwie odmiany Canmed Gg4 (Gorillaglue)22% I Shiahkaberry 17% ciekawe od kiedy będą w sprzedaży

tobi (anonim, 31.182.207.) 7 miesięcy temu

Ta firma jest wiarygodna jak poseł w kampanii wyborczej

mefastoteles (anonim, 46.20.57.) 12 miesięcy temu

Na ich stronie pisze i mi też tak odpisali że susz będzie w 3 kwartale tego roku.

Będą dwie odmiany 22% THC i 17% THC- ale nadal będą ściągane zza granicy, więc cena na pewno nie będzie ogromnie niższa niż te co są obecnie...

Zielony Ludek (anonim, 87.239.222.) 12 miesięcy temu

Siemka, mi się obiło że może nawet kwiecień/maj, ale to nic pewnego. O odmianach nie słyszałem...

Pytania i odpowiedzi użytkowników zawierające opinie na temat produktów nie są weryfikowane pod kątem nabycia lub używania produktu. Firmy często zamawiają pisanie anonimowych komentarzy, aby kształtować pozytywne opinie o swoich produktach, lub negatywne o konkurencji. Dlatego kieruj się w pierwszej kolejności informacjami w odpowiedziach farmaceutów.

Dodaj produkty do koszyka, aby zobaczyć, w których aptekach kupisz je najtaniej - z odbiorem lub dostawą 👇

Podobne pytania

Specjaliści

Telekonsultacje
E-wizyta
Potrzebujesz recepty? Odczuwasz niepokojące objawy? Teraz możesz odbyć konsultację z lekarzem nie wychodząc z domu.
Umów telekonsultację