---Wolt Drive - zapytaj farmaceutę - pytania

idan (anonim, 91.185.185.) Warszawa 14 miesięcy temu

Jakie są opinie o Penilarge?

Szukam opinii o środku penilarge .Zauważyłem,że jest od jakiegoś czasu w sklepach. Generalnie producent obiecuje powiekszenie penisa , zwiekszenie satysfakcji z seksu oraz zwiekszenie erekcji.

Na ile jest to prawdą a na ile jest to jedynie ściema reklamowa?

47 odpowiedzi, 1 subskrybent

* pole wymagane

Możesz przeciągnąć tu plik zdjęcia.

* pole wymagane

Powiadamiaj o nowej odpowiedzi.
Inne wiadomości nie będą wysyłane.

Klaudia Ćwiąkała Farmaceuta, Redaktor

14 miesięcy temu

Penilarge nie jest produktem dostępnym w aptekach, więc trudno mi się wypowiedzieć na temat jego skuteczności i bezpieczeństwa stosowania. Nie jest to lek, co oznacza, że producent nie ma obowiązku potwierdzić badaniami deklarowanego działania preparatu.

Jeśli ma Pan problemy z erekcją, to polecam kontakt z lekarzem, który dobierze skuteczne i bezpieczne leczenie.

Załączam pomocne materiały:

https://www.gdziepolek.pl/artykuly/dlaczego-warto-kupowac-leki-tylko-w-aptece

https://www.gdziepolek.pl/artykuly/leki-na-potencje

igarm (anonim, 185.108.107.) 3 dni temu

Może nie tyle powiększa, co zapobiega powstawaniu rozstępów przy kuracji penilarge. A jak członek zacznie sie powiększyć, bo zacznie, chociażby z tego powodu, że będziesz miał częste i mocniejsze erekcje to mogą się robić rozstępy. Nic dziwnego skoro skóra jest wypychana. Nie jest to nic groźnego, jedynie kosmetycznyc defekt ale skoro można jemu zapobiec to czemu nie? Aha i tak jak pisałem nie spodziewaj się efektów działania penilarge po miesiącu. Zobaczysz lepsze erekcje ale aby kuracja była trwała to trzeba to brac 3 miesiące. Potem wiele ludzi narzeka, że tabletki nie działają a sami po prostu nie biorą ich w odpowiedni sposób.

oooooo (anonim, 69.16.147.) 3 dni temu

Nie, jedynie same tabletki, kupiłem sobie na razie jedno opakowanie, jak podziała to kupię kolejne. Żel coś działa?

igarm (anonim, 69.16.147.) 3 dni temu

Wiesz co, gwarancji na 100% Ci nie dam ale w sklepie który sprzedaje te tabletki widziałem, ze jest gwarancja zadowolenia tak wiec jeśli nie podziałają to mogą Ci oddać kasę, a jakby nie byli pewni tabletek to na pewno by czegoś takiego nie oferowali bo by chyba zbankrutowali. Poza tym czego Ty oczekujesz po 2 tygodniach? Jest to długotrwała terapia.Po 2 tygodniach co najwyżej możesz zobaczyć przypadkowe erekcje ale nie powiększenie Powiększenie dopiero zobaczysz w drugim miesiącu. Żelu również używasz?

oooooooooooooo (anonim, 69.16.147.) 4 dni temu

No sam właśnie mam ten problem co autor, ba nawet gorzej bo mam 23 lata i członka o wielkości 11 cm. Również jestem prawiczkiem i boję się,ze nie będę w stanie zaspokoić kobiety. Zacząłem kurację penilarge jakieś 2 tygodnie temu, na razie nie widzę efektów. Z jednej strony nie chcę uwierzyć że to zadziała, z drugiej czepiam się nadziei :(

igarm (anonim, 176.67.84.) 4 dni temu

No faktycznzie członek racze Ci nie urośnie ale również nie jest jakiś dramatycznie mały. w Polsce standard to jakieś 14 cm ale za granicą są kraje w których 12 cm to dużo.Poza tym pochwa kobiety jest bardzo elastyczna oraz potrafi się dopasować do członka każdej wielkości. Nie masz również takiej małej szerokości a to własnie szerokość jest ważniejsza. Poza tym kobietę można zaspokoic również językiem, ręką czy wibratorem i to własnie orgazmy lechtaczkowe są najczęściej osiągane. A jak chcesz na pewno powiekszyć to sa tabletki penilarge i nimi na pewno powiększych do średniej.

Anna Lewandowska Farmaceuta, Redaktor

4 dni temu

Do @machro:

Rozumiem Pańskie obawy, ale nie powinien Pan się martwić. Rozmiar penisa nie jest najważniejszym czynnikiem w satysfakcjonującym seksie.

Długość penisa w stanie wzwodu u mężczyzn waha się zazwyczaj od 10 do 18 cm, więc rozmiar 12 cm jest w normie. Szerokość penisa nie jest tak istotna jak długość.

Ważniejsze są umiejętności seksualne i wzajemne zrozumienie z partnerką. Wiele kobiet ceni inne aspekty seksu, takie jak czułość, namiętność i umiejętność stymulacji stref erogennych, bardziej niż sam rozmiar penisa. Istnieje wiele pozycji seksualnych i technik, które mogą zapewnić satysfakcję niezależnie od rozmiaru członka. Ważne jest, aby komunikować się z partnerką i eksperymentować, aby znaleźć to, co obojgu partnerom odpowiada.

Zamiast się martwić, lepiej skoncentrować się na rozwijaniu swoich umiejętności komunikacyjnych i budowaniu zaufania w relacji. Przyszła partnerka z pewnością doceni Pańskie starania, a nie rozmiar penisa.

machro (anonim, 173.255.174.) 5 dni temu

Mam 19 lat i mój penis ma we wzwodzie 12cm długości i 12cm szerokości. Jestem prawiczkiem Myślę że szanse na to że penis urośnie są znikome, bo i tak mam niestety bardzo kiepskie geny, ale ciekawi mnie czy seks jest możliwy żebym mógł zadowolić przyszłą partnerkę?

To pytanie stąd że widzialem sporo tematów na forach gdzie kobiety narzekały na maly rozmiar czlonków partnerów, przez to brak ""czucia"" i niemozliwosc niektorych pozycji prze wypadanie czlonka.

Jak to z tym jest?

gardenak (anonim, 176.67.87.) 44 dni temu

No nie wiem. To już Twoja w tym glowa. Sama znasz swojego faceta i wiesz jak z nim rozmawiac. Na pewno trzeba bardzo delikatne. Nie wspominaj o tym.ze ma małego albo że Ci nie odpowiada bo gościo może wpaśc w kompleksy. Możesz po prostu mu powiedzieć,ze słyszałaś o takich tabletkach na powiekszanie i zapytać się co o tym sadzi i czy nie chciałby sprobować. Tak dla odmiany Waszego życia intymnego Zorientujesz się czy jeest chętny czy nie. Moim zdaniem warto bo chyba są to jedyne tabletki ktore dzialaja.

swaczyn (anonim, 94.46.220.) 44 dni temu

Dobrze wiedieć ;) Tylko teraz pytanie jak mu te tabletki podsunąć tak aby się na mnie nie obraził :P

gardenal (anonim, 94.46.220.) 45 dni temu

Skladniki zawarte w Penilarge sprawiaja,ze napływa o wiele więcej krwi do penisa niż zwykle I tym samym powiekszają się ciala jamiste. Jęsli jest to częśte to ciała jamiste powiekszają się na stałe. Nie jest tak,że penis rośnie ale po prostu jakby puchnie. Tym samym zwieksza się w dugości oraz szerokości. Wiadomo, że wiele zalezy od konkretnej osoby ponieważ u jednej daje to lepsze efekty u drugiej gorsze ale warto jest spróbować jeśi ma sie kompeksy. Z tego co czytam w sieci to wiekszości środek pomaga.

swaczyn (anonim, 185.108.106.) 46 dni temu

Tak dla ciekawości to jaki jest mechanizm dzialania tych tabletek? Mój maż również nie ma dużego penisa. No czasami sobie pomyślę,że fajnie byloby jakby był bardziej okazały ale jakoś sobie radziy Przecież nie wymienię go z tgo powodu na lepszy model :P

Odpowiedź usunięta, ponieważ: niezgodność z zasadami społeczności.
Odpowiedź usunięta, ponieważ: niezgodność z zasadami społeczności.

cryle (anonim, 185.108.106.) 2 miesiące temu

Jak masz nadmiarową gotówkę, to oczywiście możesz dokupić jeszcze żel, który przyśpiesza cały proces.

smyczek (anonim, 216.131.88.) 2 miesiące temu

No to to wiem. Ale chodzi mi tutaj o konkrety;/ Czy kupować sobie same tabletki czy jeszcze dokupić do nich zel ( tani nie jest w końcu)

cryle (anonim, 69.16.157.) 2 miesiące temu

Poczytaj sobie na temat skłądu, opinie itd. Na jednych zadziała lepiej na innych słabiej. W dużym skrócie zawiera on takie składniki jak L-Arginina który wpływa na powiekszenie objętości w ciałach jamistych. Powiększenie jest minimalne, ale jeżeli nastąpi we wszystkich to można w ten sposób uzyskać do kilku cm. Tylko trzeba brać regularnie.

smyczek (anonim, 205.185.193.) 2 miesiące temu

Panowie czy warto jest dokupić do tabletek Penilarge jeszcze żel z serii? Bo poważnie zastanawiam się nad kupracją ale nie wiem już czy iwnestować w ten żel czy też nie. Jak doradzicie?

ordeniec (anonim, 69.16.157.) 3 miesiące temu

Polecam penilarge +opcjonalnie pompka. Mi się udało dobić do +3 cm więcej, chociaż koledzy pisali, że i 5 można zrobić. Co najważniejsze nie zauważyłem też spadku formy jeżeli chodzi o te sprawy, a wiem że wielu kolegów się tego właśnie boi.

onise (anonim, 69.16.157.) 3 miesiące temu

Ogolnie mąż brał brał i wyrzucił. Już nie jestem pewna jakie byly to tabletki , chyba jakieś ekstra rozmiar???? czy coś takiego.Twój mąż co brał?

craps (anonim, 185.108.106.) 3 miesiące temu

To zależy jakie tabletki mąż zamówił. Co kupił konkretnie? Bo są lepsze tabletki i takie które nie działaja. Mój również stosował takie tabletki. Nastawienie miałam podobne czyli uznałam ,ze to jakas ściema. Jedna okazało sięże jednak powiekszyły co nie co

onise (anonim, 216.131.68.) 3 miesiące temu

Witam. Mój maż ostatnio zamówił sobie te tabletki ponieważ stwierdzil,ze ma zbyt małego członka i chce sobie powiększyć ( serio ....). Trochę zła jestem na niego bo jednak nie bylo to takie tanie. Czy takie tabletki mają jakies działanie?

dodos (anonim, 185.174.159.) 5 miesięcy temu

Człowieku nigdy nie miałem tak mocnych erekcji jak teraz. Nie wiem czy jest to spowodowane tabletkami czy moze jest to spowodowane wiekszą częstotliwoscią uprawianego seksu ale dawno już nie miałem takeigo dobrego seksu.

macho (anonim, 185.147.213.) 5 miesięcy temu

Nie masz zadnych problemów z erekcja ani innych jak bierzesz ten środek?

dodos (anonim, 82.102.23.) 5 miesięcy temu

Jakieś 6 miesięcy, ogólnie na opakowaniu jest napisane że 3 albo 4 ale sam dopiero w tym trzecim miesiącu widziałem róznicę tak wiec będę brał dłużej.

macho (anonim, 69.16.157.) 5 miesięcy temu

Też zaczynam kurację tym środkiem. Przez jaki czas planujesz przyjmować tabletki?

dodos (anonim, 69.16.157.) 5 miesięcy temu

Tak, poczytałem sobie opinie i postanowiłem sobie zamówić. Pierwszy miesiac widziałem efekty w postaci poprawionej ochoty na seks ale nie jestem pewien czy tutaj nie podziałało placebo. Po prostu się nakręcałem no i starałem sie jak najczęściej uprawiać seks. Ogolnie pod koniec miesiaca trochę to przycichło. Przez pierwsze dwa miesiace praktycznie nie widziałem róznicy jeśli chodzi o powiększenie wielkości członka. Potem stopniowo widziałem zwiększenie. Ogólnie bardziej na grubość niż na długość ale i tak jest ok. Nadal jestem w trakcie brania i jak na razie 2 na plus w obwodzie i jakieś niecał 2 na długości.

ismar (anonim, 198.181.163.) 7 miesięcy temu

Jak masz nadmiarową gotówkę, to oczywiście możesz dokupić jeszcze żel, który przyśpiesza cały proces.

bartosz (anonim, 205.185.218.) 7 miesięcy temu

No to to wiem. Ale chodzi mi tutaj o konkrety;/ Czy kupować sobie same tabletki czy jeszcze dokupić do nich zel (tani nie jest w końcu)

ismar (anonim, 185.97.16.) 7 miesięcy temu

Poczytaj sobie na temat skłądu, opinie itd. Na jednych zadziała lepiej na innych słabiej. W dużym skrócie zawiera on takie składniki jak L-Arginina który wpływa na powiekszenie objętości w ciałach jamistych. Powiększenie jest minimalne, ale jeżeli nastąpi we wszystkich to można w ten sposób uzyskać do kilku cm. Tylko trzeba brać regularnie.

bartosz (anonim, 185.97.16.) 7 miesięcy temu

Panowie czy warto jest dokupić do tabletek Penilarge jeszcze żel z serii? Bo poważnie zastanawiam się nad kupracją ale nie wiem już czy iwnestować w ten żel czy też nie. Jak doradzicie?

larando (anonim, 69.16.147.) 8 miesięcy temu

Tabletki godne swojej ceny. Nie sa tanie ale am próbowałem wielu innych tańszych środków ale żaden z nich nie miał takiego działania jak te. Tyle,że nie trzeba się załamywać brakiem efektów na początku ale brać tabletki przez 3 miesiące kuracji ( i to minimum).

kotwca (anonim, 185.97.16.) 8 miesięcy temu

Powiem, Wam, że Penilarge to czołówka tabletek na powiększenie penisa, a nie są wcale droższe niż inne tabletki powiększające.

paxpamir (anonim, 185.147.213.) 8 miesięcy temu

Mi pomogły znacznie powiekszyć przyrodzenie. Troche bałem sie,ze nie beda działać bo mam lekką nadwagę i na jednym forum o powiekszaniu wyczytałem,że przy nadwadze może nie być efektu ale chłopaki powiedzieli abym spróbował. Brałem regularnie,penis sporo się powiekszył tak wiec jestem koniec konców zadowoloy z działania. Trzeba oczywiscie odrobiny cierpliwości ale efekt jest.

gaptar (anonim, 69.16.147.) 9 miesięcy temu

Erekcje. Wszędzie i z nienacka. Ale to przechodzi po jakimś czasie... Penis musi się przyzwyczaić. Potem już tylko przy podnieceniu :P Trwało to jakiś miesiąc.

wakar (anonim, 176.67.86.) 9 miesięcy temu

Jakie efekty uboczne? ;/ Sam biorę je od 3 dni tak wiec jeszcze nic nie odczuwam ( w sumie to nawet nie oczekuję,że efekt będzize po takim czasie).

gaptar (anonim, 176.67.86.) 9 miesięcy temu

3,5 na długości, 3 w obwodzie cyzli nawet lepiej niż myślałem Ogolnie tabletki najlepsze ze wszystkich z jakimi miałem do czynienia chociaż przyznam, że początkowo były pewne efekty ubozne, czasami dość kłopotliwe ale w sumie była to informacja tylko że tabletki działaja.

wakar (anonim, 85.128.103.) 9 miesięcy temu

A ile udało Ci się powiększyć?

gaptar (anonim, 212.91.26.) 9 miesięcy temu

Na efekt trochę poczekasz ponieważ ja pierwsze widzialem po Penilarge jakieś miesiąc po kuracji. Wiadomo, rozszerza to tkanki miękkie i jednka trzeba czasu aby było to na stale.Chociaż najlepije jest brać ponad 3 miesiące i ja tak właśnie brałem. Tabsy łykałem raz dziennie wieczorem bo nie miałem czasu aby pilnować przyjmowania dwa razy diennie. Ale jak tam chcesz. Ponoć można i tak i tak. Żel tylko wieczorem (wspomagałem się początkowo jeszcze expanderem ale potem zarzuciłem bo wystarczyły same tabsy).

NATAN (anonim, 212.91.26.) 9 miesięcy temu

Trochę wprowadzasz w błąd. Ostatnio oglądałam jakiś materiał w tv, o tym że członki są przeszczepiane, rekonstruowane - to nie wymyślili sposobów na powiększenie. Trochę nie chce mi się wierzyć. Podobno kwas hialuronowy coś tam daje.

nelwik (anonim, 185.97.16.) 9 miesięcy temu

Sam ostatnio Zamówilem sobie perłną kurację Penilarge. W sensie 3 opakowania tabletek oraz jeden żel. Mam kilka pytań do osób, które również je przyjmowały:
1. Po jakim czasie był efekt/ 2. Jak często bierzecie tableki? W sensie jedną z rana i jedną wieczorem czy dwie naraz? 3. W jakiej porze dnia stosujecie żel?

darmar (anonim, 128.204.218.) 11 miesięcy temu

W pierwszym miesiącu nie zobaczysz efektów przy żadnych tabletkach. Za wczesnie. Po efekty trzeba czekać przynajmniej 3 miesiące.

mikrol (anonim, 194.187.144.) 12 miesięcy temu

Ja używałem i tabletek i żelu przez 3 miesiące, żadnych rozstępów nie miałem.

zewski (anonim, 195.177.216.) 12 miesięcy temu

Ja używałem i tabletek i żelu przez 3 miesiące, żadnych rozstępów nie miałem.

nadar (anonim, 178.255.42.) 12 miesięcy temu

Słuchajcie czy rzeczywiśćie dobrze jest stosować żel aby zapobiegać rostępom czy to jedynie jakaś ściema? Tak aby kupic

idan (anonim, 89.40.147.) 14 miesięcy temu

Dobra,zamówiłem panowie, namówiliście mnie

Duch (anonim, 89.40.147.) 14 miesięcy temu

Aktualnie biorę. W sumie skład dobry, przyjmuję od 2 tygodni. Pierwsze efekty już widzę bo erekcja lepsza, mam również większą ochotę na seks chociaż nie jestem pewien na 100% czy nie jest to efekt placebo spowodowany braniem tych tabletek. Postaram Ci się napisać po jakimś czasie jak działają. Szczególnie,ze kupiłem od razu 2 opakowania na 2 miesiące. Mam nadzieję,że się nie zawiodę.

waktar (anonim, 37.28.157.) 14 miesięcy temu

Próbowałem Ogólnie ok chociaż trzeba trochę dłużej poczekać na efekty ( taki man tabs działa natychmiast a jednak penis complete trzeba brać przez jakiś czas aby zobaczyć efekt). Jednak warto bo efekty są stałe, cenowo wychodzi również o wiele korzystniej bo mniej więcej 2 zł za tabletkę dziennie jak uda Ci się to dorwać w promocji. A man tabs jest o wiele droższy.

czarmar (anonim, 185.11.129.) 14 miesięcy temu

Ja polecam. Koszt może pewien trzeba ponieść ale jest skuteczny. Zarówno jeśli chodzi o erekcję jak i o powiększenie penisa. Chociaż na to trzeba poczekać bo pojawia się po kilku miesiącach brania tabletek. Same tabletki zwiększają ilość krwi, która wypełnia ciała jamiste i potem te ciała jamiste powiększają się na stałe ( przynajmniej tak mi tłumaczyli w sklepie bo kupowałem w intymności na dworcu głównym). Chyba nie będzie przesadą jak tutaj napisze,e tabletki uratowały mój związek.

Pytania i odpowiedzi użytkowników zawierające opinie na temat produktów nie są weryfikowane pod kątem nabycia lub używania produktu. Firmy często zamawiają pisanie anonimowych komentarzy, aby kształtować pozytywne opinie o swoich produktach, lub negatywne o konkurencji. Dlatego kieruj się w pierwszej kolejności informacjami w odpowiedziach farmaceutów.

    Specjaliści

    Telekonsultacje
    E-wizyta
    Potrzebujesz recepty? Odczuwasz niepokojące objawy? Teraz możesz odbyć konsultację z lekarzem nie wychodząc z domu.
    Umów telekonsultację