Rafal (anonim, 88.144.95.)
około 4 miesięcy temu, Warszawa

Czy mając ostrogi piętowe mogę dostać zawału po przyjęciu leku Sildenafil?

Jeśli mam ostrogi pięty. Czy sildenafil. Tabletki. Podobne. Jak viagra mogą. Zaszkodzić mi. Jeśli wziąłem. Tylko jedno tabletkę. I czy mogę dostać. Zawału.

Powiadamiaj o każdej nowej odpowiedzi

@

Nie będą wysyłane inne maile. Polityka Prywatności.

Ostroga piętowa to narośl kostna, która powstaje na powierzchni kości piętowej. Jej obecność jest następstwem zmian zwyrodnieniowych, co w efekcie prowadzi do wytworzenia stanu zapalnego.

Ostroga piętowa nie ma nic wspólnego z tym, aby wystąpił zawał po przyjęciu leku z sildenafilem.

Viagra jest lekiem wydawanym z przepisu lekarza, w związku z czym przed wypisaniem Panu leku, specjalista powinien ocenić, czy Pana mięsień sercowy jest wydolny i zniesie nie tylko wysiłek seksualny, ale i przyjęcie leku.

Producent leku ma obowiązek poinformować pacjenta o wszystkich możliwych objawach niepożądanych, jakie mogą mieć związek ze stosowaniem jego preparatu, ale nie oznacza to, że u każdego wszystkie one się pojawią.

Informacja dołączona do leków Sildenafil czy Viagra zawiera ważne wskazówki, które należy przeanalizować przed ich zastosowaniem. Takiej oceny korzyści do ryzyka powinien dokonać lekarz zaznajomiony z Pana historią choroby.