Pacjentka MM (anonim, 83.22.252.) Warszawa 16 miesięcy temu

Jaki jest profil terpenowy suszu od S-LAB, który ma być odmianą Jack Herer?

42,00 zł

Dzien dobry, czy Pani Magister może złożyć zapytanie do S-LAB o profil terpenowy najnowszej partii 22GS02JH010103 która miała być Sativą i odmianą Jack Herer, po wczorajszym zakupie owej partii mogę stwierdzić tylko jedno ze nie przypomina to odmiany J. Herer ani w działaniu ani w zapachu. Niestety efekt sativy jest tylko przez kilka minut na wysokiej temperaturze waporyzacji. Od miesiąca trąbili na portalach medycznych, w klinikach ze na rynek trafia sativa która będzie alternatywą dla niedostępnego suszu REDNO2. Bardzo prosze Panią Magister o złożenie zapytania o udostępnienie profilu terpenowego. Czuje się zawiedziona tym bardziej ze wydałam 800zl na lek który nie spełnia tego o czym producent mówił i jak go reklamował…

309 odpowiedzi, 6 subskrybentów

* pole wymagane

Możesz przeciągnąć tu plik zdjęcia.

* pole wymagane

Powiadamiaj o nowej odpowiedzi.
Inne wiadomości nie będą wysyłane.

Sugerowane produkty

Do stosowania suszu konieczny jest waporyzator:

Certyfikowany i w korzystnej cenie. To jest wyrób medyczny. Używaj go zgodnie z instrukcją.

Angelika Talar-Śpionek Farmaceutka, Redaktorka

16 miesięcy temu

Uzyskaliśmy wyjaśnienia od wytwórcy (za pośrednictwem producenta): w jaki sposób tłumaczy fakt, że odmiana Jack Herer może nie zawierać terpinolenu?

Czy research tropem informacji od wytwórcy potwierdza jego wersję? Film:

Odpowiedź doceniona:
42,00 zł

Nick1234 (anonim, 37.128.24.) 14 miesięcy temu

Przez przypadek wziąłem tego JH, to gowno nic nie działa, shit jakich mało

Zoya (anonim, 5.173.24.) 15 miesięcy temu

Mam JH od wczoraj (wyłuskanego niemal cudem spośród dominujących w aptekach Pink Kushów) i domyślam się, że jak w przypadku każdego produktu, każde opakowanie jest trochę inne i oczywiście na każdego działa inaczej. Dla mnie to zdecydowanie sativa, bardzo energetyzująca, dość mocno psychodeliczna. Bardzo żywa, trochę taki wewnętrzny stroboskop ;) Ale jeszcze do przetestowania w różnych sytuacjach.

kiloTrawyW3lata (anonim, 89.79.117.) 16 miesięcy temu

Haha, czyli w aptekach jest "kot w worku".

Nie rozumiem Pani mgr: "z 20 ziaren mamy 10 męskich i 10 żeńskich" chociaż poniekąd już "rozumiem" czemu są ziarna i mikro ziarna MM w Polsce, a pacjencji waporyzują białko.

Odpowiedź usunięta, ponieważ: zawiera ataki osobiste.

TeHaCjusz (anonim, 188.212.135.) 16 miesięcy temu

Jeszcze podsumowanie jakości suszu o wysokim stężeniu THC:

hybrydy z dominacją Indica: Cannopy 20% (BakerStreet) > Aurora 20 (La Confidential) >> S-Lab (Pink Kush) > S-Lab (Mango)

hybrydy z dominacją Sativa: Aurora 22 ~ Cannopy 18 (Lemon Skunk) >> S-Lab (Jack Herer)

Gdzie:
A ~ B - A porównywalny jakościowo do B A > B - A lepszy jakościowo niż B A >> B - A znacznie lepszy jakościowo niż B

To jest moja subiektywna opinia, która podziela wielu pacjentów ;)

Dream_Walker (anonim, 193.151.51.) 16 miesięcy temu

Ja to tylko tu zostawię 🤣 Dla potomności

zażenowany (anonim, 172.98.68.) 16 miesięcy temu

NIE POLECAM pacjentom neurologicznym, po dobrze działającym suszu konkurencji ten nie zmniejsza spastyki i przeprostów. Susz kruszy się na proch w palcach (nie pomagają żadne regulatory wilgotności w saszetkach) sprawia wrażenie wyjałowionego. Nigdy więcej

TeHaCjusz (anonim, 188.212.135.) 16 miesięcy temu

Warto także sobie uświadomić jak działają te firmy farmaceutyczne, które próbują pozbyć się "konkurencji" - szukajcie artykułu na www_weednews_pl: "Aurora i Canopy donoszą na projekt Cannabis House" - dzięki takim koncernom nie doczekamy się prędko legalu, bo będą lobbowały za karaniem, żeby swój susz z znacząco zawyżoną ceną wciskał pacjentą ehhh ;/

TeHaCjusz (anonim, 188.212.135.) 16 miesięcy temu

@Dream_Walker  - właśnie XXI wiek, a wy dalej chcecie, żeby waszym życiem kontrolowały firmy farmaceutyczne i lekarze (większość, nie wszyscy), którzy terapię konopną to tylko z nazwy i masowego wystawiania recept kojażą ;)
To nie jest medycyna - to zwykłe wyciąganie kasy od potrzebujących ;)

TeHaCjusz (anonim, 188.212.135.) 16 miesięcy temu

Ok - jeżeli mówicie że to PRL - to ja powiem, że PRL'em jest dyktat, że mam do wyboru tylko aptekę, a ja nie chcę wspierać mafi farmaceutycznej ;) Wolę swoje własne krzaki (5PLN za gram wychodzi - 4 karzki pod 100W ledem ;)) ;) Dobiorę sobie taką odmianę, która najlepiej pasuje pod moje schorzenie ;)

Dream_Walker (anonim, 193.151.51.) 16 miesięcy temu

Skończ pieprzyc od rzeczy bo to nic nie wnosi. idź wklejaj lepiej zewnętrzne adresy IP w wyszukiwarki 🤣

Pacjent  (anonim, 89.66.178.) 16 miesięcy temu

Dobra koniec.
Siano będzie sianem nawet w złotej torbie. Nie do usłyszenia i zobaczenia s-lab !!! Nara trolle.

Pacjent  (anonim, 89.66.178.) 16 miesięcy temu

Człowieku twój pseudo bunt jest tylko w twojej chorej głowie. Jesteś na każdym kroku kontrolowany obserwowany i sluchany.
Po 10 latach nie zmadrzales niestety.

Pacjent  (anonim, 89.66.178.) 16 miesięcy temu

To teraz zastanówcie się co robi w takich sytuacjach Aurora, która jakościowo znajduje się na wyższej półce.
Oczywiście też sporo ma za uszami ale Susz o niebo lepszy.

Dream_Walker (anonim, 193.151.51.) 16 miesięcy temu

Tyle lat komuny a ludzie nadal się nie nauczyli. 2023 rok a ludzie wciąż chcą kontroli państwa nad ich życiem zamiast(po części) wolnego rynku

Pacjent  (anonim, 89.66.178.) 16 miesięcy temu

😂🤣😂😆🤣🤣🤣🤣
Co za łby zakute. 😂😂😂

Dream_Walker (anonim, 193.151.51.) 16 miesięcy temu

@Tehacjusz
Zgodnie z twoja wolą, ustawodawca bierze się właśnie za ten rynek ale jak to w naszym kraju bywa bierze się nie tam gdzie byśmy chcieli - a dokładniej za wypisywanie recept na medyczną itd, więc nie dość że nie będzie w aptekach ( już sytuacja jest widoczna) to jeszce ograniczą klinikom ilość recept możliwych do wypisania pacjentom. W imieniu wszystkich pacjentów którzy w końcu mogli w tym kraju leczyć się legalnie "dziękuję" takim aferzystom i donosicielom jacy w tym wątku wystąpili. Będziemy dalej leczyć się maczanym AK od seby spod bloku na Wasze życzenie.

Volcom

16 miesięcy temu

@TeHaCjusz
działaj organizuj pozew zbiorowy fantasto :D

TeHaCjusz (anonim, 188.212.135.) 16 miesięcy temu

@Volcom - żerować na pacjentach - co to ma związanego z medycyną? Jeżeli o zyski im chodzi to nie apteki są tylko czyste coffeeshopy ;)
Z pod lampy każdy by wyciągnął susz za max 10PLN/gram ;) W większości przypadków cena oscylowała by w okolicach 5PLN/gram ;) Trzeba pamiętać, że pacjenci w Polsce są biedni, ale widać niektórzy mają to w d... - inni powiedzą żeby refundować - yhm i wspierać firmy farmaceutyczne z kieszeni podatnika ;)

Są branże/przemysły, które powinny być ściśle kontrolowane przez państwo, żeby nie było takich patologii jak z SuperPharm - z resztą możę UOKiK się by tym zajął hmmm trzeba pomyśleć :)

Volcom

16 miesięcy temu

@TeHaCjusz
ceny kontrolowane dla wszystkich! za prl-em ktoś tu zatęsknił :D

TeHaCjusz (anonim, 188.212.135.) 16 miesięcy temu

Każdy niech leczy się tym czym chce ;) Jak ktoś woli sobie posadzić krzaka i nie wspierać "mafi" farmaceutycznej jego wola, a jeżeli ktoś woli apteki to droga wolna - to powinno być każdego prawo - prawo wyboru.
A przynajmniej ustawodawca powinien narzucić maxymalą marżę na apteki, a nie że sobie takie SuperPharm nalicza jak za zboże, znacznie więcej niż w innych aptekach - to jest prawdziwa TRAGEDIA, a nie ten cały S-Lab, chociaż z nim bywa różnie :)

Volcom

16 miesięcy temu

@Dream_Walker
przecież oni są mądrzejsi od Tilraya, importera i całej genetyki :D

Dream_Walker (anonim, 193.151.51.) 16 miesięcy temu

To co mądrale, kto pierwszy w kolejce do przeprosin za te wszytkie obelgi? 🤣 Tylu "mądrych" było, że czasu braknie.
Chociaż pewnie dla tych dwóch aferzystek i reszty pseudo znawców wyjaśnienie wytwórcy i reaserch pani redaktor, przedstawiony nawet na filmie to wciąż będzie za mało.

Volcom

16 miesięcy temu

@Angelika Talar-Śpionek
dzięki, konkretnie wyjaśnione.

Polskie zoo (anonim, 198.98.61.) 16 miesięcy temu

Ale tu jest cyrk. Dawno sie tak nie usmialam :) Niektorzy zdrowo spizgani sie zaangazowali dosc mocno w dyskusje. Leczenie dziala :)

Volcom

16 miesięcy temu

kij w oko amatorom, od 3 dni testuję wersję Mango, zapach i smak dość ziemisty z mango, samo działanie jak dobra hybryda, przyjemne 30 minut ale bez klasycznego dla szczepu Indica programu kanapa.exe, jest motywacja do działania, majsterkowania, etc. co ważne, można w miarę normalnie funkcjonować, dobra odmiana na dzień + wieczór.

Dream_Walker (anonim, 193.151.51.) 16 miesięcy temu

Zażyj chłopie leki, połóż się w tym sweterku bez rękawów i nie ośmieszaj się

Dream_Walker (anonim, 193.151.51.) 16 miesięcy temu

Czekaj, czekaj, Ty skopiowałeś mój zewnętrzny adres IP, wkleiłeś go w wyszukiwarke i wklejasz jakieś posty które wyszukało z iilustam lat i twierdzisz że to byłem ja tak? Dobrze rozumiem? Kurła gratuluję 🤣🤣 cóż za haker nam się znalazł 🤣 bakłażanie niedouczony, słyszałeś kiedyś że IP może być zmienne? A różnice między zewnętrznym a wewnętrznym IP ogarniasz? Hahah nie no nie mogę po prostu, że takie dzbany chodzą po tym świecie to jest cud 🤣

Volcom

16 miesięcy temu

@Pacjent
ziomuś, po co jeszcze robisz dodatkowy syf ?

Pacjent  (anonim, 89.66.178.) 16 miesięcy temu

Taki głupi czy takiego udaje ? :)

Pacjent  (anonim, 89.66.178.) 16 miesięcy temu

Gość do zamkniętego leczenia !!!

Pacjent  (anonim, 89.66.178.) 16 miesięcy temu

"Nazwy zawodów...
Gość: tue40 IP: 193.151.51.* 04.12.05, 19:53 itam ! Nie wiedziałem dokładnie gdzie to umieścić, ale w końcu dotyczy pracy, więc chyba w tym dziale będzie OK. Chodzi mi o nazwy zawodów w języku angielskim, na razie szukam w różnych wyszukiwarkach i chciałbym mieć jakąś listę, myślę że nie tylko mnie się przyda. Np: assembler - monter, kitchen porter - pomoc kuchenna cleaner - pracownik od sprzątania itd. Dokładnie mi chodzi o proste zajęcia, szczególnie wszystko związane z hotelami, (jestem w trakcie nauki języka, więc na poważniejsze prace przyjdzie jeszcze czas, na razie nie ma sensu aplikować), chociaż jeżeli wątek się przyjmie, to dla dobra innych użytkowników niech się pojawiają - dlaczego nie, w końcu forum ma służyć użytkownikom a można stworzyć ciekawą listę słów kluczowych. W przyszłości możnaby przypiąć (ale to już robota moderatorów, ja się nie ... wcinam ) Proszę o odpowiedzi i pozdrawiam"

Dream_Walker (anonim, 193.151.51.) 16 miesięcy temu

Następny odklejony pitoli od rzeczy. Chyba ktoś tu zapomniał porannej dawki leków. Ktoś panuje nad tym wątkiem?

Pacjent  (anonim, 89.66.178.) 16 miesięcy temu

Co za głupole niedopchnięte :)

Pacjent  (anonim, 89.66.178.) 16 miesięcy temu

Synku Hihotku :))))))))))
wez tabletki i idz juz spać :))))))))))) Twój bełgot poniżej :)))))))))

"Zagadki, łamigłówki, świetna zabawa z pieskiem….~Hihotek2022-12-17 12:11IP 193.151.51.* ….za 2 mln złotych gdzie konkurencja robi lepsze gierki za 500 tyś zł. Brak zainteresowania, fatalne recenzje dla mnie wtopa roku. Wapniak już się wstydzi z nim pokazywać. Gra się nawet w 1/30 nie zwróciła. "

Pacjent  (anonim, 89.66.178.) 16 miesięcy temu

Państwu z slab dziękujemy .
Nie do zobaczenia psiuchy.

Pacjent  (anonim, 89.66.178.) 16 miesięcy temu

boli dopa ???????? :))))))))

Państwo z działu jakości firmy s-lab powinni szybko spakować się i opuścić dotychczasowe miejsce pracy.
S-lab nie zapewnił odpowiedniej jakości dostarczonego produktu. Oznacza to, że nie panują nad procesem i kontrolą leków dostarczanych do aptek. Problem z dostawami innych producentów (komunikat gif) spowodowany może być ich tym nieudolnym "handlem" co w konsekwencji powoduje brak na rynku pełnowartościowego produktu innych Firm o pełnym spektrum działania.

sPISkowiec (anonim, 193.70.88.) 16 miesięcy temu

Na jednych pewnie coś tam działa. Efekt jak nasączanki syntetycznym thc mają ale dla nich ok i nie potrzebują konsystencji, zapachu i terpenów i czegoś więcej niż płytki headshot thc i pasi.

Popalcie sobie z 3 tyg i zobaczycie czy i jak dalej bedzie dzialac. Powodzenia.

Czesc pracownikow slab zmienia ip i płcie i wypisuja juz dziekczynne opinie rownież na innych wątkach. Pewnie zakupili też kilku trolli bo nie mogą sobie pozwolić na utratę rynku i wizerunku. Nagle stąpił z nieba volcom i paru innych. Starzy bywalcy w temacie sie juz tu znaja troche od lat z nickow i ip.

Pożyjemy zobaczymy, niech wejdą nowe odmiany aurory lub czegokolwiek innego.
Jakaś firma z izraela rejestruje hybryde z srednim poziomem thc. Rynek sie zdywersyfikuje i kazdy bedzie mial co woli. Kwestia czasu i cierpliwosci.

A slab to dno dna zarówno pod względem jakości jak i podejścia do pacjenta. Powinniscie zglaszac skargi jakosciowe do urpl.

Volcom

16 miesięcy temu

cześć osób jest zadowolona, mylą się? kto kłamie? kto pracuje w S-Lab? hehe

Dream_Walker (anonim, 193.151.51.) 16 miesięcy temu

Tylko nie popuść z tych emocji

Odpowiedź usunięta, ponieważ: zawiera ataki osobiste.
Odpowiedź usunięta, ponieważ: zawiera ataki osobiste.

Pacjent  (anonim, 89.66.178.) 16 miesięcy temu

Państwo z działu jakości firmy s-lab powinni szybko spakować się i opuścić dotychczasowe miejsce pracy.
S-lab nie zapewnił odpowiedniej jakości dostarczonego produktu. Oznacza to, że nie panują nad procesem i kontrolą leków dostarczanych do aptek. Problem z dostawami innych producentów (komunikat gif) spowodowany może być ich tym nieudolnym "handlem" co w konsekwencji powoduje brak na rynku pełnowartościowego produktu innych Firm o pełnym spektrum działania.

Tymon (anonim, 31.60.7.) 16 miesięcy temu

Może miałem szczęście, jednak patrząc na kwiatostany Jacka Herera, są ewidentnie gęste, a kolor intensywny. Używam również torebek Boveda.

użytkowniczka (anonim, 83.23.247.) 16 miesięcy temu

Dzień dobry.Przeczytałam część poniższych komentarzy i zastanawiam się, czy posiadam ten sam surowiec, co opisywany poniżej. Kilka dni temu zakupiłam JH firmy S-Lab i dla mnie efekt stosowania jest bardzo dobry. Zarówno zapach jak i wygląd, a najbardziej jego działanie terapeutyczne. Tym bardziej jestem nim zachwycona, że po porannym zastosowaniu, mogę normalnie funkcjonować.

Volcom

16 miesięcy temu

bywa, ale myślę, że głównym targetem są osoby, które nadto afiszują się ze swoimi "lubię to", to głównie brak dyskrecji powoduje, że ludzie mają jakieś problemy z Policją, bywa różnie społeczniaki lubią kablować, po co nie wiem.

kiloTrawyW3lata (anonim, 89.79.117.) 16 miesięcy temu

@Dream_Walker

Jakbym Dream_Walker znał twój adres albo innych pacjentów MM, to wystarczy, że zadzwonię na psy anonimowo i powiem, że pod tym adresem są "narkotyki".

Masz wjazd po paru godzinach, dołek policyjny, prokuratura, po tygodniu biegli stwierdzają, że jesteś "uzależniony", bo wg prawa w Polsce każdy kto stosuje kanabinoidy jest uzależniony, potem masz zawiasy i przymus leczenia odwykowego. Tadam!

Sądy trzepią kasę, policja też i wszyscy rżną Skarb Państwa, a płaci za to każdy obywatel, a twoje leczenie zamienia się w koszmar i życie też.

kiloTrawyW3lata (anonim, 89.79.117.) 16 miesięcy temu

@Dream_Walker

Miałem 5 wjazdów na chatę policji odkąd jestem pacjentem MM. Wcześniej nigdy nie miałem konfliktu z prawem.

Sądy chronią policję i vice versa i mają gdzieś pacjentów oraz obowiązujące ustawy i prawo.

Dream_Walker (anonim, 193.151.51.) 16 miesięcy temu

Dokładnie, mogę go najwyżej pogonić żeby cisnął więcej tej ciemnocie,gdy ja pójdę na przerwę obiadową lub spotkanie zarządu przed wprowadzeniem nowej odmiany, jeszce bardziej przesuszonej specjalnie dla was.
A tak serio to tym którzy wciąż uważają że jestem z s-labu to mocno gratuluję ilorazu inteligencji lub nie zazdroszczę paranoi.

Pytania i odpowiedzi użytkowników zawierające opinie na temat produktów nie są weryfikowane pod kątem nabycia lub używania produktu. Firmy często zamawiają pisanie anonimowych komentarzy, aby kształtować pozytywne opinie o swoich produktach, lub negatywne o konkurencji. Dlatego kieruj się w pierwszej kolejności informacjami w odpowiedziach farmaceutów.

Podobne pytania

Specjaliści

Telekonsultacje
E-wizyta
Potrzebujesz recepty? Odczuwasz niepokojące objawy? Teraz możesz odbyć konsultację z lekarzem nie wychodząc z domu.
Umów telekonsultację

Artykuły